• pareille ja aikuisille

Sunprime Platanias Beach

 • Ikäraja 16 vuotta
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Rannalla
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Entistäkin parempi

UUTUUS!Tuskin uskoimme itsekään, että se olisi mahdollista, mutta kesäkaudella 2024 Sunprime Platanias Beach on entistäkin parempi. Huoneet, ravintola ja baari ovat saaneet kunnollisen kasvojenkohotuksen. Myös vastaanottoalue ja buffetravintola on kunnostettu.

Kaikki huoneet ja sviitit ovat valoisia ja ilmavia. Hotellissa on myös suuri allasalue. Hotellin sijainti aivan rannalla ja kävelymatka Platanian keskustastaan ovat myös plussaa. Hotellin ympäristö on hiljainen ja rauhallinen, joten täällä on mitä parhaimmat puitteet viettää rentouttava loma.

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  2 kpl
 • Ravintola
  On
 • Baari
  2 kpl
 • Hissi
  Kyllä
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  1,3 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0 m
Classic Pool Suite, 1 suuri huone, terassilta suora pääsy yksityiseen, jaettuun uima-altaaseen
Sunprime
Omissa Sunprime Hotels -hotelleissamme on onnistuttu luomaan rento ilmapiiri aikuisille vieraille, jotka matkustavat ilman lapsia.
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Rannalla
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Travelife-sertifioitu hotelli
 • Suorat kuljetukset, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsingistä
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsinkiin

Hotelli

Tjäreborgin Sunprime-hotelli Kreikassa, Sunprime Platanias Beach, sijaitsee hyvällä paikalla rannalla ja kävelymatkan päässä Plataniaksesta. Uutuus! Kesäkaudeksi
2024 Sunprime Platanias Beachistä tulee parempi! Suuri osa hotellista kunnostetaan ja uudistetaan. Huoneet, ravintola ja baari saavat todellisen kasvojen kohotuksen. Myös vastaanottoalue
sekä buffetravintola kunnostetaan.
Vuokrapyörällä tutustut hotellin lähiympäristöön laajemmin - lisäksi pyöräily on hyväksi sinulle itsellesi sekä ympäristölle. Hanian kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet ja paljon ravintoloita. Kaupunkiin pääsee kätevästi paikallisbussilla tai taksilla.
Hotellin ympäristö on hiljainen ja rauhallinen, joten täällä on mitä parhaimmat puitteet viettää rentouttava loma. Kaikki huoneet ja sviitit ovat valoisat, ilmavat ja tyylikkäästi sisustetut. Hotellissa on myös suuri ja hieno allasalue.
Mikäli haluat nauttia hemmottelusta, suosittelemme käyntiä hotellin spassa. Mikäli haluat treenata, hotellissa on sekä kuntosali että liikuntasali, jossa voit osallistua erilaisille ryhmäliikuntatunneille.
Sunprime Platanias Beach sijaitsee upealla paikalla suositulla Plataniaksen rannalla. Miksipäs et aloittaisi päivää virkistävällä juoksulenkillä tai aamukävelyllä? Illalla suosittelemme ruokailemista rantaravintolassa.
Internet
Ilmainen WiFi koko hotellissa. Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.
MySunprime
Hotellin omilta MySunprime-infosivuita voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunprime-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelua ympäri vuorokauden
Tjäreborgin oppaat ovat kohteessa, jotta sinä voit viettää mahdollisimman onnistuneen ja rentouttavan loman. Voit lähteä mielenkiintoisille retkille, saada vinkkejä hienoimmista rannoista, parhaista ostospaikoista tai vaikkapa oppaiden suosikkiravintoloista. Luonnollisesti oppaat pyrkivät myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, joita saattaa tulla esille lomasi aikana – olipa kyse vuokra-autosta tai hotellista. Tavoitat Tjäreborgin oppaat lomasi aikana ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeen. Voit myös lähettää tekstiviestin tai sähköpostiviestin klo 8–20.
Savuton hotelli
Sunprime Platanias Beach on savuton hotelli kesäkaudesta 2023 alkaen. Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointi on kielletty huoneissa ja parvekkeilla/terasseilla, ja kielto koskee myös sähkösavukkeita.
Sopivuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa ei ole liikuntarajoitteisille sopivia sviittejä.
Kausi
Hotelli on avoinna huhti-lokakuussa. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.
Muuta
Vastaanotto: Avoinna ympäri vuorokauden. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 11 lähtöpäivänä. Pöytävaraukset ja valuutanvaihto. Pesulapalvelut lisämaksusta.
Rakennettu: 2001. Kunnostettu: 2012.
124 sviittiä. Kerroksia: 3.
Hissi: On
Ilmastointi: Kyllä.
Pysäkointi: Kyllä, rajoitettu määrä paikkoja
Hotellinjohtaja
Manolis Apladas

Verot & maksut

Kreikan viranomaiset perivät ympäristöveron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelli- ja huoneistoluokituksen mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelli- ja huoneistoluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

Maaliskuu-lokakuu
1–2 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 7,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 10,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Marraskuu-helmikuu
1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 4.

Asuminen

Sunprime Platanias Beach on rauhallinen ja hiljainen hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla rannalla ja kävelymatkan päässä Plataniaksen keskustasta.

Haluatko tietää, missä huoneesi tai sviittisi sijaitsee? Näet sen tästä.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu tästä fiksuihin lisäpalveluihimme.

Classic Room

Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Classic Pool Room

Kahden hengen huone, josta pääsy uima-altaaseen.

Classic Suite

Yhden huoneen sviitti kahdelle hengelle.

Classic Pool Suite

Yhden huoneen sviitti, josta pääsy uima-altaaseen.

Junior Suite

Juniorsviitti, jossa olo- ja makuuhuone.

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Spa

Sijainti ja liikkuminen