PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Havainnekuva, joka voi vielä muuttua

Sunprime Protaras Beach

Hotellin luokitus: 4

  • Ikäraja 16 vuotta
  • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Rannalla
  • Lähellä keskustaa
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
  • Rauhallinen uima-allas
  • Jääkaappi huoneessa

Tervetuloa Sunprime Protaras Beachiin – toiseen Kyproksen Sunprime-hotelleistamme, jolla on täydellinen sijainti rannalla.

Tutustumisetu 50 euroa/henkilö lähdöillä 1. –15.6.2018, kun varaat matkasi 7.9.2017-15.6.2018.

Avajaisalennus 50 euroa/henkilö kaikilla lähdöillä 1.6. – 15.10.2018. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Huom! Edut ja alennukset eivät koske lisävuoteeseen majoittuvia.


Sunprime Protaras Beach on hyvin suunniteltu hotelli, jonka sijainti on aivan ihanalla Fig Tree Bayn rannalla, yhdellä Kyproksen parhaimmista rannoista. Tässä hotellissa majoitut myös lähellä keskustaa, jossa on useita pienempiä kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Hotellihuoneet ovat tyylikkäitä ja modernisti sisustettuja, monista huoneista on myös ihastuttavat näkymät merelle päin.

Tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Voit virkistäytyä hotellin upeassa uima-altaassa tai pulahtaa kristallinkirkkaaseen mereen, joka on vain muutaman askeleen päässä hotellilta. Sunprime Spa -osastolla pääset rentoutumaan täysin ja nauttimaan monista ihanista hoidoista. Varaa jo etukäteen ennen matkaa jokin edullisista spa-paketeistamme. Sunprime Protaras Beachissa voit lisäksi kuntoilla ilmaiseksi. Treenaa omatoimisesti kuntosalilla tai yhdessä muiden kanssa ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla.

Sunprime Protaras Beach -hotellin ravintoloissa nautit hyvin valmistetusta ruuasta, ja kun haluat nauttia raikkaan ja virkistävän drinkin, kannattaa suunnata johonkin hotellin baareista. Suosittelemme myös hotellin omaa Beach Clubia, jossa on tarjolla sekä lämpimiä että kylmiä juomia.

Protaraksen yöelämä on rajoitetumpaa, mutta Ayia Napassa on suurempi viihdetarjonta. Korkeasesongin aikaan busseja Ayia Napaan lähtee useamman kerran tunnissa.

*Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa ovat voimassa, mikäli lennät Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä. Lue lisätietoja kohdasta Hotellitiedot.

Lue lisää hotellista Sunprime Protaras Beach Piilota teksti Osoite

Sunprime Protaras Beach
Amfitritis 9
Paralimni 5296, Cyprus
Puhelinnumero ja sähköpostiosoite päivitetään kevään 2018 aikana.

Tarjonta Sunprime Protaras Beach

Lähdöt ja hinnat