Hotellit (69)

Matkat – Algarve

Algarvessa lomailuun kuuluu golfia, rantoja, mielenkiintoisia retkiä, kaunista luontoa ja hyvää ruokaa.
Algarven rannikolla on paljon tekemistä ja nähtävää. Täällä on mainiot olosuhteet pelata golfia tammikuusta lokakuuhun, ja veden lämpötila houkuttelee uimaan aina lokakuuhun asti. Ravintolat ja nähtävyydet ovat avoinna vuoden ympäri, ja vuokraamalla auton voit tehdä pienempiä ja suurempia löytöretkiä Algarvessa – vuoden ympäri.

Viisi erilaista kohdetta

Tjäreborgilla on Algarven rannikolla viisi matkakohdetta: Praia da Rocha, Armacao de Pera, Albufeira, Vilamoura ja Tavira. Kaikki kohteet ovat omalla tavallaan viehättäviä, ja on oikeastaan vain makuasia, minkä näistä valitset. Jos kaipaat ranta- ja huvielämää, hyvä valinta on Albufeira, innokkaan golffarin kannattaa valita Vilamoura tai Tavira, ja jos taas haluat päästä yhden Euroopan kauneimman rannan äärelle, mainio vaihtoehto on Praia da Rocha. Armacao da Perassa voit viettää ihanaa rantaelämää ja nauttia maukasta ruokaa paikallisissa ravintoloissa.

Golfia Algarvessa

Algarven rannikko on suosittu kohde koko maailman golffareiden keskuudessa. Kauden voi aloittaa täällä jo aikaisin, ja pelejä voi jatkaa pitkälle syksyyn. Vilamourassa on useita golfkenttiä, joten täällä vietät varmasti mielenkiintoisen golfloman. Myös Tavirassa voit asua aivan golfkentän vieressä, kun valitset korkeatasoisen Monte Rei Golf & Country Club -hotellin.

Upeita hiekkarantoja

Algarve on golfkenttien lisäksi tunnettu myös upeista rannoistaan. Täällä on pehmeitä hiekkarantoja, joilla on erilaisia kalliomuodostelmia. Maisemat ovat dramaattisimmat Albufeirassa ja sieltä länteen päin, kun taas klassisempia hiekkarantoja löydät Albufeiran itäpuolelta. Rannikolla on myös lapsiystävällisiä rantoja aallonmurtajineen, tilavia rantoja sekä palmujen reunustamia rantapromenadeja.

Hyvää ruokaa ja mielenkiintoisia retkiä

Rannikolla on tarjolla paljon kala- ja äyriäisruokia yksinkertaisista grillatuista ruuista perinteisiin ruokalajeihin, jotka ovat saaneet inspiraationsa monelta eri suunnalta. Suositeltava vaihtoehto on vuokrata auto, jolloin voit lähteä rauhassa omin päin tutustumaan ympäristöön. Saatat vaikka päätyä johonkin syrjäisemmässä paikassa sijaitsevaan pikkuravintolaan ja kokea unohtumattomia makuelämyksiä. Autolla voit lähteä tutustumaan myös Etelä-Portugaliin, jossa on esimerkiksi keskiaikainen Silvesin kaupunki, sisämaan upeat maisemat ja hyvät ostosmahdollisuudet tai voit myös tehdä retken Espanjaan.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Algarve

Matkakohteet – Algarve

Albufeira
  • Lapsiystävällisyys
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Albufeira on erinomainen kohde niin rentouttavan viikonlopun viettämiseen kuin myös pidempään lomailuun, sillä täällä on sekä huveja että rauhaa. Tjäreborgilla matkustat joustavilla reittilennoilla.
Vilamoura
Vilamoura on yksi Portugalin viehättävimmistä matkakohteista. Täällä voit golfata tai nauttia auringosta ja uimisesta.
Praia da Rocha
Tervetuloa yhdelle Euroopan kauneimmista rannoista Praia da Rochaan. Tjäreborgin reittilennoilla matkustaessasi voit viipyä juuri niin kauan kuin haluat.
Tavira
Taviran houkutuksia ovat historialliset nähtävyydet, maalaukselliset mukulakivikadut, upeat rannat ja hienot golfkentät. Matkusta joustavasti Tjäreborgin matkalla ja päätä itse matkasi pituus.
Armacao De Pera
Armação de Pêra on viihtyisä lomakohde etelärannikolla, lähellä Albufeiraa. Täällä sinua odottaa sekoitus historiaa, viihdettä ja kaunista luontoa.