Hotellit (30)

Matkat – Sri Lanka

Sri Lankassa kohtaat tuhansia vuosia vanhaa kulttuuria, vehreää luontoa, värikästä elämänmenoa, kilometrejä pitkiä rantoja ja paljon muuta.

Tjäreborgilla voit matkustaa useisiin Sri Lankan kohteisiin, etelässä sijaitsevasta satamakaupunki Gallesta pääkaupunki Colombon pohjoispuolella sijaitsevaan Negomboon. Valitsitpa sitten minkä kohteen tahansa Sri Lankassa sinua odottavat ihanat rannat, mielenkiintoiset retket mausteviljelmille, jalokivet ja mahtava luonto. Pääset myös tutustumaan tuoksujen täyteiseen srilankalaiseen keittiöön, jolla on tuhatvuotiset perinteet ja joka tarjoaa mielenkiintoisia elämyksiä maistelitpa sitten katukeittiön tai luksusravintolan herkkuja. Sri Lankan loma on varmasti kaikkia aisteja kutkuttava ikimuistoinen elämys.

Monipuolinen Sri Lanka

Vaikka tulisitkin Sri Lankaan nauttimaan ihanasta rantaelämästä, kannattaa ehdottomasti käyttää tilaisuus hyväkseen ja tutustua tähän värikkääseen saareen, jolla näkemistä ja tekemistä riittää. Voit esimerkiksi käydä entisessä pääkaupungissa Kandyssä, lähteä teeviljelmille tai viidakkoretkelle, tutustua paikalliseen eläinmaailmaan ja nauttia henkeä salpaavista vuoristomaisemista, jotka hallitsevat saaren keskiosaa. Mielenkiintoinen elämys on myös aistia tunnelmaa srilankalaisen kaupungin markkinoilla, kaduilla ja temppeleissä.

Tjäreborgin Sri Lanka

Tjäreborgilla matkustat Sri Lankaan vuoden ympäri, ja joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Lisäksi valittavanasi on muutamia Sri Lankan parhaista hotelleista, joissa lomailu sujuu takuuvarmasti tyylikkäissä olosuhteissa.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Sri Lankassa?
Sri Lankassa vallitsee trooppinen, lämmin ilmasto ja suureen ilman kosteuspitoisuuteen vaikuttavat kesällä lounaasta puhaltavat monsuunituulet ja talvella monsuunit puhaltelevat koillisesta. Tjäreborgin kohteet sijaitsevat Sri Lankan rannikolla, jossa päivän keskilämpötilat ovat noin 30 °C vuoden ympäri. Yön ja veden lämpötilat eivät myöskään vaihtele kovinkaan paljon eri vuodenaikoina, mutta saattavat olla muutaman asteen korkeammat huhti-lokakuussa. Talvikuukaudet, tammikuu, helmikuu ja maaliskuu ovat vuoden kuivimmat kuukaudet. Silloin yön keskilämpötila on miellyttävä 23 °C ja meriveden lämpötila noin 27-28 °C. Päivän keskilämpötila on yleisesti noin 30 °C, mutta ylängöllä saattaa olla huomattavasti viileämpää, lähellä 15 °C ja toisinaan saattaa esiintyä myös pakkasta. Keväällä puhaltavat lounaasta kosteat monsuunituulet. Sateet ovat yleensä voimakkaita kuuroja, mutta niiden välillä paistaa myös aurinko. Vuoden sateisin aika ajoittuu huhtikuulle sekä syksyyn, loka-marraskuulle.

Matkakohteet – Sri Lanka

Negombo
 • Nähtävyydet
 • Harrastukset
 • Ostokset
Negombo on upea matkakohde, jossa voit yhdistää sekä ranta- että kaupunkiloman. Tjäreborgilla matkustat Negomboon reittilennoilla, joten päätät itse matkan ajankohdan sekä keston.
Hikkaduwa
 • Harrastukset
 • Nähtävyydet
Hikkaduwassa pääset kokemaan aidon Sri Lankan tunnelman. Tjäreborgin hotellit sijaitsevat rannalla.
Beruwala
Beruwalassa voit viettää rauhallisen loman ja rentoutua sekä hotellissa että rannalla. Kaivatessasi enemmän vilskettä ja vilinää, täältä pääset helposti pääkaupunkiin, Colomboon.
Galle
Galle on yksi Sri Lankan viehättävimmistä lomakohteista, joissa pääset nauttimaan rannoista, nähtävyyksistä sekä lähellä rantaa olevista tyylikkäistä hotelleista.
Bentota
Bentotassa voit viettää ihanaa rantaelämää ja nauttia paikallisesta elämänmenosta. Tjäreborgin kautta matkustat joustavasti reittilennoilla ja suunnittelet unelmiesi loman.
Marawila
Marawila on rauhallinen kohde, jossa on ihastuttava ranta, leppoisa tunnelma ja kiehtovat retkikohteet.
Matkatarjouksia – Sri Lanka
Lagoon Bentota
Lagoon Bentota
Bentota, Sri Lankan saari, Sri Lanka
 • 9 päivää
 • Lento + hotelli
 • Lähtö 9.5.2019, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 9.5.2019, 9 päivää
Jetwing Sea
Jetwing Sea
Negombo, Sri Lankan saari, Sri Lanka
 • 9 päivää
 • Lento + hotelli
 • Sis. Aamiainen
 • Lähtö 19.5.2019, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Helsinki, 19.5.2019, 9 päivää
Taj Bentota Resort and Spa (x Vivanta by Taj)
Taj Bentota Resort and Spa (x Vivanta by Taj)
Bentota, Sri Lankan saari, Sri Lanka
 • 9 päivää
 • Lento + hotelli
 • Sis. Aamiainen
 • Lähtö 7.5.2019, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Helsinki, 7.5.2019, 9 päivää

Tee matkahaku – Sri Lanka