• pareille ja aikuisille

Sunprime Pollensa Bay

 • Ikäraja 16 vuotta
 • Sijaitsee rannalla
 • Rauhallinen sijainti
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Täydellistä rentoutumista rannalla

Sunprime Pollensa Bay sijaitsee rauhallisella asuinalueella kauniin Pollensanlahden rannalla, Mallorcan pohjoisrannikolla, ja hotellialueelta on upeat näkymät merelle. Ranta sijaitsee vain muutaman askeleen päässä. Täällä voit viettää ihanan loman ja keskittyä pelkästään rentoutumiseen. Asut pienessä, valoisassa ja modernisti sisustetussa huoneessa. Useista huoneista on merinäköala. Hotellin ihanalla allasalueella on suuri aurinkoterassi, jolla voit nauttia rauhasta ja kauniista näkymistä. Kun haluat viettää rentouttavan hemmotteluhetken, hotellin spa-osastolta voit varata jonkun hyvää tekevistä hoidoista.

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  On
 • Ravintola
  On
 • Baari
  On
 • Hissi
  Kyllä
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  1 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  10 m
 • Minikioski
  On
Pienempi Prime Lounge Suite, 1 huone, suuri parveke ja merinäköala
Sunprime Restaurant
Pienempi Prime Lounge Suite, 1 huone, suuri parveke ja merinäköala
Sunprime
Omissa Sunprime Hotels -hotelleissamme on onnistuttu luomaan rento ilmapiiri aikuisille vieraille, jotka matkustavat ilman lapsia.
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Sijaitsee rannalla
 • Rauhallinen sijainti
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Travelife-sertifioitu hotelli
 • Suorat kuljetukset, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsingistä
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsinkiin

Hotelli

Sunprime Pollensa Bay sijaitsee rauhallisella asuinalueella Pollensanlahden rannalla, Mallorcan pohjoisrannikolla ja hotellialueelta on upeat merinäköalat
. Hotelli sijaitsee luonnonkauniilla paikalla vain muutaman askeleen päässä rannalta.
Täällä voit viettää ihanan loman ja keskittyä pelkästään rentoutumiseen. Asut pienessä, valoisassa ja
modernisti sisustetussa huoneessa, joista useista on merinäköala. Hotellin viihtyisällä allasalueella on suuri aurinkoterassi, jolla loikoillessasi voit nauttia kaikessa rauhassa kauniista näköalasta. Jos haluat rentoutua oikein kunnolla, suo itsellesi omaa aikaa ja hemmottele itseäsi jollakin ihanalla hoidolla hotellin spa-osastolla.
Jos haluat pitää huolta kunnostasi myös lomalla, hotellissa on kuntosali, jossa voit treenata omin päin. Tai osallistu erilaisiin ohjaajien vetämiin ryhmätreeneihin. Voit myös vuokrata polkupyörän vastaanotosta, jos haluat lähteä tutustumaan hotellin lähiympäristöön.
Kuntoilun jälkeen voit herkutella maukkaalla aterialla hotellin ravintolassa tai tilata vilvoittavan drinkin hotellin baarista – ja samalla nauttia upeasta merinäkymästä, joka tuntuu jatkuvan silmänkantamattomiin.
Kun haluat lähteä tutustumaan ympäristöösi tai vain ostoksille, noin 15 minuutin kävelymatkan päässä sijaitseva Alcudian Vanhakaupunki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen keskiaikaisine kujineen ja paikallisine markkinoineen ja ruokakauppoineen. Aukion ympärillä on viehättäviä ravintoloita ja pieniä kauppoja. Puerto de Alcudiaan on lyhyt taksimatka. Hotellin alapuolella on pieni ranta, ja lähistöllä, noin 20 minuutin kävelymatkan päässä hotellista, on myös muita rantoja, kuten Sant Joan ja San Pere. Ota piknikeväät mukaan ja nauti kauniista ympäristöstä, hienoista rannoista ja ihanasta merivedestä!
Internet
Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa. Internetyhteyden nopeudet vaihtelevat.
MySunprime
Hotellin omilta MySunprime-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunprime-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelumme
Henkilökuntamme hotellissa tekee kaikkensa, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Sunprime Hotels -hotellin vieraana vastaanoton palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit esimerkiksi varata retkiä ja vuokrata auton. Vastaanoton henkilökunta antaa mielellään myös vinkkejä kaikesta mahdollisesta, olipa kyse hotellin palveluista, parhaista ostospaikoista tai hienoimmista rannoista. Pyrimme luonnollisesti myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, jotta voit jatkaa rentouttavan loman viettoa.
Savuton hotelli
Sunprime Pollensa Bay on savuton hotelli. Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityllä tupakointipaikalla hotellin ulkopuolella. Tupakointi ei ole myöskään sallittu huoneissa, parvekkeilla/terasseilla, ja kielto koskee myös sähkösavukkeita.
Kausi
Hotelli on avoinna huhtikuusta lokakuun loppuun. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.
Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla erilaisia treeniryhmiä. Lue lisää Tjäreborgin ohjatuista aktiivilomista.
Muuta
Vastaaotto: Avoinna ympäri vuorokauden. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä. Pesulapalvelut lisämaksusta.
163 huonetta/sviittiä.
Kerroksia: 4 kerrosta.
Hissi: Kyllä.
Rakennettu: 1965. Kunnostettu: 2022.
Ilmastointi: Kyllä, ulkolämpötilan mukaan.
Keskuslämmitys: Keväällä ja syksyllä.
Pysäköinti: Kyllä, rajoitettu määrä paikkoja.
Eläimet hotellissa: Lemmikkikoirat eivät ole sallittuja hotellissa. Vain opas- ja avustajakoirat hyväksytään tietyille hotellin alueille.
Hotellinjohtaja
Diego Martinez

Verot & maksut

Baleaarien saarten viranomaiset perivät saarilla majoittuvilta majoitusveron. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana samassa hotellissa. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä samassa hotellissa myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 3.

Asuminen

Sunprime Pollensa Bay sijaitsee rauhallisella alueella aivan rannan tuntumassa ja hotellista on upeat näkymät merelle.

Ennen kesäkauden 2023 alkua Classic Room -huonetyypin isoista parvekkeista tehtiin entistäkin isompia. Nyt ne ovat yli kaksi kertaa entistä suurempia ja parvekkeilla on parvekekalusteiden lisäksi myös kaksi mukavaa aurinkotuolia.

Haluatko tietää missä huoneesi tai sviittisi sijaitsee? Voit tarkistaa huoneesi/sviittisi sijainnin.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu fiksuihin lisäpalveluihimme tästä.

Classic Room

Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Prime Lounge Suite

Kodikkaat ja hienot sviitit, ja ulkona voit nauttia leppoisista lomailloista mukavilla loungekalusteilla rentoutuen.

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Spa

Sijainti ja liikkuminen