Matkat Välimerelle

Klassikoita ja uusia kohteita

Välimeren lomat

Matkat Välimerelle

Lähde lomalle johonkin mielenkiintoisista Välimeren kohteistamme! Löydä uudelleen vanhat tutut klassikot, Rodos sekä Mallorca.

Matka Välimerelle on melkein kuin synonyymi sanalle kesäloma, ja laajasta lomavalikoimastamme löydät sekä todellisia klassikoita kuin myös uusia, kiehtovia kohteita Välimeren ympäristöstä. Päätä itse lähdetkö perinteiselle viikon tai kahden lomalle, vai haluatko lähteä omin päin matkaan ja valita itse lähtöpäivän ja matkasi pituuden. Vinkki sinulle, joka haluat nähdä ja kokea mahdollisimman paljon lomasi aikana Välimeren maisemissa – varaa yhdistelmämatka. Yhdistä kaksi lomakohdetta Kreikassa tai vaikkapa Espanjassa.

Jos olet lähdössä matkalle ilman lapsia, Välimeren seudulla meillä on tarjolla useita hyviä aikuisille suunnattuja hotelleja. Suosittelemme erityisesti Sunprime-hotellejamme, joissa on SATS Elixia -liikuntatunteja sekä Spa. Välimeren maihin suuntaavat perheet voivat valita mieluisimman hotellin useista tarjolla olevista Sunwing Family Resorts- tai Family Garden -hotelleistamme.

Aina suositut matkakohteet Välimerellä

Espanja, Kreikka ja Turkki säilyvät ikisuosikkien joukossa, sillä upeat rannat, hyvä ruoka ja rento tunnelma houkuttelevat lomailemaan yhä uudelleen.

Mielenkiintoisia kohteita Välimerellä

Ikiklassikoiden lisäksi Välimerellä on myös pienempiä, tuntemattomampia helmiä.

Vinkkejä Välimerelle

Olemme kooonnet muutaman vinkin Välimeren matkakohteista matkasi valintaa helpottamaan.

Upeat Välimeren matkakohteet

Välimeren helmet

Ympäri Välimerta sijaitsee useita upeita matkakohteita. Lue vinkit meidän suosikkikohteisiimme.

Kreikan matkat Välimerellä

Kolme saarihelmeä Kreikassa

Kreikan saaristossa on tuhansia saaria ja vähintäänkin yhtä monta hyvää syytä vierailla niillä. Tässä meidän suosikkimme.

Välimeren yhdistelmämatkat

Yhdistelmämatkat

Miksi tyytyä vain yhteen kohteeseen, kun voi samalle matkalle yhdistää toisenkin. Varaa yhdistelmämatka ja koet ja näet Välimerta enemmän.

Huone, josta pääsee suoraan alataaseen

Huone, josta pääsee suoraan altaaseen

Lisää pientä luksusta matkaasi varaamalla hotellihuone, jonka terassilta pulahdat suoraan uima-altaaseen.

Välimeren viikonloppumatkat

Viikonloppumatkat

Palma, Nizza, Barcelona, Cannes, Dubrovnik, Ateena ja useat muut Välimeren kaupunkikohteet odottavat. Pyörähdä viikonlopuksi tai viivy pidempään, sinä päätät!

Välimeren ihanat matkakohteet

Löydä loma Välimerellä