• perheystävällinen

Sunwing Alcudia Beach

Matkusta turvallisesti Tjäreborgin mukana ja tunne olosi turvalliseksi myös lomakohteessasi, lue lisää tästä.

Tervetuloa perheparatiisiimme merenrannalle! Sunwing Alcudia Beach -hotellista löydät kaiken mitä onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan.

Hotelli koostuu kahdeksasta huoneistoalueesta, jotka kaikki sijaitsevat lähellä leveää ja valkoista hiekkarantaa. Sunwing Alcudia Beachissä syöt ja juot hyvin Paco's Kitchen & Grill -ravintolassa. Ja hotellin baareissa voit päivän päätteeksi nauttia viilentävän drinkin.

Sunwing Alcudia Beachissä on oma allasalue lapsille, Mini Land, Teen Lounge sekä Fitness- ja Spa-osasto ja kuntosali. Tervetuloa viihtymään!

Hotelli sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia hotellielämästä ja samalla myös Alcudian sataman ympäristössä olevat kaupat, ravintolat ja huvittelumahdollisuudet ovat kätesi ulottuvilla, vain noin kilometrin päässä Sunwing Alcudia Beachistä.

Klassikkolajit

Hotelli Sunwing Alcudia Beachissä on hyvät mahdollisuudet treenata neljää klassista urheilulajia: uintia, juoksua, hiihtoa (rullahiihtoa) ja pyöräilyä. Hotellissa on myös kuntosali ja mahdollisuus hierontaan. Lue lisää treenaamisesta.

Internet

Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan esim. oma älypuhelin, iPad, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

MySunwing

Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunwing-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Palvelumme

Sunwing Family Resorts -hotellin vieraana Resort Servicen/Help Deskin palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit varata retkiä, vuokrata auton ja saat vinkkejä ja hyviä neuvoja.

Sunwing sosiaalisessa mediassa

Tiesithän, että voit seurata Sunwing Alcudia Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Alcudia Beachistä Facebookissa tai seuraa hotellia Instagramissa.

Savuton hotelli

Sunwing Alcudia Beach on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain erillikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointikielto koskee kaikkia huoneistoja sekä parvekkeita/terasseja ja myös sähkötupakan käyttö on kielletty.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista voit tiedustella Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin, niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia huoneistoja.

Kausi

Hotelli on avoinna vuoden ympäri. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.

Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla erilaisia treeniryhmiä.

Sunwing-konseptiimme kuuluvat palvelut, kuten Lollo & Bernie, lasten- ja urheiluaktiviteetit sekä show-esitykset, eivät ole tarjolla talvikaudella. Myös aukioloajoissa on poikkeuksia talvella.

Ravintola on avoinna useina iltoina viikossa. Mini Market on auki 5 päivänä viikossa. Iltaohjelmaa, kuten tanssia ja bingoa, on luvassa 1–3 iltana viikossa. Talvikaudella hotellissa ei ole lasten aktiviteetteja. Urheiluaktiviteetteja järjestetään kaksi kertaa viikossa, esim. boulea, kevyttä jumppaa, kävely- tai vaellusretkiä. Uima-allas ja spa eivät ole käytössä, mutta sauna, poreallas ja kuntosali ovat avoinna.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resorts -hotelleissa Ympäristötyö-sivuilta.

Häät Sunwing Family Resortsissa

Oletko ajatellut mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunwing Family Resorts -perheparatiisissamme on itsestään selvä valinta silloin, kun lapset ovat mukana häämatkalla. Lisätietoa hääjärjestelyistä hotellissa voit lukea tästä. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti, niin kerromme sinulle lisää: alcudia@sunwing.net

Muuta

Resort Service/Help Desk: Nuevas Palmerasissa ja Princesassa on 24 h-palvelu. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja viimeistään klo 15.00. Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Pankkiautomaatti on Nuevas Palmerasissa.

452 huoneistoa. Hissi: Vain Nuevas Palmerasissa ja Princesassa, muissa rakennuksissa ei ole hissiä.

Ilmastointi: 1.6.- 30.9. klo 16.00-19.00 sekä klo 22.00-09.00

Keskuslämmitys: 1.11.-15.4., klo 16.00-10.00

Pysäköinti: Yleisiä parkkipaikkoja hotellin viereisellä kadulla.

Hotellinjohtaja

Nadal Horrach

Verot & maksut

Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla majoittuvilta peritään ympäristövero. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 4.
 • Huoneistoja jopa 8 hengelle
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
 • Rannalla
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Ilmastokompensoitu asuminen
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  5 kpl
 • Lastenallas
  2 kpl
 • Ravintola
  3 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  5
 • Paikallinen keskusta
  1 km
 • Keskusta
  2 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0-100 m
 • Vesiliukumäki
  Ei
Asuminen
Tervetuloa perheparatiisiimme, joka sijaitsee erittäin hyvällä paikalla merenrannalla! Sunwing Alcudia Beach -hotellista löydät kaiken mitä onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan.

Sunwing Alcudia Beach on nyt entistäkin parempi!
Kunnostustyöt jatkuivat Sunwing Alcudia Beachissä, jotta kaikki saatiin kuntoon ennen kesäkauden alkua. Nuevas Palmerasin huoneistot kunnostettiin osittain. Keittiöt, sisä- ja ulko-ovet, sohvat, sohvapöydät ja tekstiilit sekä parvekkekalusteet uusittiin kokonaan.

Princesan ja Villa Princesan huoneistot kunnostettiin kokonaan. Huoneistojen lattiat, kylpyhuoneet, keittiöt, sängyn päädyt, ulko- ja sisäovet, sohvat, sohvapöydät sekä tekstiilit ja parvekekalusteet uusittiin. Lisäksi myös hotellin aula, showalue, baari ja Princesan ravintolat saivat uuden, valoisan ja modernin ilmeen.

Tästä voit tarkistaa huoneistosi sijainnin eri rakennuksissa:
Diana
Las Piramides
Magdalena
Nuevas Palmeras
Princesa
Victoria
Villa Isabel
Villa Princesa

Haluatko tehdä lomastasi vieläkin mukavamman? Lue lisää fiksuista lisäpalveluistamme.

Kun varaat Sunwing Jokerin, annat meidän valita huoneistotyypin juuri sillä hetkellä hotellissa vapaana olevista vaihtoehdoista. Saat aina kuitenkin sellaisen huoneiston, joka on meillä normaalistikin myynnissä, ja huoneistotyyppi ilmoitetaan sinulle saavuttuasi perille hotelliin. Tietyissä tilanteissa saatat joutua vaihtamaan huoneistoa lomasi aikana. Siivous ja allaspyyhkeet sisältyvät hintaan.

Small Family

Sopii erinomaisesti pienelle perheelle.

Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras
Princesa
Princesa

Family

Suosituin asumisvaihtoehtomme.

Nuevas Palmeras
Diana
Las Piramides
Villa Princesa
Victoria
Victoria
Diana
Magdalena
Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras
Las Piramides
Las Piramides
Princesa
Princesa
Princesa
Villa Princesa
Villa Princesa
Victoria
Princesa

Happy Baby

Huoneistot on suunniteltu erityisesti pikkulasten kanssa matkustaville.

Las Piramides

Lollo & Bernie Suite

Leikkisästi suunnitellut sviitit.

Las Piramides

Royal Family Suite

Mukavaa asumista, hyvä sijainti ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

Victoria
Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras
Victoria
Princesa
Victoria

Royal Lounge Suite

Huoneistot, joissa lisämukavuuksia ja suuri terassi tai parveke.

Princesa

Royal Rooftop Suite

Ihanat ja tilavat huoneistot, joissa on suuri kattoterassi. Huoneistot ovat hyvinvarusteltuja ja niissä on käytännöllisiä yksityiskohtia, joiden ansiosta saat lisämukavuutta lomailuusi.

Villa Princesa

Big Family

Huoneistot sopivat hyvin suuremmille seurueille.

Villa Isabel
Villa Isabel
Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras

Sunwing Alcudia Beachissä on yhteensä kahdeksan rakennusta. Voit valita asutko lähinnä rantaa, rauhallisessa ympäristössä vai lähellä allasaluetta.

Las Piramides

Las Piramides sijaitsee n. 50-100 m päässä rannalta ja päärakennus Nuevas Palmeras on kadun toisella puolella.
3 kerrosta. 98 huoneistoa. Rakennettu 1974, kunnostettu 2009 ja uudistettu 2018.

Princesa

Princesa sijaitsee upealla paikalla, aivan rannalla.
3 kerrosta. 86 huoneistoa. Rakennettu 1978. Kunnostettu 2008. Huoneistot, aula, showalue, baari sekä ravintolat kunnostettiin täydellisesti 2019.

Victoria

Victoria sijaitsee erinomaisella paikalla rannalla, lähellä Nuevas Palmeras -päärakennusta.
3 kerrosta. 29 huoneistoa. Rakennettu 1984. Kunnostettu 2008, lisärakennus 2015. Pientä pintaremonttia 2018 kaikissa muissa huoneistoissa, paitsi niissä kolmessa, jotka rakennettiin 2015.

Nuevas Palmeras

Nuevas Palmeras on päärakennus, jossa on Help Desk, uima-allas ja buffetravintola. Nuevas Palmeras sijaitsee rannalla.
7 kerrosta. 179 huoneistoa. Rakennettu 1971. Kunnostettu 2008. Huoneistot kunnostettu osittain 2019.

Villa Princesa

Villa Princesa sijaitsee rauhallisella alueella vehreiden pinjapuiden ympäröimänä ja lähellä rantaa.
3 kerrosta. 16 huoneistoa. Rakennettu 1978. Kunnostettu 2008. Huoneistot kunnostettu täydellisesti 2019.

Diana

Diana sijaitsee rauhallisella alueella, n. 50-100 m päässä rannasta. Dianassa on oma pieni uima-allasalue.
2 kerrosta. 20 huoneistoa. Rakennettu 1985. Kunnostettu 2011.

Villa Isabel

Villa Isabel soveltuu täydellisesti isoille perheille.
3 kerrosta. 6 huoneistoa. Rakennettu 1980, osittain kunnostettu 2012.

Magdalena

Magdalenassa on oma puutarha ja uima-allas.
3 kerrosta. 18 huoneistoa. Rakennettu 2001, osittain kunnostettu 2016.

Ruoka ja juoma

Vaikka ruuan valmistaminen onkin hauskaa, niin lomalla myös perheen vakituinen kokki haluaa varmasti nauttia valmiin ruokapöydän antimista. Sunwing Alcudia Beachissä taitavat kokkimme loihtivat esille joka päivä ruokia, jotka maistuvat sekä aikuisill että lapsille - aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Aloita päivä buffetravintolan aamiaisbuffetilla, josta ei puutu mitään.

Siitä on hyvä jatkaa lounaalla lapsiystävällisessä Paco's Kitchen & Grill -ravintolassa. Mikäli jonain iltana haluat syödä rauhassa omalla parvekkeella, voit käydä ostamassa jotain pientä ja hyvää Mini Market & Deli -kaupasta tai tilata take away -annokset Paco's Kitchen & Grill -ravintolasta. Lomalla jokainen päivä tuntuu sunnuntailta. Lisätietoja tarjonnastamme sekä aukioloajoista voit lukea alapuolelta ja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Paco's Kitchen & Grill

Suosittu ja sopuhintainen ruokapaikka on avoinna lounas- ja illallisaikaan. Kesäkaudella (touko-syyskuussa) hotellin ollessa täyteen varattu Paco's Kitchen & Grill -ravintolassa tarjoillaan toisinaan myös aamiaista. Tarjolla on laaja valikoima ruokia ja juomia, joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Ravintolan ympäristö on miellyttävä. Ruokalistalla on sekä vanhoja että uusia suosikkeja - salaatteja, voileipiä, pizzoja, hampurilaisia sekä paljon muuta. Mikäli jonain iltana haluat nauttia ruuasta omalla parvekkeella tai terassilla, Paco's Kitchen & Grill -ravintolasta saa myös take away -annoksia. Paco's Kitchen & Grill sijaitsee Princesa-rakennuksessa.

Buffetravintolat

Kaikki Inclusive-paketteihin kuuluvat ateriat nautitaan täällä. Buffetravintoloissa tarjoillaan aamiais-, lounas- ja illallisbuffet. Tiettyinä iltoina on tarjolla herkullinen teemaillallinen. Buffetravintolat sijaitsevat Nuevas Palmerasissa sekä Princesassa. Princesan, Villa Princesan, Villa Isabelin ja Victorian puolella asuvat hotellivieraat ruokailevat Princesan buffetravintolassa ja muissa rakennuksissa asuvat ruokailevat Nuevas Palmerasin buffetravintolassa.

Kesäkaudella 2021 kaikki ateriapaketin varanneet ruokailevat Nuevas Palmerasin buffetravintolassa.

Baarit

Voit käydä baarissa drinkillä sekä ennen että jälkeen illallisen, ja tarjolla on myös lapsille omia juomavaihtoehtoja sekä jäätelöä. Princesan baarista on hyvät näköalat esiintymislavalle, jossa ammattitaitoiset esiintyjät järjestävät useamman kerran viikossa lapsille sekä koko perheelle vauhdikkaita showesityksiä.

Mini Market & Deli

Sunwing Family Resortsin omasta Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista – postikortteja, Lollon & Bernien pehmoleluja, vaippoja, vauvan ruokia ja muita lastentuotteita (tarjolla saattaa olla paikallisia merkkejä), karkkia, aurinkovoiteita, vastapaistettua leipää, take away -annoksia sekä juomia. Hyvä vaihtoehto, mikäli jonain iltana haluat syödä vain jotain pientä omalla parvekkeellasi tai mielesi tekee muuten vain kipaista ostoksille. Mini Market & Deli sijaitsee päärakennus Nuevas Palmerasissa.

Huom! – Jos olet varannut ateriapaketin, sinun on varattava pöytä ravintolasta etukäteen ja valittava, milloin haluat syödä ateriasi. Tämä on osa Safe Travel -turvallisuuskäytäntöämme, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi ateriat tarjoillaan joko á la carte -listalta, buffetista tai ravintolan henkilökunta annostelee ruuan buffetista, jolloin kerrot/osoitat ravintolan henkilökunnalle mitä haluat syödä ja henkilökunta annostelee ruuan valmiiksi lautaselle. Voit käydä hakemassa ruokaa niin monta kertaa kuin haluat ja tarjolla on sama valikoima kuin jos ottaisit buffetista itse. Lisätietoa oman hotellisi käytännöstä saat saavuttuasi hotelliin. Lue lisää: Safe Travel -käytännöistä hotellissa.

Buffetaamiainen

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 7.30 - 10.30 on Sunwing Alcudia Beachin fantastinen aamiaisbuffet katettuna Nuevas Palmerasin sekä Princesan buffetravintolassa. Hedelmiä, jugurttia, muroja, tuoretta leipää, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, pekonia, kahvia, teetä... (sisältö saattaa toisinaan vaihdella hieman). Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Varattava jo etukäteen ennen matkaa kotimaassa.

Sunwing Inclusive

Aterioit hotellilla viitenä tiettynä päivänä viikossa ja kahtena muuna päivänä voit syödä missä mielesi tekee tai voit lähteä vaikka retkelle.

Sunwing Inclusiven hintaan sisältyy:

 • Aamiaisbuffet joka päivä
 • Viisi buffetlounasta ja viisi buffetillallista sekä ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen viini tai olut
 • Useina iltoina viikossa on tarjolla teemabuffet, esimerkiksi amerikkalainen, italialainen, Tex Mex ja BBQ

Hotellivieraat, jotka asuvat rakennuksissa Princesa, Villa Princesa, Villa Isabel sekä Victoria, ruokailevat Princesan buffetravintolassa. Muissa rakennuksissa asuvat ruokailevat Nuevas Palmerasin buffetravintolassa. Päivät, jolloin Sunwing Inclusive tarjoillaan, ilmoitetaan hotelliin saavuttuasi. Voit myös lukea lisätietoja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Joulu- ja uudenvuoden aattona eivät mitkään ateriat sisälly ateriapaketteihin, paitsi aamiainen. Voit ostaa hotellin suositun juhlabuffetin paikan päällä ja saat todellisen illalliskokemuksen.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing Inclusivesta.

Sunwing All Inclusive

Sunwing All Inclusiven hintaan sisältyy:

 • Aamiaisbuffet klo 07.30-10.30, lounasbuffet klo 12.00-14.00 ja illallisbuffét klo 18.00-20.30, ja ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen viini tai olut
 • Useina iltoina viikossa on teemabuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, aasialainen, italialainen, tapas, Tex Mex ja BBQ
 • Lämpimiä ja kylmiä välipaloja klo 10.30–12.00 sekä klo 14.00–17.30
 • Vesi, virvoitusjuomat, paikalliset alkoholijuomat sekä suodatinkahvi baareissa klo 10.30–24.00
 • Irtojäätelöä kastikkeen kera sekä pikkuleipiä klo 10.30–22.00

Koskee kesäsesonkia. Hotellivieraat, jotka asuvat rakennuksissa Princesa, Villa Princesa, Villa Isabel sekä Victoria, ruokailevat Princesan buffetravintolassa. Muissa rakennuksissa asuvat ruokailevat Nuevas Palmerasin buffetravintolassa. Jos kahden viikon lomalla olet varannut All Inclusiven vain ensimmäiselle viikolle, on All Inclusive voimassa kahdeksantena lomapäivänä klo 14.00 saakka – viikko saapumisen jälkeen.

Lähtöpäivänä Sunwing All Inclusive on voimassa hotellista poislähtöön asti.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing All Inclusivesta.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive - aikuiset valitsevat Paco's Kitchen & Grill -ravintolan laajalta à la carte -menusta sekä lounaan että illallisen. Lapset ruokailevat ilmaiseksi suositusta Lollon & Bernien buffetista/menusta - ja lisäksi - tarjoamme lapsille virvoitusjuoman ja jäätelön!

Kitchen Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaisbuffet 7 päivänä
 • 5 kolmen ruokalajin lounasta ja illallista. Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka valitaan vapaasti Paco's Kitchen & Grill -ravintolan menusta. Ruokajuomaksi 50 cl olutta/virvoitusjuomaa/vettä tai 1/2 pulloa viiniä (37,5 cl) per henkilö/ateria. Aterian päätteeksi sisältyy kahvi.

Lapset syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa aamiaisbuffetista sekä Lollo & Bernie's buffetista (lounas & illallinen). Juomat ja jäätelö sisältyvät lounaalla ja illallisella. Voit itse valita minä viitenä päivänä seitsemästä haluat syödä lounaan ja illallisen. Paco's Kitchen & Grill -ravintola on Princesan puolella.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Kitchen Inclusivesta.

Uiminen

Sunwing Alcudia Beach sijaitsee kauniilla paikalla, yhdellä Välimeren parhaimmista rannoista. Puhtaanvalkoinen ja leveä ranta levittäytyy useiden kilometrien matkalle pitkin rannikkoa, joten löydät varmasti itsellesi paikan auringosta. Vaihtoehtona kristallinkirkkaalle merivedelle tarjoaa hotelli kolme allasaluetta, yhteensä 720 m².

Sunwing Alcudia Beachissä on useita allasalueita, ja riippumatta siitä missä päin hotellia asut, uima-altaalle on aina lyhyt matka. Nuevas Palmeras- ja Victoria-rakennusten välissä on uima-altaita sekä lapsille että suuremmille hotellin vieraille sekä kokonaan erillinen vauvoille ja lapsille suunnattu uima-allasalue. Siellä on mm. pieni vesiliukumäki ja osa altaasta on katettu aurinkosuojalla. Princesan ja Dianan välillä olevalla allasalueella on lastenallas sekä tavallinen uima-allas, ja Madgalenan vieressä on vielä yksi allas. Poreallas on hotellin spa-osastolla. Kaikkien altaiden ympärillä on aurinkotuoleja sekä -varjoja ja myös uimapyyhkeitä on saatavilla. Talvella, kun vesi on hieman viileämpää, voit käydä uimassa yleisessä uimalassa, jossa on lämmitetty sisäallas. Uimala sijaitsee noin 500 metrin päässä hotellista.

Nuevas Palmeras - babypool/lastenallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 280 m2
Syvyys: 0-60 cm
Aurinkokatos: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä*
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Princesa - lastenallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 17,5 m2
Syvyys: 50-60 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä*
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Nuevas Palmeras - allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 225 m2
Syvyys: 70-170 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Nuevas Palmeras - allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 72 m2
Syvyys: 120-190 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä*
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Princesa - allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 122 m2
Syvyys: 30-130 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä*
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Diana - allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 47 m2
Syvyys: 60-160 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Magdalena - allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 41 m2
Syvyys: 55-175 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Ranta

Ranta

Useita kilometrejä pitkä hienohiekkainen ranta syvenee loivasti. Aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa kesäisin. Rannalle on 0-100 metriä matkaa sen mukaan missä päin hotellialuetta huoneistosi sijaitsee.

*Nuevas Palmerasin lastenallas sekä aikuisten allas ovat avoinna 28.3.-16.10.2020 sekä 3.4.-22.10.2021, ja ne ovat lämmitettyjä huhtikuusta kesäkuun puoleen väliin. Princesan lastenallas sekä aikuisten allas ovat avoinna 11.4.-2.10.2020 sekä 17.4.-8.10.2021, ja ne ovat lämmitettyjä huhtikuun puolesta välistä kesäkuun puoleen väliin. Altaat lämmitetään aurinkopaneeleiden avulla, joten veden lämpötila vaihtelee sään mukaan. Veden lämpötila on yleensä n. 23 astetta. Magdalenan altaat ovat avoinna 28.4.-5.10.2020 sekä 4.5.-11.10.2021 ja Dianan altaat ovat avoinna 17.4.-8.10.2020 sekä 23.4.-14.10.2021.
**Huhti- ja lokakuussa klo 11.00-17.00.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Joiltakin siihen menee muutama päivä. Toiset tuntevat kihelmöintiä jaloissa jo muutaman tunnin jälkeen. Mutta ennemmin tai myöhemmin useimmat ihmiset haluavat nousta aurinkotuolista ja liikkua vähän. Sunwing Alcudia Beachissä voit valita useiden urheilulajien, tarjolla on kaikkea biljardista koulutettujen ohjaajien vetämiin ryhmäliikuntatunteihin.

Fitness–osastomme tarjoaa kuntosalin sekä ohjattuja ryhmäliikuntatunteja jokaiseen makuun. Altaassa voit osallisuta suositulle vesiaerobic-tunnille. Lisäksi rannalta löytyy lentopallokenttä, ja mikäli olet innostunut golfista, 15–45 minuutin automatkan päästä löytyy useita hienoja golfkenttiä. Yksi asia on varma: kenellekään ei tule tylsää Sunwing Alcudia Beachissä.

Oletko unohtanut treenivaattet kotiin tai haluatko hemmotella itseäsi hankkimalla jotakin uutta vaatekaappiisi? Sunwing Alcudia Beach -hotellissa sinulla on mahdollisuus ostaa treenivaatteita Craftin uusimmasta treenivaatemallistosta.

Kuntoilu

Mitäpä sanot, jos päivä alkaisikin Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin osallistua lounasaikaan ohjatulle vesijumppatunnille? Tai kiinnostaisiko sinua vähän hikisemmät ohjatut kuntoilutunnit treenisalilla? Tässä hotellissa nuorilla ja heidän vanhemmillaan on myös mahdollisuus yhdessä osallistua Fitness Together -kuntoilutunneille. Sunwing Alcudia Beach -hotellissa tiedetään kuinka mieli pidetään korkealla ja kunto huipussaan myös lomalla. Kaikki ohjatut tunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta, paitsi Fitness Together -tunneille voivat osallistua myös 11–15-vuotiaat. Treenisali on Princesan puolella ja kuntosali Nuevas Palmerasin puolella.

Vesiaerobic

Vesiaerobic on kenties yksi Sunwing Family Resorts -hotellien suosituimmista kuntoilumuodoista iästä riippumatta. Hyppää altaaseen ja nauti tavallisuudesta poikkeavan hauskasta treenitunnista ammattitaitoisten ja inspiroivien ohjaajiemme opastuksella.

Kuntosali

Voimaharjoittelua omin päin siisteissä harjoitustiloissa. Hotellin kuntosalilla on sekä irtopainoja että kuntoilulaitteita. Ikäraja 13 vuotta, paitsi Fitness Together -tunneilla.

Varaa PT lomallasi

Nyt sinulla on mahdollisuus potkaista treenaaminen kunnolla käyntiin Sunwing Alcudia Beachissä lomasi aikana! Henkilökohtainen Personal Trainer räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman, ottaen huomioon kuntotasosi. Riippumatta omista tavoitteistasi tai aikaisemmista kokemuksistas. Personal Trainerisi saa treenaamisen tuntumaan tehokkaalta ja motivoivalta. Ammattitaitoiset Personal Trainerimme ovat käytettävissäsi koko treenauksen ajan ja heiltä saat kaiken mahdollisen avun - vinkkejä oikeasta ravinnosta yksilöllisesti räätälöityihin kunto-ohjelmiin. Personal Trainerin kanssa voi keskustella englanniksi ja pohjoismaisilla kielillä.

Tarjolla on kolme erilaista pakettia, jotka voi varata jo etukäteen kotimaassa:
1 x 50 min 48 €
3 x 50 min 125 €
5 x 50 min 179 €

Jos haluat treenata yhdessä ystävän kanssa, voit nyt varata PT Duo -paketin. Personal Trainer ohjaa ja auttaa teitä molempia liikuntatuntien aikana, ja teette yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

50 min - noin 74 euroa, ja pakettiin sisältyy kahden hengen valmennus.

Lisätietoa Personal Trainerista.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja. Sunwing Alcudia Beachissa voit myös vuokrata kävelysauvoja, mikäli haluat lähteä sauvakävelylle.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Pyöräily

Alcudian ympäristössä on hyvät pyöräilymahdollisuudet. Sunwing Alcudia Beach -hotellissa on polkupyörätalli, jossa voit säilyttää omaa tai vuokrapyörääsi loman ajan. Polkupyörätallissa on myös vesipiste ja mahdollisuus puhdistaa pyörä. Voit vuokrata riippulukon noin eurolla per päivä. Polkupyörää ei voi säilyttää hotellihuoneessa muut vieraat huomioon ottaen. Turvallisuussyistä pyöräilykenkiä ei saa käyttää hotellin sisätiloissa.

Ennen kuin lähdet pyöräretkille, suosittelemme tutustumaan uuteen pyöräilykauppaan, jossa on myynnissä kaikkea mahdollista energiajuomista vaatteisiin ja pyöräilytarvikkeisiin.

Vuokraamme yhteistyössä Rad-Salon -vuokraamon kanssa BMC-pyöriä. Varaa polkupyörä kätevästi osoitteesta: https://rad-salon-mallorca.com/index.php?id=radmiete-sunwing-mallorca&no_cache=1&L=1

Sunwing Alcudia Beachistä on hyvä lähteä pidemmillekin pyöräretkille. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit nyt ladata reitit BikeMap.net -sovelluksen kautta. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Golf

Sunwing Alcudia Beachin lähellä on useita hienoja golfkenttiä. Help Deskin henkilökunta auttaa sinua mielellään peliaikojen varaamisessa.

Urheiluaktiviteetit

Sunwing Family Resortsin aktiviteettioppaat järjestävät useina päivinä viikossa erilaisia urheiluaktiviteetteja. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa Holiday Plannerista.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Planneristä voit lukea lisää siitä, mitä kaikkea hotellissasi tapahtuu lomasi aikana. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.

Lapset ja nuoret

Sunwing Family Resortsissa kukaan ei pääse pitkästymään. Järjestämme 0–7-vuotiaille lapsille paljon erilaista ohjelmaa, kuten aarteenetsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien kanssa, Lollo & Bernie's Mini Starsia sekä vesileikkejä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tästä voit käydä tutustumassa aktiviteettitarjontaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Sunwing Alcudia Beachissä Lollon ja Bernien Mini Land sijaitsee Nuevas Palmeras ja Victoria -rakennusten välissä. Lapset kokoontuvat tänne aktiviteettien alkaessa ja tänne voi myös tulla leikkimään, askartelemaan tai vaikka katselemaan filmejä yhdessä isän ja äidin kanssa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta. Esiintymislava, jossa voit seurata suosittuja lasten showesityksiä ja osallistua Lollo & Bernie's Mini Starsiin ja Lollon & Bernien minidiskoon, sijaitsee baarin vieressä Princesa-rakennuksen puolella.

Sunwing Alcudia Beachissä on aina jotain tekemistä. Alla esittelemme kaikki ohjelmistossamme olevat aktiviteetit.

Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Mitä hotellissa tapahtuu lomasi aikana? Holiday Plannerista saat lisätietoa lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voi tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollolla ja Berniellä on oma leikkimökki, jota kutsutaan nimellä Lollo & Bernie's Mini Land. Useamman kerran viikossa on avoimet ovet, jolloin lapset ja vanhemmat ovat tervetulleita leikkimään, maalaamaan, askartelemaan, katselemaan elokuvia tai vaikkapa kuuntelemaan satuja. Lollo & Bernie's Mini Landin yhteydessä on myös aidattu leikkipaikka (osittain suojattu auringolta).

Play & Splash

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin leikkien ja loiskuttelun varjolla, lystikkään musiikin soidessa taustalla. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he treenaavat koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on myös, että lapset voivat kehittää luovuuttaan ja oppivat samalla tekemään yhteistyötä muiden lasten kanssa.

Adventure Games

Adventure Games

Lapset kokoontuvat Mini Landiin myös silloin, kun on Adventure Gamesin aika. Luvassa on esimerkiksi aarteenetsintää ja voit myös osallistua Lollo & Bernie's syntymäpäiväjuhlille. Tapahtumia järjestetään useina päivinä viikossa 3–7-vuotiaille (ikäraja on sitova), ja ne kestävät noin puolitoista tuntia kerrallaan. Aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskillä.

Perhejumppa

Perhejumppa

Perhejumppaan voivat osallistua kaikki 3–7-vuotiaat lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Ikäraja on sitova. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin mittaisissa treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahtiin. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Perhejooga

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset omien kykyjensä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia, ja se sopii 4–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova.

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pienillä vierailla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu 3–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla kokoonnutaan esiintymislavan takana, esiintyjille puetaan päälle esiintymisasut ja meikit laitetaan kasvoille. Sitten onkin Showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Lollon & Bernien minidisko, pienten lomalaisten viikon kohokohta! Useina iltoina viikossa diskopallo kimaltaa ja tanssilattia täyttyy. Ja kukapa tietää, kenties myös Lollo tai Bernie ilmestyy paikalle... Lollon & Bernien minidisko kestää n. 20–25 min.

Lasten show-esitykset

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää Cirkus Show -esitystään.

Lue lisää show-esityksistä

Lollo & Bernie's webbshop

Lollo & Bernie's webbshop

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppansa, jossa on myynnissä esimerkiksi pehmoeläimiä, vaatteita, puuhakirjoja, pelejä sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Tietoa talvikaudesta

Talvikauden aikana hotellissa ei ole lasten aktiviteetteja. Lue lisää alapuolelta tai hotellin esittelytekstistä.

Henkilökunta

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee vuoden paras viikko!

Sunwing Alcudia Beach tarjoaa 8–11-vuotiaille lapsille ja nuorille (huippusesongin aikana eli pääsiäis- ja kesälomalla kaikille alle 15-vuotiaille) paljon mukavaa tekemistä. Hotellissa on mahdollisuus kokeilla erilaisia urheilulajeja niin maalla kuin vedessäkin. Ja löytyypä hotellista myös minigolfrata, pingispöytä ja muita pelejä. Toisinaan järjestetään myös ilta-aktiviteetteja, kuten pizza- ja elokuvailtoja.

Teen Loungessa voit pelata PlayStation-pelejä. Mikäli rohkeutta löytyy, voit osallistua Teen Talent -kisaan, jossa voit näyttää kykysi, tai showteamin jäsenet auttavat sinua harjoittelemaan jonkin kappaleen, jonka sitten esität suurella näyttämöllä yleisön edessä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan.

Aktiviteetit

Lähde mukaan pizza- & elokuvailtaan, urheiluaktiviteetteihin sekä erilaisiin ilta-aktiviteetteihin. Voit lainata pelejä, kuunnella musiikkia, katsella filmejä sekä osallistua hauskoihin kilpailuihin. Ajankohtaiset ohjelmatiedot voit käydä tarkistamassa Resortservicessä tai Holiday Planneristä kännykälläsi tai tabletillasi. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Teen Lounge

Teen Lounge on nuorison oma kokoontumispaikka, jonne voit vetäytyä kaivatessasi hieman välimatkaa vanhempiisi ja pikkulapsiin. Täällä voit katsella filmejä, pelata ja puuhastella kaikkea muuta kivaa halutessasi välillä pois auringosta ja uima-altaalta. Ja kun haluat lähteä takaisin ulos ja kaipaat fyysisempää tekemistä, voit vaikka haastaa uudet kaverisi pelaamaan erän pingistä tai biljardia. Tietyistä aktiviteeteista peritään lisämaksu.

Kids Parkour

Nyt saavat lapset hyppiä, pomppia, ryömiä ja kieriskellä! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä myös itseluottamusta. Sopii tosi hyvin lapsille, jotka eivät malta olla hetkeäkään paikoillaan, sekä heille, jotka haluavat kokeilla monia erilaisia juttuja. Kesto 30-55 minuuttia, ja ohjelman päätteeksi on vielä esterata. Kids Parkour on suunnattu 8–11-vuotiaille lapsille.

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining on eräänlaista kuntopiiriharjoittelua, jossa eri liikuntamuotoja käyttäen kohennetaan kuntoa ja voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä. Laatuaikaa yhdessä kuntoillen!

Fitness Together

Fitness Together mahdollistaa sen, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä kuntosalilla ja tietyillä liikuntatunneilla. Henkilökunta antaa ensin ohjeet, jonka jälkeen voitte treenata yhdessä tiettyjen sääntöjen puitteissa.

Spa Together

Spa Together tarjoaa vanhemmille ja 11–15-vuotiaille lapsille mahdollisuuden nauttia yhdessä spa-osaston hoidoista. Tarjolla on erilaisia hierontoja sekä vartalo- ja kasvohoitoja. Spa Together varataan aina kahdelle aikuiselle, ja palvelun voivat käyttää kaksi aikuista tai yksi aikuinen ja yksi 11–15-vuotias.

PlayStation

Teen Loungessa voit pelata PlayStation 4:lla, ja tarjolla on aina useita erilaisia pelejä. Haasta itsesi tai kaverisi. Ja mikä kaikkein parasta, pelaaminen on täysin ilmaista.

Creative Time

Useamman kerran viikossa Teen Loungessa järjestetään Creative Time -tilaisuus. Silloin sinulla on mahdollisuus tehdä koruja, voi koristella puhelimesi tai valmistaa jotain muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Chill Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua järjestettyihin aktiviteetteihin ja Creative Time -tapahtumiin yhdessä ohjaajan kanssa.

Haasta kaverisi!

Sunwing Alcudia Beachissä voit milloin tahansa pelata kierroksen suosittua minigolfia. Voit myös pelata pingistä tai backgammonia. Tai mitä jos keräättekin porukan kokoon ja suuntaatte rannalle pelaamaan pari erää futista? Tietyistä aktiviteeteista peritään pieni lisämaksu.

Teen Talent

Monet 8–15-vuotiaat käyttävät lomallaan tilaisuuden hyväkseen ja nousevat lavalle laulamaan valonheittäjien loisteeseen Sunwingin lavalle. Taitava showteamin väki auttaa sinua tulemaan taiteilijaksi, ja saat myös apua kaikessa mahdollisessa koreografioista meikkaukseen. Ehkäpä juuri sinä olet yksi tulevaisuuden tähdistä? Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä!

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimin jäseniin, niin saat tietää paikan, ajan ja lisätietoja aktiviteetista.

Henkilökunta

Henkilökunta

Sunwing Alcudia Beachin nuorisoaktiviteeteista vastaavat ovat tottuneita työskentelemään lasten ja nuorten kanssa, ja heidät on valittu tehtäväänsä erityisen huolella. Ennen kaikkea heidän tarkoituksenaan on tehdä lasten ja nuorten lomaviikosta unohtumaton kokemus.

Sijainti ja liikkuminen
Sijainti

Sijainti

Rauhallinen sijainti meren rannalla. Puerto de Alcudian satamakaupunkiin 1 km. Bussikuljetus lentokentältä hotelliin kestää n. 45 minuuttia.

Calle Minerva no 15
07400, Puerto de Alcudia
Puhelin: Nuevas Palmeras +34 971 891 450 ja Princesa +34 971 892 950
alcudia@sunwing.net

Easy Travel/Suora bussikuljetus, kun lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä

Easy Travel/Suora bussikuljetus, kun lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä

Sunwing Alcudia Beachissä asuessasi käytössäsi on Easy Travel -palvelu, mikä tarkoittaa, että sinulla on kotimatkan alkaessa mahdollista selvittää matkatavarat jo hotellissa. Helppoa ja kätevää, kun lennät Sunclass Airlinesilla ja olet varannut valmiiksi paketoidun matkan. Mikäli lennät Sunclass Airlinesilla ja olet ostanut lentokenttäkuljetuksen etukäteen, pääset bussilla lentokentältä/lentokentälle suorinta reittiä. Kun lennät SunClass Airlinesilla ja olet järjestänyt itse kuljetuksen hotellista lentokentälle, esim. taksilla tai vuokra-autolla, lähtöselvitys tehdään jo hotellissa ennen lentokentälle lähtöä.

Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa: Kyllä
+10 kg matkatavaraa: Kyllä
Suora bussikuljetus: Kyllä
Kausi: Huhti-lokakuu

Mallorcalla erikoismatkatavaroiden suurimmat mitat ovat 79 x 86 cm (ei pituusrajoitusta).

Viihde

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwingissä, nousee lämpötila näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta ja liikuttavat lasten show-esitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toisiaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Perheshowt

Yksi loman kohokohdista on Sunwing Family Resortsin suositut ja ammattimaiset perheshowt! Luvassa on unohtumattomia diskohittejä sekä pop- ja rockmaailman parhaimpia biisejä. Räiskyvä show, joka sisältää laulua, tanssia ja teatteria, kruunaa täydellisesti ihanan lomapäivän!

Lue lisää showesityksistä

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata jättää väliin myöskään ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää esitystään.

Lue lisää showesityksistä

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pikku vieraillamme on paljon viehätysvoimaa. Kerran viikossa on lasten vuoro nousta lavalle ja muuttua illan tähdiksi – Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu kaikille 3–7-vuotiaille (ikäraja on sitova). Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla tavataan takahuoneessa, puetaan esiintymisasut päälle ja laitetaan meikit kasvoille. Sitten on Showtime!

Teen Talent

Mikäli olet 8–15-vuotias (ikäraja on sitova), sinulla on nyt mahdollisuus esiintyä ja laulaa "livenä" Sunwingin lavalla. Showtiimi auttaa sinua koreografian suunnittelussa ja meikkaamisessa, ja illalla on Showtime! Ehkäpä juuri sinä olet yksi huomisen tähdistä, joka syttyy loistamaan juuri täällä - lomallasi Sunwing Family Resorts -hotellissa! Käytä tilaisuus hyväksesi, nouse lavalle valonheittäjien loisteeseen ja suosiotaan osoittavan juhlayleisön eteen!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lasten shown jälkeen vuorossa oleva Lollon & Bernien minidisko on viikon kohokohta pienille vieraillemme. Useana iltana viikossa diskopallo kimaltelee valojen loisteessa ja tanssilattialle tulee tungosta. Hittikappaleet soivat toinen toisensa perään, ja tanssimisesta innostuneet lapset saavat tanssia sydämensä kyllyydestä. Kukapa tietää, jos vaikka Lollo tai Bernie poikkeavat ohikulkumatkallaan…

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showtiimin kanssa.

Spa

Hotellin spassa voit rentotua ja nauttia ihanista hoidoista. Sunwing Alcudia Beachin spa on paikallisessa omistuksessa ja kaikki hoidot varataan paikan päällä. Tarjolla on eripituisia käsittelyjä kauneushoidoista hierontaan.

Lue lisää hotellin omalta MySunwing-nettisivulta.

Ikäraja Spa-hoitolaan on 15 vuotta.

Asiakasarvosana ja arvostelut
4,6/5
Arvosana perustuu 741 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
97% suosittelee tätä hotellia
Hotellihuoneeseen kokonaisuudessaan
4,8
Hotellin sijainti
4,9
Henkilökunta
4,7
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,4
Lasten allasalue
5,0
Lapsiystävällisyys
4,9
Internetyhteys ja WiFi
4,5
Katso arvostelut:
Uusimmat arvostelut
 • 4/5

  "Onnistunut loma"

  Kiitos, meidän perheen loma oli oikein onnistunut. Hyvin te vedätte!
Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat