• perheystävällinen

Sunwing Alcudia Beach

 • Huoneistoja jopa 8 hengelle
 • Rannalla
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Keidas rannalla

Sunwing Alcudia Beach on yksi suosituimmista perhehotelleistamme. Ymmärrämme kyllä miksi. Hotelli sijaitsee kilometrien pituisella, leveällä rannalla ja hotellissa on hyvät edellytykset viettää onnistunutta perhelomaa. Sunwing Alcudia Beach koostuu kahdeksasta eri huoneistoalueesta, jotka kaikki sijaitsevat joko rannalla tai lähellä rantaa. Voit itse valita, haluatko asua jossakin hiljaisemmassa rakennuksessa vai toisessa kahdesta päärakennuksestamme, Nuevas Palmerasissa tai Princesassa. Hotellialueella on jokaiselle jotakin. Ja kuten kaikissa Sunwing Family Resorts -hotelleissamme, myös täällä on useita allasalueita, ravintoloita, Lollo & Bernie Club, ilmaiset kuntoilumahdollisuudet ja paljon muuta.

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  5 kpl
 • Lastenallas
  2 kpl
 • Ravintola
  3 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  1 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0-200 m
Hotellin edessä oleva ranta on leveä, kymmeniä kilometrejä pitkä ja hiekka liidunvalkoista.
Suosittu lastenallas Nuevas Palmerasin edessä
ROYAL FAMILY SUITE – 3 huonettta, parveke ja merinäköala, Nuevas Palmeras.
Sunwing Alcudia Beachissä voit osallistua hauskoihin aktiviteetteihin, joissa on mukana myös Lollo & Bernie
Sunwing
Sunwing Family Resorts -hotellit ovat Tjäreborgin parhaita perhehotelleja. Uima-altaat ovat lapsiystävällisiä ja huoneistot tilavia. Lollo & Bernie huolehtivat lasten viihtymisestä. Aikuiset voivat treenata tai nauttia hoidoista spa-osastolla.
 • Huoneistoja jopa 8 hengelle
 • Rannalla
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Travelife-sertifioitu hotelli
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsinkiin

Hotelli

Tervetuloa perheparatiisiimme merenrannalle! Sunwing Alcudia Beach -hotellista löydät kaiken mitä onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan.
Hotelli koostuu
kahdeksasta eri huoneistoalueesta, jotka kaikki sijaitsevat lähellä leveää ja valkoista hiekkarantaa. Voit valita majoitutko rauhallisempiin rakennuksiin vai jompaan kumpaan päärakennuksista
, Nuevas Palmerasiin tai Princesaan.
Sunwing Alcudia Beachissä syöt ja juot hyvin Paco's Kitchen & Grill -ravintolassa tai jossain hotellin buffetravintoloista. Ja hotellin baareissa voit päivän päätteeksi nauttia viilentävän drinkin. Princesa-rakennuksessa voit myös nauttia erilaisista lasten- ja perheen esityksistä useana päivänä viikossa.
Sunwing Alcudia Beachissä on useampia pieniä allasalueita, Lollo & Bernie Club, Teen Lounge sekä Fitness- ja Spa-osasto ja kuntosali. Tervetuloa viihtymään!
Hotelli sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia hotellielämästä ja samalla myös Alcudian sataman ympäristössä olevat kaupat, ravintolat ja huvittelumahdollisuudet ovat kätesi ulottuvilla, vain noin kilometrin päässä Sunwing Alcudia Beachistä.
Internet
Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan esim. oma älypuhelin, iPad, pc, mac ja kirjaudu nettiin.
*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.
MySunwing
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunwing-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelumme
Henkilökuntamme hotellissa tekee kaikkensa, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Sunwing Family Resorts -hotellin vieraana Help Deskin palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit esimerkiksi varata retkiä ja vuokrata auton. Help Deskin henkilökunta antaa mielellään myös vinkkejä kaikesta mahdollisesta, olipa kyse hotellin palveluista, parhaista ostospaikoista tai hienoimmista rannoista. Pyrimme luonnollisesti myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, jotta voit jatkaa rentouttavan loman viettoa.
Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Alcudia Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Alcudia Beachistä Facebookissa tai seuraa hotellia Instagramissa.
Savuton hotelli
Sunwing Alcudia Beach on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointikielto koskee kaikkia huoneistoja sekä parvekkeita/terasseja ja myös sähkötupakan käyttö on kielletty.
Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista voit tiedustella Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin, niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.
Sopivuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa ei ole liikuntarajoitteisille sopivia huoneistoja.
Kausi
Hotelli on avoinna maaliskuusta lokakuun loppuun. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.
Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla erilaisia treeniryhmiä. Lue lisää Tjäreborgin ohjatuista aktiivilomista.
Häät Sunwing Family Resortsissa
Oletko ajatellut mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunwing Family Resorts -perheparatiisissamme on itsestään selvä valinta silloin, kun lapset ovat mukana häämatkalla. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti, niin kerromme sinulle lisää: alcudia@sunwing.net
Muuta
Resort Service/Help Desk: Nuevas Palmerasissa ja Princesassa on 24 h-palvelu. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä.
Pankkiautomaatti on Nuevas Palmerasissa. Itsepalvelupesula lisämaksusta.
Rakennusvuosi ja kunnostukset: Lue lisää kohdasta Asuminen - hotellirakennukset
452 huoneistoa. Hissi: Vain Nuevas Palmerasissa ja Princesassa, muissa rakennuksissa ei ole hissiä.
Ilmastointi: Kyllä, kaikissa rakennuksissa ulkolämpötilasta riippuen.
Keskuslämmitys: Keväällä ja syksyllä.
Pysäköinti: Yleisiä parkkipaikkoja hotellin viereisellä kadulla.
Jos haluat tietää enemmän hotellin eri rakennuksista, milloin huonetyyppi on rakennettu ja kunnostettu, voit lukea lisää kohdasta Asuminen/Hotellirakennukset.
Hotellinjohtaja
Marie Pålsson

Verot & maksut

Baleaarien saarten viranomaiset perivät saarilla majoittuvilta majoitusveron. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana samassa hotellissa. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä samassa hotellissa myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Virallinen luokitus puuttuu

Asuminen

Tervetuloa perheparatiisiimme, joka sijaitsee erittäin hyvällä paikalla merenrannalla! Sunwing Alcudia Beach -hotellista löydät kaiken mitä onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan.

UUTUUS! Nyt voit striimata suosikkiohjelmiasi omassa huoneessasi.

Sunwing Alcudia Beach on nyt entistäkin parempi!
Kunnostustyöt jatkuivat Sunwing Alcudia Beachissä, jotta kaikki saatiin kuntoon ennen kesäkauden alkua. Nuevas Palmerasin huoneistot kunnostettiin osittain. Keittiöt, sisä- ja ulko-ovet, sohvat, sohvapöydät ja tekstiilit sekä parvekkekalusteet uusittiin kokonaan.

Princesan ja Villa Princesan huoneistot kunnostettiin kokonaan. Huoneistojen lattiat, kylpyhuoneet, keittiöt, sängyn päädyt, ulko- ja sisäovet, sohvat, sohvapöydät sekä tekstiilit ja parvekekalusteet uusittiin. Lisäksi myös hotellin aula, showalue, baari ja Princesan ravintolat saivat uuden, valoisan ja modernin ilmeen.

Tästä voit tarkistaa huoneistosi sijainnin eri rakennuksissa:
Diana
Las Piramides
Magdalena
Nuevas Palmeras
Princesa
Victoria
Villa Isabel
Villa Princesa

Haluatko tehdä lomastasi vieläkin mukavamman? Lue lisää fiksuista lisäpalveluistamme.

UUTUUS! Tee perheesi iloiseksi ja yllätä perheenjänesesi koko perheelle sopivalla tervetulopaketilla, joka odottaa huoneistossa hotelliin saapuessasi. Pakettiin sisältyy virvoitusjuomia, sipsejä, mikropopcornia, karkkia ja rantatennis. Varataan matkavarauksen yhteydessä ennen matkaa.

Kun varaat Tjäreborg Solo/Pieni Perhe -huoneen, varaat tietyn rakennuksen ja annat meidän valita huonetyypin sillä hetkellä vapaana olevista huonetyypeistä. Kun varaat Sunwing Jokerin, annat meidän valita huoneistotyypin juuri sillä hetkellä hotellissa vapaana olevista vaihtoehdoista. Saat aina kuitenkin sellaisen huoneiston, joka on meillä normaalistikin myynnissä, ja huoneistotyyppi ilmoitetaan sinulle saavuttuasi perille hotelliin. Sunwing Jokerin varanneet saattavat tietyissä tilanteissa joutua vaihtamaan huoneistoa loman aikana. Siivous ja allaspyyhkeet sisältyvät hintaan.

Small Family

Sopii erinomaisesti pienelle perheelle.

Nuevas Palmeras
Princesa
Nuevas Palmeras
Princesa
Nuevas Palmeras

Family

Suosituin asumisvaihtoehtomme.

Victoria
Las Piramides
Princesa
Nuevas Palmeras
Villa Princesa
Diana
Magdalena
Victoria
Princesa
Diana
Princesa
Nuevas Palmeras
Villa Princesa
Nuevas Palmeras
Princesa
Las Piramides
Villa Princesa
Victoria
Las Piramides

Happy Baby

Huoneistot on suunniteltu erityisesti pikkulasten kanssa matkustaville.

Las Piramides

Lollo & Bernie Suite

Leikkisästi suunnitellut sviitit.

Las Piramides

Royal Family Suite

Mukavaa asumista, hyvä sijainti ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

Victoria
Victoria
Princesa
Nuevas Palmeras
Victoria
Nuevas Palmeras

Royal Lounge Suite

Huoneistot, joissa lisämukavuuksia ja suuri terassi tai parveke.

Princesa

Royal Rooftop Suite

Ihanat ja tilavat huoneistot, joissa on suuri kattoterassi. Huoneistot ovat hyvinvarusteltuja ja niissä on käytännöllisiä yksityiskohtia, joiden ansiosta saat lisämukavuutta lomailuusi.

Villa Princesa

Big Family

Huoneistot sopivat hyvin suuremmille seurueille.

Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras
Villa Isabel
Villa Isabel

Sunwing Alcudia Beachissä on yhteensä kahdeksan eri rakennusta. Voit valita asutko lähinnä rantaa, rauhallisessa ympäristössä vai lähellä allasaluetta.

Las Piramides

Las Piramides sijaitsee n. 100-200 m päässä rannalta ja päärakennus Nuevas Palmeras on kadun toisella puolella.
3 kerrosta. 98 huoneistoa. Rakennettu 1974, kunnostettu 2009 ja uudistettu 2018.

Princesa

Princesa sijaitsee upealla paikalla, aivan rannalla.
3 kerrosta. 86 huoneistoa. Rakennettu 1978. Kunnostettu 2008. Huoneistot, aula, showalue, baari sekä ravintolat kunnostettiin täydellisesti 2019.

Victoria

Victoria sijaitsee erinomaisella paikalla rannalla, lähellä Nuevas Palmeras -päärakennusta.
3 kerrosta. 29 huoneistoa. Rakennettu 1984. Kunnostettu 2008, lisärakennus 2015. Pientä pintaremonttia 2018 kaikissa muissa huoneistoissa, paitsi niissä kolmessa, jotka rakennettiin 2015.

Nuevas Palmeras

Nuevas Palmeras on päärakennus, jossa on Help Desk, uima-allas ja buffetravintola. Nuevas Palmeras sijaitsee rannalla.
7 kerrosta. 179 huoneistoa. Rakennettu 1971. Kunnostettu 2008. Huoneistot kunnostettu osittain 2019.

Villa Princesa

Villa Princesa sijaitsee rauhallisella alueella vehreiden pinjapuiden ympäröimänä ja lähellä rantaa.
3 kerrosta. 16 huoneistoa. Rakennettu 1978. Kunnostettu 2008. Huoneistot kunnostettu täydellisesti 2019.

Diana

Diana sijaitsee rauhallisella alueella, n. 100 m päässä rannasta. Dianassa on oma pieni uima-allasalue.
2 kerrosta. 20 huoneistoa. Rakennettu 1985. Kunnostettu 2011.

Villa Isabel

Villa Isabel soveltuu täydellisesti isoille perheille. Sijaitsee noin 100 metrin päässä rannasta.
3 kerrosta. 6 huoneistoa. Rakennettu 1980, osittain kunnostettu 2012.

Magdalena

Magdalenassa on oma puutarha ja uima-allas. Sijaitsee noin 100 metrin päässä rannasta.
3 kerrosta. 18 huoneistoa. Rakennettu 2001, osittain kunnostettu 2016.

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Spa

Lapset ja nuoret

Viihde

Sijainti ja liikkuminen