• perheystävällinen

Sunwing Kallithea Beach

Sunwing Kallithea Beachista on lyhyt matka kaikkialle. Se onkin yksi niistä syistä, jonka vuoksi monet lomalaiset saapuvat Sunwing Kallithea Beachiin kerta
toisensa jälkeen. Hotelli sijaitsee Rodoksen koillisrannikolla, ja täällä koko perhe pääsee nauttimaan rentouttavasta lomasta kauniin vehreässä ympäristössä ja aidossa kreikkalaisen leppoisassa
tunnelmassa.
Uutuus! Kesäksi 2024 Sunwing Kallithea Beachin Helios-huoneistorakennukseen on tulossa useita uudistettuja huoneistoja. Lanseeraamme viimeisimmän huoneistotyyppimme "Happy Baby Splash Pool" -kaksion, jonka uima-allas soveltuu myös pienimmille vieraillemme (syvyys 25 cm sekä aurinkosuoja). Mitäs sanot yksityisestä splash pool -altaasta oman terassisi yhteydessä? Erinomainen vaihtoehto sinulle, joka lähdet matkalle pikkulasten kanssa.
Tarjolla on myös entistä enemmän suosittuja huoneistoja, joista on pääsy uima-altaaseen. Lisäksi useita Helioksen Family-huoneistoja on kunnostettu ja loput ovat saaneet uuden ilmeen. Lue lisää Asuminen-välilehdeltä. Ja nyt voit myös varata suositun Lollo & Bernie Suites -huoneiston Triton-rakennuksesta. Tervetuloa entistä parempaan Sunwing Kallithea Beachiin!
Toinen syy Sunwing Kallithea Beachin suosioon ovat allasalueet, joista toinen on päärakennus Athenan vieressä ja toinen huoneistorakennus Helioksen vieressä. Babyaltaassa on vettä syvimmillään 30 cm. Uimataitoiset lapset heittäytyvät mielellään suureen seikkailualtaaseen, jossa on poukamia, kaarteita, mutkia ja kalteva pohja. Sunwing Kallithea Beachin molemmilla allasalueilla on myös vesiliukumäet.
Kaipaatko lomallasi hieman luksusta? Silloin suosittelemme varaamaan Royal Suiten, jossa on suuri, ihana terassi tai suora pääsy uima-altaaseen. Pikkulasten kanssa matkustaville suosittelemme Happy Baby -huoneistoja, joissa on kiinnitetty huomio lasten tarpeisiin. Sunwing Kallithea Beachista löytyy ihanteellisin asumismuoto jokaiseen makuun.
Fino Restaurant & Grill ja hotellin baari ovat hotellialueen keskipisteessä. Täällä voit istua iltaa ja koko perhe voi seurata myös upeita showesityksiä. Costas Kitchen -ravintola sijaitsee rauhallisemmalla alueella lähempänä rantaa ja sieltä avautuvat upeat näköalat merelle. Hotellialue on laaja, vihreä ja rehevä. Kapeat kävelytiet kiemurtelevat rantaan, jossa voit käydä uimassa kristallinkirkkaassa vedessä.
Sunwing Kallithea Beach sijaitsee meren rannalla, rauhallisessa ympäristössä. Ravintoloita, kauppoja ja muita huvittelumahdollisuuksia on tarjolla runsaasti Rodoksen kaupungissa, jonne on hotellista matkaa noin 4 kilometriä.
Internet
Onko sinulla tarkoitus tehdä töitä lomallasi tai haluatko muuten vain surffata netissä? Kaikissa Sunwing Family Resorts -hotelleissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelimesi, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.
*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.
My Sunwing
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunwing-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelumme
Henkilökuntamme hotellissa tekee kaikkensa, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Sunwing Family Resorts -hotellin vieraana Help Deskin palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit esimerkiksi varata retkiä ja vuokrata auton. Help Deskin henkilökunta antaa mielellään myös vinkkejä kaikesta mahdollisesta, olipa kyse hotellin palveluista, parhaista ostospaikoista tai hienoimmista rannoista. Pyrimme luonnollisesti myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, jotta voit jatkaa rentouttavan loman viettoa.
Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Kallithea Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Kallithea Beachistä Facebookissa tai seuraa hotellia Instagramissa.
Savuton hotelli
Sunwing Kallithea Beach on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain tietyillä erikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointi ei ole sallittu huoneistoissa eikä myöskään parvekkeilla/terasseilla ja myös sähkötupakan käyttö on kielletty.
Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa hotellissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista voit tiedustella Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkäripalveluja vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin, niin he soittavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit ja lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.
Soveltuvuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa on liikuntarajoitteisille sopivia huoneistoja. Lue lisää Family-huonetyyppin kohdalta.
Korkeuseroja hotellialueella. Rampit alas rantaan.
Kausi
Hotelli on avoinna huhtikuun puolivälistä lokakuun puoliväliin.
Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla erilaisia treeni- ja aktiviteettiryhmiä.
Muuta
Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä. Pankkiautomaatti on hotellissa, Mini Marketin vieressä. Itsepalvelupesula lisämaksusta.
Rakennusvuosi ja kunnostukset: Lue lisää kohdasta Asuminen - hotellirakennukset
534 huoneistoa. Hissi: Ainoastaan Athenassa ja tietyissä osissa Heliosta. Muissa rakennuksissa ei hissiä.
Ilmastointi: Kyllä.
Pysäköinti: Hotellin vieressä yleinen parkkipaikka, rajoitettu määrä parkkipaikkoja.
Jos haluat tietää enemmän hotellin eri rakennuksista, milloin huonetyyppi on rakennettu ja kunnostettu, voit lukea lisää kohdasta Asuminen/Hotellirakennukset.
Hotellinjohtaja
Themis Kriara

Verot & maksut

Kreikan viranomaiset perivät veron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 4.
Sunwing
 • Huoneistoja, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
 • Rannalla
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Travelife-sertifioitu hotelli
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsinkiin
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  3 kpl
 • Lastenallas
  On
 • Ravintola
  3 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  5
 • Paikallinen keskusta
  4 km
 • Keskusta
  4 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  100 m
 • Vesiliukumäki
  On
Happy baby

Uutta! Happy Baby Splash Pool

Uusin huoneistotyyppimme "Happy Baby Splash Pool", jonka allas soveltuu pienimmille vieraillemme (syvyys 25 cm sekä aurinkosuoja).