Parhaat lomahinnat perheille

Tältä sivulta löydät hyviä vaihtoehtoehtoja koko perheen yhteiselle kesälomamatkalle. Juuri nyt meillä on mukavia hintoja monissa perheille sopivissa hotelleissa. Ja mikä mukavinta, lapset lomailevat alk. 99,-!

Lapsihinta koskee 2–11-vuotiaita, jotka majoittuvat lisävuoteessa. Hinta on voimassa valikoiduissa hotelleissa ja huonetyypeissä kesäkaudella.

  • Kaikkein edullisimmat hinnat. alk. 99,-, löydät, jos perheelläsi on mahdollisuus matkustaa vilkkaimman lomasesongin ulkopuolella eli jo keväällä tai myöhäiskesällä.
  • Korkeasesongin aikana heinäkuussa vastaava lapsihinta on alk. 399,-
  • Alle 2-vuotiaat matkustavat lomalennoilla aina kiinteään 80 euron hintaan.

Lapset alk. 99,-

Hintaesimerkkejä valikoiduissa hotelleissa huhti–toukokuussa. Hinta on laskettu 2 aikuiselle ja yhdelle lapselle. Katso lisää hotellivaihtoehtoja alempaa.

Lapset alk. 199,-

Hintaesimerkkejä kesän edullisista perhelomista. Hinta on laskettu 2 aikuiselle ja yhdelle lapselle. Katso lisää hotellivaihtoehtoja alempaa.

Lisää edullisia kesälomia perheille

Helsinki, 2 aikuista, 1 lapsi, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia

Vinkkejä ja ideoita perhelomailuun

Parasta vastinetta lomakassalle

Lue vinkit, miten löydät edullisen perheloman ja saat rahoillesi parasta vastinetta. Milloin kannattaa matkustaa ja mitkä ovat halvimmat lomakohteet?

Parhaat vinkit edulliselle lomalle

Vinkkejä matkalle pienten lasten kanssa

Miten kannattaa valmistautua, mitä kannattaa ottaa mukaan ja mitä taas ei? Lue vinkit sujuvaan lomailuun pienten lasten kanssa.

Miteä kannattaa muistaa