Sunwing Family Resorts
Sunwing

Tervetuloa

Sunwing Family Resorts

Tjäreborgin lomaparatiisi perheille

Sunwing Family Resorts -hotellit ovat Tjäreborgin omia perhehotelleja ja ehdottomasti paras vaihtoehto lapsiperheille. Kesäksi 2024 lanseeraamme enemmän uutuuksia kuin koskaan aikaisemmin, esimerkiksi Happy Baby Splash Pool -huoneistot, joissa on oma polskutteluallas perheen pienimmille. Useissa hotelleissamme on tehty lisäksi myös pieniä kunnostustöitä.

Tilavissa huoneistoissa on runsaasti säilytystilaa, treenausmahdollisuudet ovat ilmaiset ja tarjolla on paljon aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille. Voit myös tilata kätevät ateriapaketit, jolloin alle 12-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa - tässä vain muutamia faktoja, jotka tekevät Sunwing Family Resorts -hotellista todellisen lomaparatiisiin koko perheelle.

Aina Sunwing Family Resorts -hotelleissa

  • Alle 12-vuotiaat aterioivat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa
  • Aktiviteetteja ja viihdettä
  • Edulliset ja kätevät lisäpalvelut
  • Spa, kuntosali & SATS ELIXIA -liikuntatunteja
  • Lastenkerho, jossa Lollo & Bernie
  • Suorat kuljetukset ja Easy Travel Sunclass Airlinesin lennoillamme Helsingistä
  • Käteviä ateriapaketteja lisämaksusta
Aina Sunwing Family Resorts -hotelleissa
Paras muuttuu vielä paremmaksi
Uutuus!

Paras tulee vieläkin paremmaksi!

Kesäksi 2024 Sunwing Family Resorts -hotelleissa lanseerataan koko joukko uudistuksia, jotta sinä ja perheesi pääsette viettämään unohtumatonta perhelomaa. Mitäpä sanot uusista huoneistoista, joista on pääsy uima-altaaseen sekä uudesta huonetyypistä, joissa on pikkulapsille sopiva oma polskuttelualtas sekä kuntosalin ja lastenkerhojen kunnostuksesta? Huolehdimme myös siitä, että kaikissa babypooleissa ja lastenaltaissa vesi on lämmitettyä.

Kaikki uutiset Sunwingistä

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN

Sunwingin kesän 2024 uutisia

Sunwing Kallithea Beach
Uutuus!

Sunwing Kallithea Beach

Perheiden suosikkihotellissa, Sunwing Kallithea Beachissä on tarjolla kesällä lisää erittäin suosittuja huoneistoja, joista on pääsy yksityiselle uima-altaalle. Lisäksi on uusittuja huoneistoja, lämmitettyjä lastenaltaita ja babypooleja sekä kunnostettu Lollo & Bernie Club. Lanseeraamme myös uuden huoneistokonseptin Happy Baby Splash Pool, jossa on oma polskutteluallas perheen pienimmille.

Sunwing Sandy Bay Beach
Uutuus!

Sunwing Sandy Bay Beach

Haluaisitko asua uusitussa huoneistossa, ja ehkä sellaisessa, jossa on oma uima-allas heti terassin ulkopuolella? Silloin Sunwing Sandy Bay Beach on oikea valinta sinulle! Kesäksi kaikki huoneistot saavat täydellisen kasvojenkohotuksen. Sen lisäksi, että hotellissa tulee olemaan lisää huoneistoja, joista on pääsy uima-altaaseen, myös Resort Service, Show-alue ja baari, lounge sekä Mini Market päivitetään täysin.

Potkaise lomasi kunnolla käyntiin PT:n opastuksella

Tiedämme, että inspiraatio, suunnittelu ja vinkit tehokkaaseen harjoitteluun helpottavat todella paljon aloittamista ja myös motivoivat harjoittelun jatkamista. Get started ja Get more -paketteihimme sisältyvät nämä kaikki ja aloitat treenaamisen henkilökohtaisen valmentajan, Personal Trainerin, johdolla.

All Inclusive Premium
Uutuus!

Paras All Inclusivemme

Nyt esittelemme All Inclusive Premiumin, joka on entistäkin parempi vaihtoehto suositulle All Inclusivellemme. Voit valita syötkö buffét- vai à la carte -ravintolassa. Hintaan sisältyy kaikkea mahdollista, kuten runsas buffetaamiainen joka aamu, aperitiivi ennen illallista, tasokkaampi viinivalikoima ja paljon muuta.

Luksusta lomallasi!

Kohota lomatunnelmaa!

Haluatko yllättää lapsesi tai matkaseurasi ripauksella lomaluksusta? Tarjolla on useita erilaisia lisäpalveluja ja fiksuja ratkaisuja niin suurille kuin pienille lomailijoille. Miksipäs et varaisi Lollon tai Bernien vierailua, kätevää vauvapakettia tai ylellistä Royal-tervetulopakettia?
Lisäpalvelupaketit voit varata jo matkavarauksen yhteydessä tai myöhemmin Omilta sivuilta.

Lollo ja Bernie

Lollo & Bernie Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintoloissa, Lollon & Bernien minidiskossa ja Lollo & Bernie Clubissa.

Easy Travel

Easy Travel

Matkustamisen on oltava helppoa. Senpä vuoksi haluamme tarjota useita lomailua helpottavia yksityiskohtia sinulle, joka lennät lomalle omalla Sunclass Airlines -lentoyhtiöllämme Helsingistä, olet varannut lentokenttäkuljetukset ja asut Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels ja O.B.C. -hotellissa.

Vauvan kanssa matkalle - hitti vai huti?

Vauvan kanssa matkalle - hitti vai huti?

Uuden perheenjäsenen myötä loman suunnittelu saa uusia ulottuvuuksia. Meiltä saat vinkit ja neuvot, kun suunnittelet matkaa vauvan kanssa.

Vinkit matkalle vauvan kanssa

LISÄTIETOJA SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEISTA

Katso video Sunwing Family Resorts -hotelleista. Tjäreborgin omat perhehotellit, ja parasta mitä voimme tarjota lapsiperheille.

SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLIMME

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia