• perheystävällinen

Sunwing Makrigialos Beach

 • Huoneistoja, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Rannalla
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Kunnostettu hotelli yhdellä Kreetan hienoimmista rannoista

Sunwing Makrigialos Beach on suunniteltu koko perheen yhdessäoloa varten. Huoneistoja, joista on pääsy uima-altaaseen ja upeat näkymät merelle. Yksi Kreetan hienoimmista rannoista sekä huolella valmistettuja kreikkalaisia erikoisuuksia Iakovo's Kitchenissä. Tässä vain muutamia syitä, miksi monet vieraamme haluavat viettää lomansa Sunwing Makrigialos Beachissä.

UUTUUS! Kesäksi 2024 Teen Lounge on uudistettu, Lollo ja Bernie ovat saaneet upouuden kerhotalon ja kuntosali sekä fitnesstudio ovat kokeneet kasvojenkohotuksen.

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  2 kpl
 • Lastenallas
  On
 • Ravintola
  2 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  1,5 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0-100 m
 • Vesiliukumäki
  On
Rannalla koko perhe voi nauttia rantaelämästä ja mukavasta lomasta
Buffetravintolan ihanalla terassilla voit nauttia hyvästä ruuasta ja ihailla samalla upeita näköaloja.
Royal Pool Suite -kolmio, iso terassi, merinäköala ja suora pääsy yksityiseen, jaettuun uima-altaaseen. Kaksi makuuhuonetta.
Tule aurinkoiseen Kreikkaan nauttimaan olostasi. Lollo & Bernie odottavat sinua.
Sunwing
Sunwing Family Resorts -hotellit ovat Tjäreborgin parhaita perhehotelleja. Uima-altaat ovat lapsiystävällisiä ja huoneistot tilavia. Lollo & Bernie huolehtivat lasten viihtymisestä. Aikuiset voivat treenata tai nauttia hoidoista spa-osastolla.
 • Huoneistoja, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Rannalla
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Suomenkielistä henkilökuntaa lastenkerhossa sekä Lollo & Bernie
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Travelife-sertifioitu hotelli
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsinkiin

Hotelli

Sunwing Makrigialos Beach sijaitsee yhdellä koko Kreetan hienoimmista rannoista, ja se on ollut jo kauan yksi suosituimmista Sunwing Family Resorts -hotelleista
. Nyt hotelli on tullut entistäkin paremmaksi. Kesäksi 2024 olemme kunnostaneet Teen Loungen, Lollo & Bernie ovat saaneet aivan uuden kerhotalon ja myös sekä kuntosali että fitnestilan
ovat käyneet läpi todellisen kasvojenkohotuksen.
Sunwing Makrigialos Beach on kuin luotu koko perheen rentoon yhdessäoloon. Asut kauniissa ympäristössä, rinteessä merelle päin rinteessä ja hieman Makrigialoksen ulkopuolella, saaren kaakkoisosassa.
Sunwing Makrigialos Beach -hotellissa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Happy Baby -huoneistot sopivat erityisesti pienten lasten kanssa matkustaville ja Big Family sopii suuremmillekin seurueille. Asuitpa missä huonetyypissä tahansa, hotellin palvelut ovat aina kättesi ulottuvilla. Niin pienille kuin vähän suuremmillekin on omat uima-altaansa - vallattomille ja rauhallisemmille. Babyaltaassa on luonnollisesti aurinkosuoja ja mikäli kaipaat liikuntaa, niin suosittelemme osallistumaan vesieerobic -tunnille.
Halutessasi vähän vaihtelua voit lähteä liikkeelle ja kävellä Makrigialoksen kylään ja tutustua sen tarjontaan. Kylässä rannan tuntumassa on viihtyisiä ravintoloita ja baareja sekä myös muutamia kauppoja, mikäli mielesi tekee ostoksille.
Internet
Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi *. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.
* Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.
MySunwing
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunwing-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelumme
Henkilökuntamme hotellissa tekee kaikkensa, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Sunwing Family Resorts -hotellin vieraana Help Deskin palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit esimerkiksi varata retkiä ja vuokrata auton. Help Deskin henkilökunta antaa mielellään myös vinkkejä kaikesta mahdollisesta, olipa kyse hotellin palveluista, parhaista ostospaikoista tai hienoimmista rannoista. Pyrimme luonnollisesti myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, jotta voit jatkaa rentouttavan loman viettoa.
Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Makrigialos Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Makrigialos Beachistä Facebookissa.
Savuton hotelli
Sunwing Makrigialos Beach on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain tietyillä erikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointi ei ole sallittu huoneistoissa eikä myöskään parvekkeilla/terasseilla ja kielto koskee myös sähkötupakoita.
Käteistä ei käytetä hotellissa
Hotellissa ei käytetä käteistä lainkaan, kaikki hotellin ravintoloissa, jäätelökioskissa, Mini Marketissa ja spa-osastolla tehdyt ostokset/ruokailut lisätään huonelaskuun ja loppulasku maksetaan pois lähtiessä Help Deskiin joko käteisellä tai luottokortilla.
Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskistä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli sinun tarvitsee kääntyä lääkärin puoleen vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin.
Sopivuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa ei ole liikuntarajoitteisille sopivia huoneistoja.
Hotellissa on paljon tasoeroja ja rappuja.
Kausi
Hotelli on avoinna huhtikuusta lokakuuhun. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.
Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla erilaisia kuntoilu- ja treeniryhmiä. Lue lisää Tjäreborgin ohjatuista aktiivilomista.
Häät Sunwing Family Resortsissa
Oletko ajatellut mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunwing Family Resorts -perheparatiisissamme on itsestään selvä valinta silloin, kun lapset ovat mukana häämatkalla. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti, niin kerromme sinulle lisää: makrigialos@sunwing.net
Muuta
Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä. Pankkiautomaatti on hotellissa. Itsepalvelupesula lisämaksusta.
Rakennusvuosi ja kunnostukset: Lue lisää kohdasta Asuminen - hotellirakennukset
118 huoneistoa. Hissi: Apollonin puolella tietyissä osissa. Muissa rakennuksissa ei ole hissiä.
Ilmastointi: Kyllä.
Pysäköinti: Yleinen parkkipaikka hotellin vieressä, rajoitettu määrä paikkoja.
Jos haluat tietää enemmän hotellin eri rakennuksista, milloin huonetyyppi on rakennettu ja kunnostettu, voit lukea lisää kohdasta Asuminen/Hotellirakennukset.
Hotellinjohtaja
Nikos Tsabanakis

Verot & maksut

Kreikan viranomaiset perivät ympäristöveron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelli- ja huoneistoluokituksen mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelli- ja huoneistoluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

Maaliskuu-lokakuu
1–2 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 7,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 10,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Marraskuu-helmikuu
1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 4.

Asuminen

Sunwing Makrigialos Beach sijaitsee yhdellä Kreetan mukavimmista rannoista. Hotelli koostuu kolmesta rakennuksesta ja sielä on kaikki mietitty pienintä yksityiskohtaa myöden, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Täällä pääset yhdessä perheesi kanssa nauttimaan rennosta ja rauhallisesta lomasta Välimeren rannalla.

UUTUUS! Nyt voit striimata suosikkiohjelmiasi omassa huoneessasi.

Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Afrodite.
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Apollon.
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Pallas Athina.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Lue lisää fiksuista lisäpalveluistamme.

Kun varaat Tjäreborg Solo/Pieni Perhe -huoneen, varaat tietyn rakennuksen ja annat meidän valita huonetyypin sillä hetkellä vapaana olevista huonetyypeistä. Kun varaat Sunwing Jokerin, annat meidän valita huonetyypin juuri sillä hetkellä hotellissa vapaana olevista vaihtoehdoista. Saat aina kuitenkin sellaisen huonedn, joka on meillä normaalistikin myynnissä, ja huonetyyppi ilmoitetaan sinulle saavuttuasi perille hotelliin. Sunwing Jokerin varanneet saattavat tietyissä tilanteissa joutua vaihtamaan huonetta loman aikana. Siivous ja allaspyyhkeet sisältyvät hintaan.

Small Family

Sopii erinomaisesti pienelle perheelle.

Apollon
Apollon

Family

Suosituin asumisvaihtoehtomme.

Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Pallas Athina
Pallas Athina

Happy Baby

Huoneistot on suunniteltu erityisesti pikkulasten kanssa matkustaville.

Pallas Athina

Lollo & Bernie Suite

Leikkisästi suunnitellut sviitit.

Apollon

Royal Family Suite

Mukavaa asumista, hyvä sijainti ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

Afrodite
Apollon
Apollon
Afrodite
Afrodite

Royal Pool Suite

Pulahda uima-altaaseen suoraan omalta terassiltasi! Huoneistot ovat erittäin korkeatasoiset.

Afrodite
Afrodite
Afrodite
Afrodite

Sunwing Makrigialos Beach koostuu kolmesta rakennuksesta. Apollon on koko hotellin sydän ja Afrodite ja Pallas Athina ovat meren tuntumassa. Hotellialueella on suuret korkeuserot ja paljon rappuja.

Afrodite

Afrodite sijaitsee rinteessä kahden rannan välissä.
3 kerrosta. 33 huoneistoa. Rakennettu 1985. Kunnostettu 2013 sekä 2016.

Apollon

Apollon on päärakennus, jossa on allasalue, ravintola, baari, esiintymislava ja Help Desk.
6 kerroksia. 55 huoneistoa. Rakennettu 1984. Kunnostettu 2011.

Pallas Athina

Pallas Athina sijaitsee ylhäällä rinteessä, ja sieltä avautuvat kauniit näköalat merelle.
2 kerrosta. 30 huoneistoa. Rakennettu 1984. Happy Baby -huoneistot kunnostettiin 2013. Family-huoneistot kunnostettiin 2015.

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Spa

Lapset ja nuoret

Viihde

Sijainti ja liikkuminen