Matkat – Alcudia

  Alcudia on täydellinen valinta lapsiperheille! Matalia hiekkarantoja, turkoosinsinistä vettä ja monta lapsiperheille sopivaa huoneistohotellia, joista Sunwing Alcudia Beach on ehdottomasti paras vaihtoehto.
  Alcudia muodostuu oikeastaan kolmesta erilaisesta Alcudiasta: Puerto de Alcudian satamakaupungissa on ihastuttava satama ja kiehtovia kauppoja, mielenkiintoisia baareja sekä erinomaisia ravintoloita. Täällä voit viettää mukavia iltapäiviä ostosten ja ravintoloiden merkeissä tai tule illalla kävelyretkelle katselemaan elämänmenoa. Hieman enemmän sisämaan puolella on Alcudian alkuperäinen maaseutukaupunki, jossa on vielä nähtävissä roomalaisajalta peräisin olevia jäänteitä. Siellä järjestetään myös viehättävät paikallismarkkinat ja toriaukion ympärillä on viihtyisiä ravintoloita. Kolmantena on tietenkin Playa de Alcudia, 14 kilometrin pituinen ranta, Puerto de Alcudian itäpuolella. Rantaa myötäilevän päätien molemmin puolin on paljon hotelleja, ja siellä täällä on pieniä kauppa- ja ravintolarykelmiä. Jos haluat nähdä, miltä kaupunki näytti roomalaisten aikaan, voit vierailla Alcudian ulkopuolella sijaitsevilla Pollentian raunioilla.

  Alcudian lapsiystävälliset hotellit

  Alcudian pitkä, valkea hiekkaranta on oikea kuuluisuus Välimeren rantojen keskuudessa. Rannalla sijaitsevien, Mallorcan parhaimpiin lukeutuvia perhehotellien ansiosta Alcudianlahdesta on tullut lapsiperheiden lempikohde. Playa de Alcudiassa, aivan rannan tuntumassa, on myös perheiden lomaparatiisi, Sunwing Alcudia Beach -hotelli. Täällä asut mukavasti, ja tarjolla on jopa kahdeksalle hengelle sopivia huoneistoja. Voit nauttia hyvistä kuntoilumahdollisuuksista, kylpylästä ja halutessasi myös All Inclusivesta. Nuorimpia vieraitamme varten hotellissa on myös Lollo & Bernie Club, ja luvassa on myös paljon erilaisia aktiviteetteja. Alcudiassa on myös useita Family Garden -hotelleja, jotka sopivat erinomaisesti lapsiperheille. Niistä Zafiro Palace Alcudia täyttää korkeimmatkin vaatimukset: täällä voit nauttia ylellisyydestä varaamalla majoituksen, johon kuuluu kattoterassi ja poreallas tai suora pääsy altaaseen omalta terassilta. Rannan läheisyyteen haluaville sopivat erinomaisesti Zafiro Bahia ja Lollo ja Bernie viihdyttävät lapsia myös Seaclub Mediterranean Resort -hotellissa, joka sijaitsee vain lyhyen taksimatkan päässä Puerto de Alcudiasta.

  Sunprime Pollensa Bay

  Uusi Sunprime Pollensa Bay on nyt avannut ovensa! Hotelli sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, vain muutaman askeleen päässä Pollensanlahden rannalta ja lyhyen kävelymatkan päässä Alcudian viehättävästä Vanhastakaupungista. Hotellissa on luonnollisesti kaikki samat palveut kuin muissakin Sunprime-hotelleissa: hienot huoneet ja sviitit, maittavaa ruokaa, rauhallinen allasalue ja ikäraja 16 vuotta.

  Playa de Alcudia

  Alcudian ranta on tietenkin yksi syy matkakohteen suosiolle. Se levittäytyy 14 kilometrin matkalla satamasta itään, aina Cala de s'Aigua Dolcaan saakka. Alcudian lähellä ranta on leveimmillään ja matalimmillaan, josta se kapenee pikkuhiljaa kauemmaksi mentäessä. Jos kaipaat jännittävämpiä uintikokemuksia, Formentorin niemellä on useita kallioisia poukamia ja rantoja. Sinne pääsee helpoiten Puerto de Alcudiasta lähtevillä uimaveneillä.
  Hyvä tietää
  • Sunwing Family Resorts
  • Sunprime Hotels -hotelli
  • Family Garden ja Lollo & Bernie
  • Pitkiä hiekkarantoja
  • All Inclusive
  • Lapsiystävällisiä rantoja
  • Hyviä ravintoloita
  Suodata ja hae matkaa

  Muiden mielipiteet kohteesta Alcudia

  Rannat
  Alcudia sopii täydellisesti ihanan rantaloman viettoon. Kilometrien pituisilla, leveillä rannoilla riittää aina tilaa kaikille.

  Playa de Alcudia – koko perheen hiekkaranta

  Playa de Alcudia on 14 kilometrin pituinen ranta – hiekka on valkoista ja hienojakoista ja vesi kirkasta. Leveä ja matala ranta sopii erinomaisesti lapsiperheille. Mitä kauemmaksi kohti Can Picafortin naapurikylää mennään, sitä syvemmäksi ranta muuttuu. Korkeasesongin aikaan ranta on hyvin suosittu, erityisesti pyhäpäivinä, jolloin myös palmalaiset saapuvat viettämään vapaapäiväänsä rannalle. Rannalla on käytettävissä suihkut, wc:t ja myös aurinkotuoleja ja -varjoja on vuokrattavana. Siellä voit myös testata erilaisia vesiurheilulajeja, kuten polkuveneitä, purjelautailua, vesihiihtoa ja purjehdusta. Rannalla on lisäksi useita rantabaareja ja lounaspaikkoja. Playa de Alcudia -rantaa pitkin kulkee autoton rantakatu, jota pitkin pääsee aina Puerto de Alcudiaan asti.

  Playa de Alcanada

  Playa de Alcanada on noin 500 metriä pitkä kiviranta, joka sijaitsee kauempana niemellä sataman toisella puolella. Rannalla on usein rauhallisempaa, mutta siellä ei ole palveluja. Alcanadan rannalle pääsee autolla, pyörällä tai taksilla, ja se on paikallisten suosiossa.
  Lue lisää Mallorcan rannoista.
  Ruoka, juoma ja yöelämä
  Alcudiassa on paljon ravintoloita ja baareja, ja tarjolla on sekä kansainvälisiä että paikallisia ruokalajeja. Suurin valikoima on Puerto de Alcudian satama-alueella sekä Carretera d'Artá -kadun sivukadulla, Bellevuella. Myös vanhassa Alcudiassa on lukuisia hyviä ravintoloita. Rannan tuntumassa on muutamia lounaspaikkoja ja rantabaareja.

  Viiniä ja tapaksia Can Vidalet

  Can Vidaletin viinitilalla kannattaa ehdottomasti käydä. Tila tunnetaan erinomaisista viineistään, ja siellä voi myös osallistua esittelykierrokselle sekä nauttia tapaksia. Can Vidalet sijaitsee vain 15 minuutin automatkan päässä Alcudiasta Pollensaan johtavan tien varrella.
  Alcudian yöelämä keskittyy Puerto de Alcudiaan ja Playa de Alcudiaan, joissa on suhteellisen paljon baareja, pubeja ja yksinkertaisia yökerhoja. Monissa suuremmissa hotelleissa järjestetään lähes joka ilta kaikille avoimia tansseja ja elävää musiikkia. Vanhan Alcudian puolelle laskeutuu rauha ja hiljaisuus noin kello 23.00 jälkeen. Sunwing Alcudia Beachissä asuvilla on mahdollisuus nauttia iltaohjelmasta, kuten tanssi- ja musiikkiesityksistä.
  Ostokset
  Alcudiassa on paljon erilaisia kauppoja, niin matkamuistoja myyviä turistikauppoja kuin tunnettuja vaateketjujakin. Useimmat kaupat ovat satama-alueella, Passeig Maritimilla, ja pääkadun eli Carretera d'Artán varrella. Vanhassa Alcudiassa torin lähistöllä on muutamia mielenkiintoisia putiikkeja, joissa myydään mallorcalaisia erikoisuuksia sekä viiniä, paikallista makkaraa, suolaa, oliiveja ja paljon muuta. Joissakin putiikeissa voit myös maistella viiniä ja syödä maukkaita tapaksia.

  Ostokset Alcudian ulkopuolella

  Palmassa on hyvät ja edulliset ostosmahdollisuudet sekä paljon moderneja, tunnettuja kauppoja. Alcudiasta menee busseja Palmaan useita kertoja päivässä.

  Markkinat

  Vanhassa Alcudiassa järjestetään joka tiistai ja sunnuntai markkinat, joilla myydään esimerkiksi vaatteita, paikallisia käsitöitä, hedelmiä ja vihanneksia. Torstaisin Incassa järjestetään Mallorcan suurimmat markkinat.
  Liikunta ja treeni
  Alcudialla on paljon tarjottavaa sinulle, joka haluat olla aktiivinen ja viihdyt luonnossa. Voit harrastaa muun muassa erilaisia vesiurheilulajeja, pyöräillä ja vaeltaa. Lisäksi voit pelata golfia läheisessä Alcanadassa.

  Sukellus

  Mallorcan parhaat sukelluspaikat ja monet sukelluskoulut sijaitsevat Alcudian pohjoispuolisella lahdella sekä saaren itärannikolla. Sukelluskoulut järjestävät myös tutustumiskursseja, jossa voit sukeltaa 5–6 metrin syvyyteen ohjaajan kanssa ja kokeilla, sopiiko laji sinulle.

  Pyöräily

  Alcudiaa ympäröivä maasto soveltuu täydellisesti polkupyöräilyyn, ja siellä on useita hyviä pyöräreittejä. Kysy turisti-infosta tai hotellistasi lähimmän pyörävuokraamon sijaintia. Vuokraamoista saa yleensä myös karttoja ja reittivinkkejä. Helmikuusta toukokuuhun monet eurooppalaiset ammattipyöräilijät tulevat tänne harjoittelemaan ennen sesongin alkua.

  Sunwing Alcudia Beachin kellarissa sijaitsee Rad-Salon-pyörävuokraamo, jossa on tarjolla laaja vallikoima erilaisia pyöriä. Voit varata pyörän suoraan Rad-Salonin sivuilta.

  Vesiurheilu

  Playa de Alcudian rannalla voit kokeilla useimpia vesiurheilulajeja, kuten vesihiihtoa ja purjelautailua. Voit myös vuokrata esimerkiksi purjeveneitä. Lue lisää vesiaktiviteeteista.

  Vaeltaminen

  Mallorca on vaeltajan unelmakohde. Alcudiasta voi vaeltaa esimerkiksi Puig de Sant Martin huipulle, joka sijaitsee noin 250 metriä merenpinnan yläpuolella. Sieltä avautuvat upeat maisemat Alcudian- ja Pollensanlahdille. Reitti alkaa Bellevue-kadun päästä ja matkaan kuluu aikaa noin 45 minuuttia. Jos kaipaat haastavampia reittejä, ota yhteyttä turisti-infoon, josta saat myös esitteitä kauniista vaellusreiteistä. Vaellusretkelle kannattaa laittaa jalkaan mukavat kengät, joissa on hyvä pito, sillä reitit ovat välillä jyrkkiä.

  Golfaus Alcudiassa

  Jos haluat pelata golfia lomallasi Alcudiassa, käytä tilaisuus hyväksesi, sillä Mallorcalla on paljon upeita golfkenttiä. Alcudiassa on yksi saaren parhaista golfkentistä, Alcanada Golf, ja täältä on mahtavat näkymät yli Alcudianlahden. Lyhyen automatkan päässä on myös muita hyviä kenttiä, joten halutessasi voit pelata vaikka useammalla kentällä.

  Lue lisää kentistä ja golfaikojen varaamisesta täältä.
  Aktiviteetit ja nähtävyydet
  Alcudia on erinomainen valinta, kun haluat nauttia ihanista loma-aktiviteeteista. Alcudia on perheiden lomaparatiisi numero yksi: suosittu Sunwing Alcudia Beach -hotelli sijaitsee suoraan leveällä ja matalalla rannalla. Nuorimmat lomailijat viihtyvät varmasti Lollo & Bernie Club -lastenkerhossa, ja tarjolla on paljon lapsille ja nuorille sopivia aktiviteetteja.

  Hidro Park

  Hidro Park -vesipuistossa on useita erilaisia vesiliukumäkiä, aaltoaltaita, minigolfia ja paljon muuta. Täällä koko perhe voi nauttia hauskoista aktiviteeteista. Vesipuiston alueella on myös ravintoloita, viheralueita sekä leikkipaikkoja pienimmille.

  Paintball

  Mallorcan pohjoisosassa Sa Poblan kylän lähellä on paintball-kenttä, Paintball Fantasy. Täällä voit haastaa ystäväsi kisaan täydessä varustuksessa.

  Oliiviöljy

  Haluatko tutustua oliiviöljyn tuotantoon? Tämä on mahdollista esimerkiksi keskellä saarta, Caimarin kylässä sijaitsevalla Oli Caimarin tilalla, jonka suuressa myymälässä myydään monia paikallisia tuotteita ja matkamuistoja. Suosittu paikka on myös Incan ulkopuolella sijaitseva Son Catiu, jossa on viihtyisä pambolieria-ravintola.
  Käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde tutustumaan Alcudian vanhoihin osiin tai Formentorin niemimaahan. Suurkaupungin sykkeestä voit nauttia Palman kaupungissa.

  Kaupunginmuurit

  Vanhan Alcudian kaupunginmuurit ovat espanjalaisten 1300-luvulla rakentamia. Joitakin satoja vuosia myöhemmin muurit rappeutuivat teollisuuden kasvamisen myötä. Nykyään ne on restauroitu, ja niistä on tullut suosittu nähtävyys.

  Historiallinen keskusta

  Kaupunginmuurien sisäpuolella, Placa Constitución ympärille on keskittynyt suurin osa kaupungin historiallisista nähtävyyksistä, kuten museo, palatsi, kirkkoja ja roomalaisia raunioita.

  S´Albuferan kansallispuisto

  S´Albuferan kansallispuisto sijaitsee muutama kilometri Playa de Alcudiasta itään, Can Picafortiin päin, ja se on luonnonystävän ja lintutarkkailijan paratiisi. Piknik-alueella voit syödä omia eväitä ja minimuseossa näet mitä kaikkea puistossa on tarjolla. Puistoon pääsee Can Picafortiin menevällä bussilla, joka pysähtyy puiston sisäänkäynnin edessä. Puerto de Alcudiasta kulkee myös pyörätie puistoon saakka.

  Botanicactus

  Botanicactus on kasvitieteellinen puutarha, jossa kasvaa kaktuksia, yrttejä, puita ja kukkia. Puutarha sijaitsee Santanyin ja Ses Salinesin välissä.

  Puerto Portals

  Mallorcan ylellisin luksusjahtien satama Puerto Portals sijaitsee Palman ja Palma Novan välissä. Satama on täynnä hienoja kansainvälisiä ravintoloita ja baareja, joiden ulkoterassit toimivat näyttäytymispaikkoina.

  Cabrera

  Cabreran saari on kansallispuisto, joka sijaitsee noin tunnin venematkan päässä Colonia de Sant Jordin kylästä Mallorcan eteläkärjestä. Saarella voit vaeltaa vaellusreiteillä tai kiivetä ylös linnaan nauttimaan näköaloista. Saarella on myös useita viihtyisiä uimapoukamia.

  Museu monográfic de Pollentia – Alcudia

  Museu monográfic de Pollentia on Alcudian arkeologinen museo, jossa on esillä paljon kauniita kaivauksissa löytyneitä esineitä roomalaiselta ajalta. Täällä voit nähdä esimerkiksi roomalaista käsityötä, saviesineitä ja koruja.

  Teatro Romano – Alcudia

  Saaren ainoa säilynyt roomalainen amfiteatteri, Teatro Romano, sijaitsee vanhan Alcudian kaupunginmuurien ulkopuolella, noin kilometrin päässä kirkosta. Toisinaan teatterissa järjestetään konsertteja. Kysy lisää turisti-infosta.
  Retket
  Päivä merellä - Katamaraani
  Päivä merellä - Katamaraani
  Mikä onkaan mukavampaa kuin viettää kokonainen päivä merellä? Anna Anacanoa-katamaraanin miehistöineen viedä sinut kokemaan luonnonkaunis Mallorcan luoteisrannikko mereltä käsin. Kevyt lounas laivalla sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Alcudia Sea Explorer
  Alcudia Sea Explorer
  Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä tutustumaan Mallorcan kauniiseen luontoon pikaveneellä! Valittavanasi on kolme erilaista retkeä.
  Lisätietoa retkestä
  Klassinen luolaretki
  Klassinen luolaretki
  Kokopäiväretken aikana saamma kokea maanalaista mystiikkaa, vierailemme viehättävässä Porto Criston kylässä. Maistelemme myös muutamia saaren perinteisiä liköörejä.
  Lisätietoa retkestä
  Vene- ja vaellusretki
  Vene- ja vaellusretki
  Koe enemmän kaunista Mallorcaa, sekä mereltä käsin että jalkaisin! Tämä puolipäiväretki alkaa Puerto Pollensasta ja sieltä matka jatkuu Formentorin niemimaalle, vaellusosuuden maisemiin. Upean päivän aikana sinulla on madollisuus uida, vaeltaa kauniissa luonnossa ja kokea intiimi tunnelma veneessä, johon mahtuu 12 henkeä. Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Mallorca - vastakohtien saari
  Mallorca - vastakohtien saari
  Päivän aikana saat kokea Mallorcan jännittäviä vastakohtia: paikallista elämää, upeaa luontoa, kuulet uskonnosta ja lisäksi maistella hyviä viinejä ja maukkaita tapaksia. Viininmaistelu ja pienet tapakset sisältyvät hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Rancho Grande
  Rancho Grande
  Lähde mukaan Rancho Grandelle ja ole cowboy yhden illan ajan! Tila sijaitsee kauniilla paikalla Son Serra de Marinan viehättävässä kylässä n. 20 minuutin päässä Alcudiasta. Hieno retki koko perheelle. Illallinen sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Auringonnousu ja delfiinit
  Auringonnousu ja delfiinit
  Lähde mukaan ja koe upea auringonnousu Mallorcan pohjoisimmassa kohdassa. Samalla pääset näkemään vapaana uiskentelevia delfiinejä Välimeren kristallinkirkkaissa vesissä. Yksinkertainen aamiainen sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Valldemossa & Sollér - yhteistyössä Purowoolin kanssa
  Valldemossa & Sollér - yhteistyössä Purowoolin kanssa
  Lähde kanssamme tutustumaan muutamaan Mallorcan todelliseen helmeen! Purowoolilla saat ensin kuulla mielenkiintoisen esittelyn ja ennen retkeä tarjoillaan myös aamiaista. Kaikki edullisempaan hintaan! Retki järjestetään huhti-syyskuussa ja varataan paikan päällä kohteessa.
  Lisätietoa retkestä
  Valldemossa & Sóller
  Valldemossa & Sóller
  Lähde kanssamme bussilla tutustumaan pariin Mallorcan tunnelmalliseen kylään - Valldemossaan ja Sólleriin! Kokopäiväretkellä tutustumme luontoon, kulttuuriin ja historiaan. Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan. Retki järjestetään huhti-syyskuussa
  Lisätietoa retkestä
  Klassinen luolaretki Purowoolin kanssa
  Klassinen luolaretki Purowoolin kanssa
  Kokopäiväretki, jonka aikana pääset tutustumaan maanalaiseen mystiikkaan ja viehättävään Porto Criston kylään. Retken aikana maistelemme myös saaren perinteisiä liköörejä. Purowoolilla kuulet tuote-esittelyn ja tarjolla on aamiainen ennen retkeä. Kaikki edullisempaan hintaan! Retki varataan paikan päällä kohteessa.
  Lisätietoa retkestä
  Kulkuyhteydet
  Paras tapa nähdä ja kokea Mallorca on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

  Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
  Alcudiassa on hyvät liikenneyhteydet, ja täältä pääsee suhteellisen helposti myös saaren muihin osiin.

  Polkupyörä

  Alcudia on tasaisuutensa ansiosta erinomainen pyöräilykaupunki. Jos ei ole liian lämmin, voit hyvin pyöräillä myös vanhaan Alcudiaan tai S´Albuferan kansallispuistoon, jonne pääse jatkamalla Carretera d'Artá -katua etelään. Pyöriä voi vuokrata useista paikoista. Hotellisi vastaanotosta saat apua lähimmän vuokraamon löytämiseen.

  Paikallisbussit

  Alcudian bussiliikenne toimii hyvin. Bussit liikennöivät usein, ja Carretera d'Artá -kadun varrella on tihein välein bussipysäkkejä.

  • Can Picafortiin ja Puerto Pollensaan menee busseja useita kertoja tunnissa.
  • Palmaan ja Incaan menee busseja kerran tunnissa.
  • Formentoriin, Campanetiin, Puerto Sólleriin, Lluciin ja Sa Poblaan menee busseja useita kertoja päivässä.

  Juna

  Naapurikylä Sa Poblasta lähtee juna Palmaan ja Incaan kerran tunnissa.

  Taksi

  Alcudiassa on paljon takseja, ja yleensä taksin saaminen kadulta on helppoa. Voit tietenkin myös tilata taksin etukäteen hotellista tai ravintolasta, mutta silloin taksin saapumisesta paikalle veloitetaan erikseen. Kuljettajat käyttävät taksamittaria, ja juomarahaa annetaan pyöristämällä hinta ylöspäin.
  Kohdefakta

  Palvelumme kohteessa

  Alcudiassa on Tjäreborgin suomalainen opas huhtikuusta lokakuuhun. Tavoitat oppaamme vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Yhteystiedot on merkitty matka-asiakirjaasi tai voit katsoa ne myös Tjäreborg-sovelluksesta. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

  Vastuullinen matkailu

  Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

  Rokotukset

  Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
  Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

  Paikalliset lait ja tavat

  Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

  Alcudian turistivero

  Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla majoittuvilta peritään ympäristövero. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

  Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

  Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
  4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
  3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
  1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

  Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

  Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  Valuutta ja maksaminen

  Euro. Maksukortit hyväksytään yleisesti ja rahaa voit nostaa myös pankkiautomaateista.

  Aikaero

  Suomen aika -1 tunti.

  Sähkö

  220 V. Adapteria ei tarvita.

  Kieli

  Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

  Pyöräilykilpailu ja Ironman-kisa

  Joka vuosi Mallorcan pohjoisrannikolla järjestetään kolme suurta urheilutapahtumaa:

  29.4.2023: Mallorca 312 -pyöräilykilpailu
  13.5.2023: Puoli-Ironman-kisa ja Ironman-kisa

  Kilpailujen aikana monet tiet ja kadut ovat suljettuja, joten lentokenttäbussit eivät välttämättä pääse jokaisen hotellin lähelle. Joistakin hotelleista joudutaan lähtemään lentokentälle tavallista aikaisemmin.

  Muuta

  Ulkouima-altaat, jotka eivät ole lämmitettyjä, ovat yleensä käytössä uimakauden mukaisesti touko-lokakuussa.

  Pidätämme oikeuden muutoksiin.
  Lennot ja kuljetukset

  Lentoaika

  Vaihtelee lentoreitityksen mukaan. Suora lento Helsingistä noin 4 tuntia.

  Näin matkustat tänne

  Alcudiaan voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla kesäkaudella, sekä joustavasti reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa, jolloin voit suunnitella itse matkasi pituuden.

  Lento laskeutuu Palman lentokentälle.
  Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Alcudiassa sijaitsevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Ajoaika bussilla Palman kaupungin lähellä sijaitsevalta Palma de Mallorcan lentokentältä Alcudian hotelliisi on noin 45 min - 1 t 30 min (n. 65 km). Matkan kesto vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

  Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

  Easy Travel

  Asuessasi Sunwing Alcudia Beach tai Sunprime Pollensa Bay -hotellissa ja lentäessäsi Sunclass Airlinesin lennolla Helsingistä, sisältyy hintaan myös Easy Travel - eli muun muassa sinulla saa olla mukanasi 10 kg ylimääräistä matkatavaraa ja lähtöselvitys paluumatkalle voidaan hoitaa jo hotellissasi. Mikäli olet varannut lentokenttäkuljetuksen, pääset myös suorinta reittiä hotellillesi ilman pysähdyksiä.
  Sää
  • tammikuu
  14°6°
  5
  Aurinkotuntia/pv
  14°
  Veden lämpötila
  18
  Sateettomia päiviä
  • helmikuu
  15°6°
  6
  Aurinkotuntia/pv
  13°
  Veden lämpötila
  17
  Sateettomia päiviä
  • maaliskuu
  17°8°
  7
  Aurinkotuntia/pv
  14°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • huhtikuu
  19°10°
  8
  Aurinkotuntia/pv
  15°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • toukokuu
  22°13°
  9
  Aurinkotuntia/pv
  17°
  Veden lämpötila
  22
  Sateettomia päiviä
  • kesäkuu
  26°17°
  10
  Aurinkotuntia/pv
  21°
  Veden lämpötila
  23
  Sateettomia päiviä
  • heinäkuu
  29°19°
  11
  Aurinkotuntia/pv
  24°
  Veden lämpötila
  27
  Sateettomia päiviä
  • elokuu
  29°20°
  10
  Aurinkotuntia/pv
  25°
  Veden lämpötila
  25
  Sateettomia päiviä
  • syyskuu
  27°18°
  7
  Aurinkotuntia/pv
  24°
  Veden lämpötila
  22
  Sateettomia päiviä
  • lokakuu
  23°14°
  6
  Aurinkotuntia/pv
  21°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • marraskuu
  18°10°
  5
  Aurinkotuntia/pv
  18°
  Veden lämpötila
  18
  Sateettomia päiviä
  • joulukuu
  15°8°
  4
  Aurinkotuntia/pv
  15°
  Veden lämpötila
  17
  Sateettomia päiviä

  Hintaesimerkkejä – Alcudia

  Tee matkahaku – Alcudia
  Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
  Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
  Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
  Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.