Matkat – Puerto Pollensa

  Puerto Pollensa on rauhallinen ja viehättävä kohde, jossa on rennon espanjalainen tunnelma.
  Puerto Pollensa on yksi Mallorcan kauneimmista ja "espanjalaisimmista" rantakohteista, jossa voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta. Vaikka Puerto Pollensa on ollut suosittu turistikohde jo 1960-luvulta alkaen, se on silti onnistunut säilyttämään omaleimaisuutensa. Kylän keskusta on todella viehättävä ja hyvin säilynyt, ja uudemmat hotellirakennukset sulautuvat alkuperäisiin rakennuksiin. Ranta on noin kilometrin mittainen ja erittäin hyvin hoidettu. Täällä on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja ja tarjolla on myös paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten lentopalloa, purjelautailua ja polkuveneitä. Rantaa kiertää palmujen reunustama rantapromenadi, jonka varrella on paljon ravintoloita, kahviloita ja baareja. Myös Puerto Pollensan Vanhassakaupungissa on ravintoloita. Ruokalistoilla on sekä mallorcalaisia että kansainvälisiä ruokia. Ostostarjonta koostuu lähinnä pienistä putiikeista, joissa myydään matkamuistoja, kenkiä ja vaatteita.

  Roomalaiskaupunki Pollensa

  Puerto Pollensan seudulla on paljon nähtävää ja koettavaa luonnosta kiinnostuneelle. Voit tehdä vaellusretkiä upeissa maisemissa tai vuokrata auton ja lähteä tutustumaan saareen omin päin. Ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde on viiden kilometrin päässä sisämaahan päin sijaitseva Pollensa, joka on yksi Mallorcan parhaiten säilyneistä kaupungeista. Täällä voi edelleen aistia roomalaisen ajan tunnelmaa. Pollensassa voit kävellä ympäriinsä sen kapeilla kujilla, joita reunustaa keltaiset talot vihreine ikkunaluukkuineen. Lähistöllä on useita uimapoukamia sekä kaunis Formentorin niemi, jonka valkoiset rannat ja luonnonkauniit maisemat houkuttelevat kävijöitä varsinkin huippusesongin aikaan. Pollensaan pääset parhaiten vuokra-autolla tai satamasta lähtevällä laivalla. Tiesithän, että voit tehdä autovarauksen jo samassa yhteydessä, kun varaat matkan? Näin saat lomastasi irti kaiken mahdollisen täysin omassa tahdissa.

  Suunnittele oma matkasi Puerto Pollensaan

  Voit matkustaa Puerto Pollensaan joustavasti Tjäreborgin reittilennoilla ja päättää itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Valikoimastamme löydät myös parhaat hotellit, ja voit halutessasi osallistua retkillemme. Käytössäsi on myös kaikki muut palvelumme.
  Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • All Inclusive
  • Paljon ravintoloita
  • Edullinen autonvuokraus
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi

  Muiden mielipiteet kohteesta Puerto Pollensa

  Tee matkahaku – Puerto Pollensa