Matkat – Puerto Pollensa

  Puerto Pollensa on rauhallinen ja viehättävä kohde, jossa on rennon espanjalainen tunnelma.
  Puerto Pollensa on yksi Mallorcan kauneimmista ja "espanjalaisimmista" rantakohteista, jossa voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta. Vaikka Puerto Pollensa on ollut suosittu turistikohde jo 1960-luvulta alkaen, se on silti onnistunut säilyttämään omaleimaisuutensa. Kylän keskusta on todella viehättävä ja hyvin säilynyt, ja uudemmat hotellirakennukset sulautuvat alkuperäisiin rakennuksiin. Ranta on noin kilometrin mittainen ja erittäin hyvin hoidettu. Täällä on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja ja tarjolla on myös paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten lentopalloa, purjelautailua ja polkuveneitä. Rantaa kiertää palmujen reunustama rantapromenadi, jonka varrella on paljon ravintoloita, kahviloita ja baareja. Myös Puerto Pollensan Vanhassakaupungissa on ravintoloita. Ruokalistoilla on sekä mallorcalaisia että kansainvälisiä ruokia. Ostostarjonta koostuu lähinnä pienistä putiikeista, joissa myydään matkamuistoja, kenkiä ja vaatteita.

  Roomalaiskaupunki Pollensa

  Puerto Pollensan seudulla on paljon nähtävää ja koettavaa luonnosta kiinnostuneelle. Voit tehdä vaellusretkiä upeissa maisemissa tai vuokrata auton ja lähteä tutustumaan saareen omin päin. Ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde on viiden kilometrin päässä sisämaahan päin sijaitseva Pollensa, joka on yksi Mallorcan parhaiten säilyneistä kaupungeista. Täällä voi edelleen aistia roomalaisen ajan tunnelmaa. Pollensassa voit kävellä ympäriinsä sen kapeilla kujilla, joita reunustaa keltaiset talot vihreine ikkunaluukkuineen. Lähistöllä on useita uimapoukamia sekä kaunis Formentorin niemi, jonka valkoiset rannat ja luonnonkauniit maisemat houkuttelevat kävijöitä varsinkin huippusesongin aikaan. Pollensaan pääset parhaiten vuokra-autolla tai satamasta lähtevällä laivalla. Tiesithän, että voit tehdä autovarauksen jo samassa yhteydessä, kun varaat matkan? Näin saat lomastasi irti kaiken mahdollisen täysin omassa tahdissa.

  Suunnittele oma matkasi Puerto Pollensaan

  Voit matkustaa Puerto Pollensaan joustavasti Tjäreborgin reittilennoilla ja päättää itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Valikoimastamme löydät myös parhaat hotellit, ja voit halutessasi osallistua retkillemme. Käytössäsi on myös kaikki muut palvelumme.
  Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • All Inclusive
  • Paljon ravintoloita
  • Edullinen autonvuokraus
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi
  Suodata ja hae matkaa

  Muiden mielipiteet kohteesta Puerto Pollensa

  Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

  Rannat
  Puerto Pollensan sataman yhteydessä on hyvin hoidettu, kilometrejä pitkä ja suhteellisen leveä ranta, jonka hiekka on vaaleaa ja hienoa ja vesi kirkasta. Ranta syvenee melko jyrkästi. Täällä on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Voit myös harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten lentopalloa ja purjelautailua sekä vuokrata polkuveneitä. Päätien toisella puolella on leikkipaikka. Rantaa kiertää palmujen reunustama rantapromenadi, jonka varrella on ravintoloita ja kahviloita. Ranta jatkuu useita kilometrejä itään päin kohti Alcudiaa, jolloin se muuttuu kapeammaksi ja villimmäksi. Aallot houkuttelevat tänne purjelautailijoita ja leijasurffajia ympäri maailmaa. Aaltojen mukana rannalle kulkeutuu myös levää, minkä vuoksi tämä rannan osa ei ole erityisen suosittu paikka auringonottamiseen, eikä täällä ole palveluita.

  Formentorin ranta

  Kapea, lapsiystävällinen ja hieno hiekkaranta, jossa pinjapuiden alla pääsee nauttimaan myös viilentävästä varjosta. Vesi on kirkasta ja aaltoja on vähän. Täällä viihtyvät kaikenlaiset lomailijat, ja erityisen suosittua on tulla tänne veneellä tai autolla Puerto Pollensasta ja Puerto de Alcudiasta. Viikonloppuisin ja elokuussa täällä on paljon myös paikallisia lomanviettäjiä. Rannalla on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. WC:t löytyvät rannan kahdesta ravintolasta. Jos tulet vuokra-autolla tälle kauniille rannalle, voit samalla jatkaa myös Formentorin niemen kärkeen, jossa on uskomattoman kaunista luontoa ja todella upeat maisemat.
  Lue lisää Mallorcan rannoista.
  Ruoka, juoma ja yöelämä
  Puerto Pollensassa on useita pieniä ja kotoisia ravintoloita, joissa on aitoa espanjalaista charmia ja tunnelmaa. Suurin osa ravintoloista, baareista ja kahviloista sijaitsee rantapromenadin varrella ja sataman vanhemmissa kortteleissa. Jos haluat tutustua lähistön ravintolatarjontaan, kannattaa suunnata Alcudiaan.

  Mallorcan viinit

  Mallorcan viineistä sanotaan usein, että ne ovat parhaimpia viinejä, joita et ole koskaan maistanut. Tämä johtuu siitä, että viinien tuotanto on niin pientä ja maut usein kaukana vallitsevista makutrendeistä. Silti tällä suhteellisen pienellä saarella on useita suojattuja alkuperäisnimikkeitä, kuten kaksi DO-merkinnän (denominació d'origen) saanutta viiniä. Hyvä paikka viinien maisteluun on Binissalem, joka sijaitsee Palman ja Alcudian puolivälissä.
  Puerto Pollensan yöelämä on rauhallisempaa kuin Puerto de Alcudiassa. Iltaa on mukava viettää rantapromenadin ulkoilmaravintoloissa, joissa voit nauttia lasillisen, katsella elämänmenoa ja ihastella merinäköalaa. Baareja, joissa voi tanssia, on jonkin verran, joten menoakin on tarjolla. Useat hotellit järjestävät myös viihdeohjelmaa.
  Ostokset
  Puerto Pollensassa on muutamia turistimyymälöitä sekä tavallisia kauppoja, jotka ovat keskittyneet rantatielle sekä torin ympäristössä oleville kaduille. Keskiviikkoisin järjestetään markkinat. Parhaimmat ostosmahdollisuudet ovat kuitenkin Palman kaupungissa. Puerto Pollensasta menee busseja Palmaan useita kertoja päivässä.

  Markkinat

  Tiistaisin ja sunnuntaisin Alcudian vanhassa kaupunginosassa järjestetään markkinat. Mallorcan suurimmat markkinat ovat torstaisin Incassa. Keskiviikkoisin järjestetään yleensä markkinat myös Puerto Pollensan torilla.

  Ruokakaupat

  Jos asut huoneistohotellissa, ruokaostokset kannattaa tehdä heti loman alussa jossain suuremmassa supermarketissa, joissa hinnat ovat edullisemmat ja valikoimat laajemmat. Useimmissa huoneistohotelleissa on supermarket, mutta niiden hinnat ovat huomattavasti kallimpia.
  Liikunta ja treeni
  Puerto Pollensa on erinomainen kohde, kun haluat viettää aktiivista lomaa. Pollensan rannalla on mahdollisuus harrastaa useita vesiurheilulajeja, kuten vesihiihtoa, ajella vesiskootterilla ja polkea polkuveneillä ja paljon muuta. Täältä voit vuokrata myös purjelaudan tai pienen purjeveneen.

  Vaellus Puerto Pollensassa

  Mallorca on todellinen vaeltajien unelmakohde. Puerto Pollensan alueella on useita suosittuja vaellusreittejä, muun muassa nämä kolme:

  1. Puerto Pollensasta vuoren yli pieneen Cala San Vicenten kalastajakylään. Reitin kesto edestakaisin on noin kaksi tuntia ja se on helppokulkuinen.

  2. Puerto Pollensasta Puig de Marian vanhalle luostarille, joka sijaitsee 333 metriä merenpinnan yläpuolella. Täältä on upeat näkymät yli Puerto Pollensan ja Formentorin niemimaan. Tämä vaellusreitti on ehdottomasti kaiken vaivan arvoinen varsinkin, jos nautit luonnonkauniista ympäristöstä. Pollensan ja Palman välillä kulkevan päätien varrella on pysäköintipaikka, josta lähtee kävelytie luostarille. Täällä on hyvä piknikpaikka, baari ja ravintola, matkamuistomyymälä, WC:itä sekä yöpymismahdollisuus. Reitin kokonaiskesto on vajaa kaksi tuntia.

  3. Puerto Pollensasta vuoren yli Boquerin laaksoon, jota kutsutaan myös rosmariinilaaksoksi. Hotel Oro Playan takana olevassa rinteessä on pieni piha-alue ja vaikka se onkin yksityistä aluetta, portista voi silti kulkea. Muista sulkea portti ja noudata kyltissä olevia ohjeita. Laakso on luonnontilainen ja todella kaunis. Mukaan kannattaa ottaa piknikeväät. Reitin kesto edestakaisin on noin 1,5 tuntia.

  Karttoja ja lisätietoja saat matkailuinfosta. Laita jalkaan kunnolliset kengät, sillä maasto on paikoitellen jyrkkää.

  Pyöräily

  Puerto Pollensan ympäristö soveltuu erinomaisesti pyöräilyyn. Helmikuusta toukokuuhun monet ammattipyöräilijät koko Euroopasta tulevat tänne treenaamaan ja valmistautumaan uuteen kauteen. Hyviä pyöräilyreittejä on paljon.

  Kysy vinkkejä hyvistä pyörävuokraamoista matkailuinfosta tai hotellistasi. Näistä paikoista saat myös karttoja ja tietoa reiteistä.

  Sukellus Puerto Pollensassa

  Mallorcan pohjoisrannikolla on muutamia saaren parhaista sukelluspaikoista. Alueella toimiva yritys Scuba Mallorca tarjoaa erilaisia kursseja ja päiväretkiä.

  Leijalautailu ja suppailu

  Jos haluat viettää lomapäiväsi merellä leijalautaillen tai suppaillen, Puerto Pollensa on mainio valinta. Pura Vida Mallorca järjestää erilaisia leijalautailu- ja suppailukursseja sekä vuokraa varusteita.

  Jooga

  Jos olet joogan ystävä, Puerto Pollensassa voit nauttia joogatunneista meren äärellä. Voit myös kokeilla joogaa SUP-laudan päällä tai varata yksityistunnin. Katso lisätiedot täältä
  Aktiviteetit ja nähtävyydet
  Puerto Pollensan seudulla on paljon nähtävää luonnosta pitäville. Täällä on kauniita vaellusreittejä tai voit vuokrata auton ja lähteä tutustua saareen lähemmin.
  Viiden kilometrin päässä sisämaahan päin sijaitsee yksi Mallorcan parhaiten säilyneistä kaupungeista, Puerto Pollensa, jossa voi edelleen aistia Rooman valtakunnan ajan tunnelmaa. Tässä kaupungissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Täällä voit kierrellä kiemurtelevilla kujilla, joita reunustavat tiheästi seisovat leijonkeltaiset talot vihreine ikkunaluukkuineen.
  Retket
  Päivä merellä - Katamaraani
  Päivä merellä - Katamaraani
  Mikä onkaan mukavampaa kuin viettää kokonainen päivä merellä? Anna Anacanoa-katamaraanin miehistöineen viedä sinut kokemaan luonnonkaunis Mallorcan luoteisrannikko mereltä käsin. Kevyt lounas laivalla sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Alcudia Sea Explorer
  Alcudia Sea Explorer
  Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä tutustumaan Mallorcan kauniiseen luontoon pikaveneellä! Valittavanasi on kolme erilaista retkeä.
  Lisätietoa retkestä
  Klassinen luolaretki
  Klassinen luolaretki
  Kokopäiväretken aikana saamma kokea maanalaista mystiikkaa, vierailemme viehättävässä Porto Criston kylässä. Maistelemme myös muutamia saaren perinteisiä liköörejä.
  Lisätietoa retkestä
  Vene- ja vaellusretki
  Vene- ja vaellusretki
  Koe enemmän kaunista Mallorcaa, sekä mereltä käsin että jalkaisin! Tämä puolipäiväretki alkaa Puerto Pollensasta ja sieltä matka jatkuu Formentorin niemimaalle, vaellusosuuden maisemiin. Upean päivän aikana sinulla on madollisuus uida, vaeltaa kauniissa luonnossa ja kokea intiimi tunnelma veneessä, johon mahtuu 12 henkeä. Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Mallorca - vastakohtien saari
  Mallorca - vastakohtien saari
  Päivän aikana saat kokea Mallorcan jännittäviä vastakohtia: paikallista elämää, upeaa luontoa, kuulet uskonnosta ja lisäksi maistella hyviä viinejä ja maukkaita tapaksia. Viininmaistelu ja pienet tapakset sisältyvät hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Rancho Grande
  Rancho Grande
  Lähde mukaan Rancho Grandelle ja ole cowboy yhden illan ajan! Tila sijaitsee kauniilla paikalla Son Serra de Marinan viehättävässä kylässä n. 20 minuutin päässä Alcudiasta. Hieno retki koko perheelle. Illallinen sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Auringonnousu ja delfiinit
  Auringonnousu ja delfiinit
  Lähde mukaan ja koe upea auringonnousu Mallorcan pohjoisimmassa kohdassa. Samalla pääset näkemään vapaana uiskentelevia delfiinejä Välimeren kristallinkirkkaissa vesissä. Yksinkertainen aamiainen sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Valldemossa & Sollér - yhteistyössä Purowoolin kanssa
  Valldemossa & Sollér - yhteistyössä Purowoolin kanssa
  Lähde kanssamme tutustumaan muutamaan Mallorcan todelliseen helmeen! Purowoolilla saat ensin kuulla mielenkiintoisen esittelyn ja ennen retkeä tarjoillaan myös aamiaista. Kaikki edullisempaan hintaan! Retki järjestetään huhti-syyskuussa ja varataan paikan päällä kohteessa.
  Lisätietoa retkestä
  Valldemossa & Sóller
  Valldemossa & Sóller
  Lähde kanssamme bussilla tutustumaan pariin Mallorcan tunnelmalliseen kylään - Valldemossaan ja Sólleriin! Kokopäiväretkellä tutustumme luontoon, kulttuuriin ja historiaan. Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan. Retki järjestetään huhti-syyskuussa
  Lisätietoa retkestä
  Klassinen luolaretki Purowoolin kanssa
  Klassinen luolaretki Purowoolin kanssa
  Kokopäiväretki, jonka aikana pääset tutustumaan maanalaiseen mystiikkaan ja viehättävään Porto Criston kylään. Retken aikana maistelemme myös saaren perinteisiä liköörejä. Purowoolilla kuulet tuote-esittelyn ja tarjolla on aamiainen ennen retkeä. Kaikki edullisempaan hintaan! Retki varataan paikan päällä kohteessa.
  Lisätietoa retkestä
  Kulkuyhteydet
  Paras tapa nähdä ja kokea Mallorca on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

  Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
  Puerto Pollensassa paikasta toiseen voi liikkua monella tapaa.

  Bussit

  Puerto Pollensasta on hyvät bussiyhteydet Alcudiaan, Palman kaupunkiin ja saaren muihin osiin. Bussiaikatauluja voit kysyä hotellistasi tai turisti-infosta.

  Taksit

  Puerto Pollensan alueella käytetään taksamittaria, muuten käytössä ovat kiinteät hinnat. Taksinkuljettajilla on velvollisuus esittää kiinteä hinnasto pyydettäessä. Juomarahaa on tapana jättää, voit pyöristää loppusumman hieman ylöspäin. Taksiasema sijaitsee pääkiertoliittymän luona.

  Veneet

  Puerto Pollensan satamasta lähtee veneitä joka päivä, mm. Formentorin niemelle. Monet veneistä ovat lasipohjaisia. Muutaman tunnin mittaisella veneretkellä voit ihastella merenpinnan alaista maailmaa veneen lipuessa kaunista pohjoisrannikkoa pitkin.

  Mopot

  Puerto Pollensassa on useita mopovuokraamoja. Huomaathan, että kypärän käyttäminen on pakollista. Puhallutuksia tehdään silloin tällöin.

  Polkupyörät

  Puerto Pollensa on erinomainen pyöräilykaupunki, sillä maasto on hyvin tasaista. Polkupyöriä voi vuokrata useammasta paikasta. Kysy hotellistasi lisätietoja lähimmästä vuokraamosta.
  Kohdefakta

  Palvelumme kohteessa

  Omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin opaspalvelua.

  Vastuullinen matkailu

  Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

  Rokotukset

  Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
  Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

  Paikalliset lait ja tavat

  Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

  Puerto Pollensan turistivero

  Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla majoittuvilta peritään ympäristövero. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

  Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

  Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
  4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
  3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
  1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

  Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

  Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  Valuutta ja maksaminen

  Euro (EUR). Pankkiautomaatteja on esim. rantakadun varrella. Kylässä on myös pankki ja luottokortit hyväksytään yleisesti.

  Aikaero

  Suomen aika -1 tunti.

  Sähkö

  220 V. Adapteria ei tarvita.

  Kieli

  Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

  Pyöräilykilpailu ja Ironman-kisa

  Joka vuosi Mallorcan pohjoisrannikolla järjestetään kolme suurta urheilutapahtumaa:

  29.4.2023: Mallorca 312 -pyöräilykilpailu
  13.5.2023: Puoli-Ironman-kisa ja Ironman-kisa

  Kilpailujen aikana monet tiet ja kadut ovat suljettuja, joten liikkumiseen kannattaa varata aikaa. Joistakin hotelleista joudutaan lähtemään lentokentälle tavallista aikaisemmin.

  Muuta

  Pidätämme oikeuden muutoksiin.
  Lennot ja kuljetukset

  Lentoaika

  Vaihtelee lentoreitityksen mukaan. Suora lento Helsingistä noin 4 tuntia.

  Näin matkustat tänne

  Puerto Pollensaan voit matkustaa Tjäreborgin kautta joustavasti reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa ja suunnitella itse matkasi pituuden.

  Lento laskeutuu Palman kentälle.
  Reittilennoilla toteutettavat pakettimatkat ovat joustavia omatoimimatkoja, ilman opaspalveluja, ja matkan pituuden voit määritellä itse.

  Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

  Ajoaika Palman kaupungin lähellä sijaitsevalta Palma de Mallorcan lentokentältä Puerto de Pollensan hotelliisi on noin 1 t - 1 t 30 min (n. 60 km).
  Sää
  • tammikuu
  14°6°
  5
  Aurinkotuntia/pv
  14°
  Veden lämpötila
  18
  Sateettomia päiviä
  • helmikuu
  15°6°
  6
  Aurinkotuntia/pv
  13°
  Veden lämpötila
  17
  Sateettomia päiviä
  • maaliskuu
  17°8°
  7
  Aurinkotuntia/pv
  14°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • huhtikuu
  19°10°
  8
  Aurinkotuntia/pv
  15°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • toukokuu
  22°13°
  9
  Aurinkotuntia/pv
  17°
  Veden lämpötila
  22
  Sateettomia päiviä
  • kesäkuu
  26°17°
  10
  Aurinkotuntia/pv
  21°
  Veden lämpötila
  23
  Sateettomia päiviä
  • heinäkuu
  29°19°
  11
  Aurinkotuntia/pv
  24°
  Veden lämpötila
  27
  Sateettomia päiviä
  • elokuu
  29°20°
  10
  Aurinkotuntia/pv
  25°
  Veden lämpötila
  25
  Sateettomia päiviä
  • syyskuu
  27°18°
  7
  Aurinkotuntia/pv
  24°
  Veden lämpötila
  22
  Sateettomia päiviä
  • lokakuu
  23°14°
  6
  Aurinkotuntia/pv
  21°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • marraskuu
  18°10°
  5
  Aurinkotuntia/pv
  18°
  Veden lämpötila
  18
  Sateettomia päiviä
  • joulukuu
  15°8°
  4
  Aurinkotuntia/pv
  15°
  Veden lämpötila
  17
  Sateettomia päiviä

  Tee matkahaku – Puerto Pollensa
  Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
  Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
  Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
  Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.