Matkat – Cala Mayor

Täällä asut tasokkaasti lähellä rantaa, ja lyhyen bussimatkan päässä ovat Palman ravintolat sekä huvittelu- ja kulttuuritarjonta.
Cala Mayorissa asut sekä lähellä Palman kaupunkia että rannan välittömässä läheisyydessä. Cala Mayor on yksi Mallorcan vanhimmista matkakohteista ja suosittu alue sekä turistien että mallorcalaisten keskuudessa. Noin 250 metrin pituinen ranta on hyvinhoidettu, ja siellä on runsaasti palveluita sekä hienoa valkeaa hiekkaa ja kirkasta vettä. Joan Miró -pääkadun varrella on paljon ravintoloita, joissa voit nauttia sekä espanjalaista että mallorcalaista ruokaa. Täältä löydät täydellisiä paikkoja sekä pitkien lounaiden nauttimiseen että romanttisen illallisen viettoon merinäköalalla. Cala Mayorissa sijaitsee kuuluisa Miró-museo, ja lähistöllä, Mariventissa, on myös Espanjan kuningasperheen kesäasunto.

Bussilla Palmaan

Jos haluat lomallasi kokea enemmän elämyksiä, Palman kaupunkiin on bussilla vain 20 minuutin ja taksilla viiden minuutin matka. Siellä on luvassa hyvät ostosmahdollisuudet, mielenkiintoista kulttuuria, baareja, kahviloita ja ravintoloita sekä yöelämäa, joka kesäkuukausina on Euroopan parhaimmistoa. Vieraile myös upeassa goottilaisessa katedraalissa, josta on tullut eräänlainen kaupungin symboli. Vanhankaupungin kapeilla kujilla voit nauttia aitoja mallorcalaisia tapaksia, kuten makkaroita, juustoja, oliiveja ja valkosipulissa paistettuja herkkusieniä.

Cala Mayorin ylelliset hotellit

Cala Mayorissa voit majoittua Mallorcan parhaassa hotellissamme, Nixe Palacessa. Klassisen ylellinen hotelli sijaitsee rannalla, ja sen palvelu ja tilat ovat huippuluokkaa. Kun olet vaikkapa tehnyt retken Palmaan, voit rentoutua hotellin baarissa pianomusiikkia kuunnellen tai nauttia terassilla Palmanlahdelle avautuvasta upeasta näkymästä.
Hyvä tietää
  • Ylellinen hotelli
  • Hyvät hiekkarannat
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi
  • Paikallisia ravintoloita
  • Matkoja ympäri vuoden
  • Tunnetut hotellit

Muiden mielipiteet kohteesta Cala Mayor

Tee matkahaku – Cala Mayor