Matkat – Can Picafort

Can Picafort on erinomainen lomakohde kesällä – upeita hiekkarantoja, turkoosinsininen vesi sekä viihtyisät hotellimme.
Can Picafort sijaitsee suojaisessa paikassa keskellä Alcudianlahtea, vain reilun kymmenen kilometrin päässä Alcudiasta. Alun perin Can Picafort oli pieni kalastajakylä, ja edelleen satama on tärkeä osa paikan viehätysvoimaa. Ranta ja viihtyisä rantakatu ovat kuitenkin suosituimmat kokoontumispaikat, joihin ihmiset tulevat nauttimaan kylän ihastuttavasta tunnelmasta. Rantakadun varrella ja sen läheisyydessä on paljon ruokapaikkoja, baareja ja pieniä ulkoravintoloita. Can Picafortissa vallitsee kansanomainen ja viihtyisä tunnelma, ja tänne matkustaa lomailijoita kaikkialta Euroopasta.

Can Picafortin rannat

Can Picafortin ranta alkaa sataman tuntumasta ja jatkuu aina Alcudiaan saakka. Laajalla rannalla on paljon tilaa, ja Can Picafortin kohdalla vesi ei ole aivan niin matalaa kuin Alcudian lähellä. Nälän yllättäessä löydät helposti lounaspaikan rantakadun laajasta valikoimasta. Can Picafortin itäpuolella on myös Son Baulon hiekkaranta, jonka jälkeen rannikko jatkuu kallioisena Son Realiin. San Baulo on erityisesti lapsiperheiden suosiossa, koska ranta on leveämpi ja vesi matalampaa.

Hotellit aikuisille Can Picafortissa

Matkustaessasi ilman lapsia, hyvä valinta on Adults Only Selection -hotellimme THB Gran Playa, jossa ikäraja on 18 vuotta. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja Can Picafortin keskustaa. THB Gran Playa -hotellin hienolla allasalueella on uima-allas, allasbaari sekä ravintola ja baari. Hotellissa on lisäksi kuntosalim sauna ja turkkilainen sauna.
Hyvä tietää
  • Upeita hiekkarantoja
  • Hotelleja aikuisille
  • Lapsiystävällisiä rantoja
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Can Picafort

Tee matkahaku – Can Picafort