Matkat – Can Picafort

Can Picafort on erinomainen lomakohde kesällä, matkustitpa lasten kanssa tai ilman lapsia. Täällä sinua odottavat upeat hiekkarannat, turkoosinsininen vesi sekä viihtyisät hotellimme.
Can Picafort sijaitsee suojaisessa paikassa keskellä Alcudianlahtea, vain reilun kymmenen kilometrin päässä Alcudiasta. Alun perin Can Picafort oli pieni kalastajakylä, ja edelleen satama on tärkeä osa paikan viehätysvoimaa. Ranta ja viihtyisä rantakatu ovat kuitenkin suosituimmat kokoontumispaikat, joihin ihmiset tulevat nauttimaan kylän ihastuttavasta tunnelmasta. Rantakadun varrella ja sen läheisyydessä on paljon ruokapaikkoja, baareja ja pieniä ulkoravintoloita. Can Picafortissa vallitsee kansanomainen ja viihtyisä tunnelma, ja tänne matkustaa lomailijoita kaikkialta Euroopasta.

Can Picafortin rannat

Can Picafortin ranta alkaa sataman tuntumasta ja jatkuu aina Alcudiaan saakka. Laajalla rannalla on paljon tilaa, ja Can Picafortin kohdalla vesi ei ole aivan niin matalaa kuin Alcudian lähellä. Nälän yllättäessä löydät helposti lounaspaikan rantakadun laajasta valikoimasta. Can Picafortin itäpuolella on myös Son Baulon hiekkaranta, jonka jälkeen rannikko jatkuu kallioisena Son Realiin. San Baulo on erityisesti lapsiperheiden suosiossa, koska ranta on leveämpi ja vesi matalampaa.

Hotellit aikuisille Can Picafortissa

Matkustaessasi ilman lapsia, hyvä valinta on Prime Comfort -hotellimme THB Gran Playa, jossa ikäraja on 18 vuotta. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja Can Picafortin keskustaa. THB Gran Playa -hotellin hienolla allasalueella on uima-allas, allasbaari sekä ravintola ja baari. Hotellissa on lisäksi kuntosalim sauna ja turkkilainen sauna.
Hyvä tietää
 • Upeita hiekkarantoja
 • Hotelleja aikuisille
 • Lapsiystävällisiä rantoja
 • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi
 • Vapaasti valittava matkan pituus
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Can Picafort

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Rannat
Can Picafortin ranta alkaa sataman tuntumasta ja jatkuu noin 10 kilometrin pituisena Puerto de Alcudiaan saakka. Can Picafortin kohdalla ranta ei ole yhtä matala kuin Alcudiassa, mutta mitä lähemmäs Alcudiaa mennään, sitä matalammaksi ranta muuttuu. Can Picafortin rannalla on myös tuulisempaa, joten aallokko on toisinaan voimakasta. Hiekka on vaaleaa ja hienojakoista ja vesi useimmiten kirkasta. Rannalta voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja, ja pitkin rantaa on tasaisin välein suihkuja. Korkeasesongin aikaan tarjolla on myös laaja valikoima vesiurheilulajeja, kuten polkuveneitä, vesihiihtoa ja purjelautailua jne. Rantakadulla on paljon hyviä ruokapaikkoja.

Son Real

Son Real on pitkä, kirkasvetinen hiekkaranta, joka on toisinaan hyvinkin rauhallinen. Ranta alkaa hieman Son Baulon rannan jälkeen. Vesi on paikoin melko matalaa, mutta rannalla voi olla tuulista, mikä aiheuttaa aaltoja ja vedenalaisia virtauksia. Rannalla ei ole palveluja eikä aktiviteetteja. Osa rannasta on varattu nudisteille.

Son Baulo

Son Baulon hiekkaranta sijaitsee suoraan samannimisen hotelli- ja asuinalueen alapuolella. Rannalla on vaaleaa, hienoa hiekkaa ja kirkasta vettä. Ranta ei kuitenkaan ole kovin matala, ja aaltoja sekä vedenalaisia virtauksia voi esiintyä. Son Baulon rannalla on sama palvelu- ja aktiviteettitarjonta kuin Can Picafortin rannalla.
Lue lisää Mallorcan rannoista.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Can Picafortissa on baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia hyvää ja monipuolista ruokaa lomasi aikana. Jos kaipaat vielä enemmän valikoimaa, voit lähteä käymään Alcudiassa, jossa on paljon viihtyisiä ravintoloita.
Vaikka Can Picafortin yöelämä onkin melko rauhallista, kylässä on monia baareja ja ulkoravintoloita, jotka ovat avoinna pikkutunneille asti. Useimmat niistä sijaitsevat rantakadun varrella ja Paseo Colón -pääkadulla. Monissa baareissa näytetään urheilua valkokankaalta. Useissa suuremmissa hotelleissa on tarjolla monenlaista viihdettä sekä elävää tanssimusiikkia, jota voivat mennä katsomaan muutkin kuin hotellin asiakkaat.
Ostokset
Rantakadulla ja Paseo Colón -pääkadulla on useita turistikauppoja, joissa myydään enimmäkseen matkamuistoja, vaatteita, rantatarvikkeita ja leluja. Kylässä on myös muutamia hyviä kenkä- ja vaatekauppoja. Hinnat ovat täällä usein halvemmat kuin esimerkiksi Alcudiassa.

Alcudian ja Incan markkinat

Kaikilla Mallorcan alueilla on omat käsityöperinteensä. Hyviä matkamuisto- ja tuliaisideoita ovat esimerkiksi kirjontatyöt, liinat, keramiikka ja Mallorca-helmet. Alcudian Vanhassakaupungissa on markkinat joka tiistai ja sunnuntai, ja Mallorcan suurimmat markkinat järjestetään Incassa torstaisin.

Ostosretki Palmaan

Saaren parhaat ostosmahdollisuudet ovat Palmassa, jossa on laaja valikoima muodikkaita ja tunnettuja liikkeitä. Can Picafortista lähtee busseja Palmaan useita kertoja päivässä.

Supermarketit

Jos asut huoneistohotellissa, suosittelemme tekemään loman alussa isommat ostokset jossain suuremmista supermarketeista, joissa on edullisempaa ja laajempi valikoima.
Liikunta ja treeni
Jos kaipaat aktiivista treeniä lomallasi, vaihtoehtoja on täällä paljon. Kiipeilijöille mielenkiintoisia haasteita tarjoaa Serra de Tramuntara -vuoriston suuntaisesti kulkevat jyrkät kalliot lännen Sóllerista idässä sijaitsevalle Cap de Formentorin niemelle. Kysy lisätietoja matkailuinfosta. Can Picafortin rannalla voit harrastaa monia vesiurheilulajeja, kuten vesihiihtoa, purjelautailua tai polkea polkuveneillä.

Vaellus Can Picafortissa

Suosittu vaellusreitti Can Picafortista kulkee rannikkoa pitkin Son Serra de Marinaan (noin kuusi kilometriä). Reitti lähtee Torrent de Son Baulón luonnonsuojelualueelta, jossa on runsas linnusto, ja jatkuu sitten halki hiekkadyynien, ohi Son Realin arkeologisten jäännösten, jonka jälkeen päätepisteenä on rannalla sijaitseva pieni viehättävä kylä Son Serra de Marina.

Pyöräily Mallorcalla

Mallorcalla, ja erityisesti Can Picafortin alueella, on erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn. Helmi-toukokuussa monet ammattipyöräilijät saapuvat tänne koko Euroopan alueelta treenaamaan ja valmistautumaan uuteen kauteen.

Täällä on useita hyviä pyöräreittejä, ja jos haluat pistäytyä Alcudiassa, sinne on helppo päästä pyörällä. Kysy hotellistasi tai matkailuinfosta karttoja sekä vinkkejä hyvistä pyörävuokraamoista ja pyöräilyreiteistä. Myös jotkut Can Picafortin hotellit vuokraavat pyöriä.

Ratsastus

Rancho Grande on kauniiden maisemien keskellä sijaitseva hevostila Can Picafortin lähellä. Hyvinhoidetulla tilalla on yli sata hevosta ja ponia, ja siellä sekä aloittelijat että kokeneemmat ratsastajat voivat osallistua ratsastusretkille. Tilalla järjestetään myös iltaratsastusta ja ohjelmaa aidossa cowboy-hengessä, johon sisältyy myös illallinen. Jännittävä seikkailu koko perheelle!
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Can Picafort sijaitsee lähellä Alcudiaa, jossa on laajempi tarjonta erilaisia aktiviteetteja.

Hidropark Alcudiassa

Hidroparkin vesipuiston lukuisissa altaissa ja vesiliukumäissä lapset – ja mikseivät myös aikuiset – viihtyvät useitakin päiviä! Täällä on muun muassa saaren suurin vesiliukumäki, joka vakuuttaa kokeneimmankin seikkailijan. Puistossa voi myös pelata minigolfia. Hidropark sijaitsee aivan Puerto de Alcudian ulkopuolella.
Mielenkiintoisia vierailukohteita ovat Alcudian Vanhakaupunki sekä upea pääkaupunki Palma.

Alcudia

Alcudia, jonka nimi oli alun perin Pollentia, on Mallorcan historiallinen keskus. Vuonna 123 eKr. perustettu kaupunki oli satojen vuosien ajan merkittävä roomalainen linnoitus. Nykyään se on Mallorcan vanhin ja parhaiten säilynyt roomalaisajan kaupunki, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla. Kauniiden kaupunginmuurien sisällä odottavat kapeat kujat, viihtyisät ravintolat, pikkukaupat ja mukavat baarit sekä monenlaiset nähtävyydet. Suosituimmat päivät vierailla vanhassa Alcudiassa ovat tiistai ja sunnuntai, jolloin kaupungissa on markkinat ja paljon elämää aikaisesta aamusta noin kello 13 saakka.

S´Albuferan kansallispuisto

S´Albuferan kansallispuisto sijaitsee muutama kilometri Playa de Alcudiasta itään, Can Picafortiin päin, ja se on luonnonystävän ja lintutarkkailijan paratiisi. Piknik-alueella voit syödä omia eväitä ja minimuseossa näet mitä kaikkea puistossa on tarjolla. Puistoon pääsee bussilla Can Picafortista.
Retket
Päivä merellä - Katamaraani
Päivä merellä - Katamaraani
Mikä onkaan mukavampaa kuin viettää kokonainen päivä merellä? Anna Anacanoa-katamaraanin miehistöineen viedä sinut kokemaan luonnonkaunis Mallorcan luoteisrannikko mereltä käsin. Kevyt lounas laivalla sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Alcudia Sea Explorer
Alcudia Sea Explorer
Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä tutustumaan Mallorcan kauniiseen luontoon pikaveneellä! Valittavanasi on kolme erilaista retkeä.
Lisätietoa retkestä
Klassinen luolaretki
Klassinen luolaretki
Kokopäiväretken aikana saamma kokea maanalaista mystiikkaa, vierailemme viehättävässä Porto Criston kylässä. Maistelemme myös muutamia saaren perinteisiä liköörejä.
Lisätietoa retkestä
Vene- ja vaellusretki
Vene- ja vaellusretki
Koe enemmän kaunista Mallorcaa, sekä mereltä käsin että jalkaisin! Tämä puolipäiväretki alkaa Puerto Pollensasta ja sieltä matka jatkuu Formentorin niemimaalle, vaellusosuuden maisemiin. Upean päivän aikana sinulla on madollisuus uida, vaeltaa kauniissa luonnossa ja kokea intiimi tunnelma veneessä, johon mahtuu 12 henkeä. Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Mallorca - vastakohtien saari
Mallorca - vastakohtien saari
Päivän aikana saat kokea Mallorcan jännittäviä vastakohtia: paikallista elämää, upeaa luontoa, kuulet uskonnosta ja lisäksi maistella hyviä viinejä ja maukkaita tapaksia. Viininmaistelu ja pienet tapakset sisältyvät hintaan.
Lisätietoa retkestä
Rancho Grande
Rancho Grande
Lähde mukaan Rancho Grandelle ja ole cowboy yhden illan ajan! Tila sijaitsee kauniilla paikalla Son Serra de Marinan viehättävässä kylässä n. 20 minuutin päässä Alcudiasta. Hieno retki koko perheelle. Illallinen sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Auringonnousu ja delfiinit
Auringonnousu ja delfiinit
Lähde mukaan ja koe upea auringonnousu Mallorcan pohjoisimmassa kohdassa. Samalla pääset näkemään vapaana uiskentelevia delfiinejä Välimeren kristallinkirkkaissa vesissä. Yksinkertainen aamiainen sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Valldemossa & Sollér - yhteistyössä Purowoolin kanssa
Valldemossa & Sollér - yhteistyössä Purowoolin kanssa
Lähde kanssamme tutustumaan muutamaan Mallorcan todelliseen helmeen! Purowoolilla saat ensin kuulla mielenkiintoisen esittelyn ja ennen retkeä tarjoillaan myös aamiaista. Kaikki edullisempaan hintaan! Retki järjestetään huhti-syyskuussa ja varataan paikan päällä kohteessa.
Lisätietoa retkestä
Valldemossa & Sóller
Valldemossa & Sóller
Lähde kanssamme bussilla tutustumaan pariin Mallorcan tunnelmalliseen kylään - Valldemossaan ja Sólleriin! Kokopäiväretkellä tutustumme luontoon, kulttuuriin ja historiaan. Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan. Retki järjestetään huhti-syyskuussa
Lisätietoa retkestä
Life & Sea -katamaraani – Iltapäiväretki
Life & Sea -katamaraani – Iltapäiväretki
Vietä pari ihanaa tuntia Palmanlahdella Life & Sea -katamaraanilla.
Lisätietoa retkestä
Life & Sea -katamaraani – Aamupäiväretki
Life & Sea -katamaraani – Aamupäiväretki
Nauti ihanasta päivästä Palmanlahdella Life & Sea -katamaraanilla.
Lisätietoa retkestä
Life & Sea -katamaraanilla auringonlaskun aikaan
Life & Sea -katamaraanilla auringonlaskun aikaan
Lähde ihanan rentouttavalle meriretkelle Life & Sea -katamaraanin kyytiin! Pääset nauttimaan unohtumattoman upeasta auringonlaskusta, kun seilaamme Palman lahden ulkopuolella.
Lisätietoa retkestä
Klassinen luolaretki Purowoolin kanssa
Klassinen luolaretki Purowoolin kanssa
Kokopäiväretki, jonka aikana pääset tutustumaan maanalaiseen mystiikkaan ja viehättävään Porto Criston kylään. Retken aikana maistelemme myös saaren perinteisiä liköörejä. Purowoolilla kuulet tuote-esittelyn ja tarjolla on aamiainen ennen retkeä. Kaikki edullisempaan hintaan! Retki varataan paikan päällä kohteessa.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Mallorca on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten varaa Avis-auto jo ennen matkaa.
Can Picafortista on hyvät bussiyhteydet Palmaan ja saaren muihin osiin. Paikallisbussit liikennöivät Alcudian ja Can Picafortin välillä noin vartin välein.

Polkupyörä

Can Picafort on tasaisuutensa ansiosta erinomainen pyöräilykohde. Polkupyöriä voi vuokrata useista paikoista. Tiedustele hotellistasi lähintä vuokraamoa.

Minijuna Can Picafort Express

Pieni minijuna liikennöi Can Picafortin keskustassa ja pysähtyy myös joillakin suurimmilla hotelleilla. Juna lähtee liikkeelle kerran tunnissa, ja voit nousta kyytiin useilta pysäkeiltä. Juna liikennöi toukokuun ja lokakuun välisenä aikana.

Mopo

Kohteessa on useita mopovuokraamoja.

Taksi

Can Picafortin sisäisillä matkoilla taksit käyttävät taksamittaria, kohteen ulkopuolella noudatetaan vakiohintoja. Kuljettajat ovat velvollisia esittämään listan vakiohinnoista asiakkaan pyynnöstä. Juomarahaa annetaan pyöristämällä hinta ylöspäin.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin opaspalvelua.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Can Picafortin turistivero

Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla majoittuvilta peritään ympäristövero. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro. Pääkadun varrella ja rantapromenadin varrella on useita pankkiautomaatteja.

Aikaero

Suomen aika -1 tunti.

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Pyöräilykilpailu ja Ironman-kisa

Joka vuosi Mallorcan pohjoisrannikolla järjestetään kolme suurta urheilutapahtumaa:

29.4.2023: Mallorca 312 -pyöräilykilpailu
13.5.2023: Puoli-Ironman-kisa ja Ironman-kisa

Kilpailujen aikana monet tiet ja kadut ovat suljettuja, joten liikkumiseen kannattaa varata aikaa. Joistakin hotelleista joudutaan lähtemään lentokentälle tavallista aikaisemmin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Vaihtelee lentoreitityksen mukaan. Suora lento Helsingistä noin 4 tuntia.

Näin matkustat tänne

Can Picafortiin voit matkustaa Tjäreborgin kautta joustavasti reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa, jolloin voit suunnitella itse matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Palman kentälle.
Suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen, jotta pääset sujuvasti hotelliisi. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Ajoaika Palman kaupungin lähellä sijaitsevalta Palma de Mallorcan lentokentältä Can Picafortin hotelliisi on noin 1 t 15 min - 1 t 45 min (n. 65 km).
Sää
 • tammikuu
14°6°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°6°
6
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
17°8°
7
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
19°10°
8
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
22°13°
9
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
26°17°
10
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
29°19°
11
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°20°
10
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
27°18°
7
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
23°14°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
18°10°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
15°8°
4
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Can Picafort
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.