Matkat – Port de Andratx

  Port de Andratx on Mallorcan lounaisrannikon pieni ja ainutlaatuinen helmi, johon lomailijat ovat olleet erittäin tyytyväisiä.
  Lounais-Mallorcalla sijaitseva Port de Andratx on erinomainen kohde niin romanttista tunnelmaa kaipaavalle kuin rentouttavan loman viettoon viehättävässä miljöössä. Tämä pieni ja ainutlaatuinen satamakaupunki sijaitsee suojaisassa poukamassa, jonka taustalla kohoavat mahtavat vuoret. Paikan viehättävyys piilee juuri sen vastakohdissa – täällä on vanhoja perinteisellä tyylillä rakennettuja taloja ja satamassa uusia ylellisiä luksusveneitä. Luonnonsataman yhteydessä rantapromenadin varrella on kahviloita, joihin voit istahtaa nauttimaan kupillisen maukasta café con lecheä tai vaikka kylmän San Miguelin. Auringon laskiessa voit suunnata kaupungin pienille kaduille ja kujille etsimään sopivaa illallispaikkaa. Port de Andratxissa on mistä valita, tekipä mielesi sitten espanjalaista, italialaista tai aasialaista ruokaa.

  Asu hyvin Andratxissa

  Miten haluat asua lomallasi? Mukavassa huoneistossa vai tyylikkäässä hotellissa, jossa on uima-allas? Tjäreborgin valikoimasta löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon. Luonnollisesti valikoimassa on myös hotelleja, joissa on ilmainen WiFi ja spa-osasto.

  Vuokraa auto

  Viehättävästä Port de Andratxista on kätevä lähteä omille teilleen tutustumaan saaren tämän puoliskon henkeä salpaavan kauniisiin maisemiin. Suosittelemme vuokraamaan auton vaikka vain muutamaksi päiväksi. Lähellä on esimerkiksi Andratxin keskiaikainen kaupunki ja Camp de Marin lahden upea ranta. Muita mielenkiintoisia kohteita ovat esimerkiksi Chopinin Valldemossa, appelsiinipuista tunnettu Puerto de Sóller ja Llucin vanha luostari. Rannikolta voit myös löytää oman suojaisan uimapoukaman. Palmaan pääset nopeasti uutta moottoritietä pitkin, ja lähistöllä ovat myös etelärannikon upeat golfkentät.
  Hyvä tietää
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi
  • Hyviä ravintoloita
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
  • Hotelleja, joissa spa
  • Matkoja ympäri vuoden
  • Edullinen autonvuokraus

  Muiden mielipiteet kohteesta Port de Andratx

  Tee matkahaku – Port de Andratx