Matkat – Puerto de Sóller

  Puerto de Sóller on rauhallinen ja viihtyisä kohde, jossa on pieni ranta. Erinomainen valinta silloin, kun haluat kokea Mallorcan hienoimmat puolet.
  Puerto de Sóllerin pieni ja rauhallinen kalastajakylä sijaitsee upeissa vuoristomaisemissa Mallorcan länsirannikolla. Tämä on täydellinen lomakohde silloin, kun haluat viettää rentouttavaa lomaa ja tutustua myös Mallorcan muihin osiin omin päin. Kylässä on hieno ranta, ja näissä maisemissa voit katsella idyllisiä auringonlaskuja. Seudun vuoristot sopivat erinomaisesti vaellusretkille, ja vuokra-autolla pääset kätevästi tutustumaan lähellä oleviin kyliin, kuten Espanjan kauneimmaksi kyläksi nimettyyn Fornaluxiin sekä uskomattoman kauniiseen Deían kylään, jonne monet taiteilijat tekevät vaellusretkiä juuri sen upeiden maisemien takia.

  Raitiovaunulla Sólleriin

  Satamassa ja rantapromenadin takana olevilla kujilla on historiallisia rakennuksia, useita pieniä paikallisia ravintoloita sekä viihtyisiä ulkoilmakahviloita – tunnelma on täällä kerrassaan mainio. Jos kaipaat vaihtelua tai haluat muuten vain nähdä vähän enemmän, vanha viehättävä raitiovaunu vie sinut muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan Sóllerin kylään. Sóllerista voit halutessasi jatkaa eteenpäin Palmaan, jonne pääsee junalla vajaassa tunnissa. Sóller-tunnelin ansiosta ajomatka Palmaan kestää vain puolisen tuntia, mikä voi olla mukavampi vaihtoehto kuin ajella mutkikkaita vuoristoteitä pitkin, joiden varrella tosin on huikean kauniit maisemat.

  Hotellit aikuisille

  Tjäreborgin hotellit sijaitsevat joko Paseo de Playa -rantapromenadilla tai sen läheisyydessä. Suosittu hotelli on esimerkiksi rantapromenadin varrella sijaitseva Marina, jossa asuessasi lähelläsi on kaikki – ravintolat, kahvilat, baarit sekä itse ranta, jossa voi pulahtaa virkistävään veteen tai jonka varrella on mukava tehdä kävelyretkiä.
  Hyvä tietää
  • Hotelleja aikuisille
  • Upeita hiekkarantoja
  • Hyviä ravintoloita
  • Suosittuja hotelleja
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi

  Muiden mielipiteet kohteesta Puerto de Sóller

  Tee matkahaku – Puerto de Sóller