Matkat – Cala Bona

Cala Bona on rauhaa rakastavien paratiisi, pieni kylä, jossa on ihanan idyllinen tunnelma ja hyvät palvelut.
Vaikka Cala Bonan kylä on kasvanut viime vuosina, se on edelleen yhtä rauhallinen ja miellyttävä lomakohde kuin ennenkin. Värikkäiden kalastajaveneiden elävöittämässä satamassa on paljon ravintoloita, jotka houkuttelevat paikallisilla ruokalajeillaan ja ennen kaikkea viihtyisällä tunnelmallaan. Satamassa on myös muutamia baareja ja kivoja kahviloita, joihin voi tutustua kävelyretkellä. Voit tehdä kävelyretkiä tai lenkkeillä myös rantakadulla, joka jatkuu naapurikylä Cala Milloriin saakka.

Golf Mallorcalla

Cala Bona on erinomainen matkakohde myös golfaajille. Lähellä sijaitsee muutamia Mallorcan parhaimmistoon kuuluvia golfkenttiä, kuten Canyamel, joka on paitsi kaunis, myös yksi vaikeimmista kentistä. Lisäksi lähellä on Capdeperan kenttä, joka on vieraidemme ehdoton suosikki. Hieman pohjoisempana sijaitsee hieno Alcanadan kenttä, jolla on useita reikiä meren rannalla.

Koe Mallorca

Jos haluat saada kaiken irti lomastasi, suosittelemme auton vuokraamista muutamaksi päiväksi. Silloin voit tehdä itsenäisiä tutkimusretkiä omaan tahtiisi ja lähteä käymään esimerkiksi Incan markkinoilla tai Sóllerissa, josta pääset pienellä, kolisevalla junalla Port de Sólleriin. Vieraile myös saaren kauniilla länsirannikolla, jonka villi luonto ja nähtävyydet tarjoavat usein loman unohtumattomimmat elämykset. Voit esimerkiksi syödä ravintolassa meren äärellä, rauhoittua Llucin luostarin hiljaisuudessa ja nauttia pinjapuiden tuoksusta Puig Majorin vuorelle johtavalla tiellä.
Hyvä tietää
  • Paikallisia ravintoloita
  • Pitkä rantakatu
  • Edulliset vuokra-autot
  • All Inclusive

Muiden mielipiteet kohteesta Cala Bona

Tee matkahaku – Cala Bona