Vo DPcou Mallorca

Golfmatkat Mallorcalle

Golfia Mallorcalla

Mallorca on erinomainen kohde golfin ystävälle. Täällä voit viettää lyhyemmän tai pidemmän golfloman, ja golfkentät ovat aina kohtuullisen matkan päässä, asuitpa missä päin Mallorcaa tahansa.

Greenfee365

Greenfee365

Voit varata golfaikoja Greenfee365-yhteistyökumppanimme kautta useille golfkentille koko Mallorcalla. Valitset itse mieleisesi kentät ja kuinka paljon haluat pelata lomasi aikana. Voit varata useita peliaikoja jo ennen golflomalle lähtöäsi.

Pohjoinen ja itäinen Mallorca

Pohjoisella ja itäisellä Mallorcalla on hyviä golfkenttiä, joten kannattaa käyttää tilaisuus hyväksesi lomaillessasi Mallorcalla. Täällä rantalomaan on helppo yhdistää muutama kierros golfia, ja Mallorca on mainio vaihtoehto niin lyhyemmän kuin pidemmän golfloman viettoon. Alueella on korkeatasoisia kenttiä, ja vaikka golfkenttiä onkin hieman enemmän eteläisellä Mallorcalla, niin valikoima on täälläkin hyvä.

Varaa golfajat Greenfee365-yhteistyökumppanimme kautta ennen matkaa, ja varmista haluamasi pelipäivät. Valittavanasi on monenlaisia kenttiä, kuten esimerkiksi Capdepera Golf, jossa on sekä helpompia että haastavampia reikiä tai vaikka Golf Alcanada, joka on upea 18-reikäinen rata ja tarjoaa haastetta paremmalla tasoituksella pelaaville.

Asuminen on tärkeä osa golfmatkaa, ja Mallorcalla valittavanasi on tasokkaita hotelleja, joissa on mukava rentoutua golfkierroksen jälkeen. Alcudia, Can Picafort, Cala Ratjada ja Cala Millor ovat hyviä kohteita, jos kaipaat vilkkaampaa menoa, ja näissä kohteissa on monipuolinen valikoima ravintoloita ja kauppoja. Jos taas haluat mieluummin nauttia rauhallisemmasta lomatunnelmasta lähellä luontoa ja paikallista elämää, mainioita kohteita ovat Puerto Pollensa, Cala San Vicente, Cala Mesquida Cala Bona ja Cala d´Or. Löydä juuri sinulle sopiva golfhotelli!

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia hotelleja, joten löydät varmasti omalle matkaseurueellesi sopivan vaihtoehdon. Jos matkustat perheen kanssa, erinomainen vaihtoehto on Sunwing Alcudia Beach, jossa on Lollo & Bernie Club lapsille, aktiviteetteja nuorille, monipuoliset treenimahdollisuudet ja viihdeohjelmaa. Jos taas haluat asua aikuisille suunnatussa hotellissa ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta, hyvä vaihtoehto on Sunprime Pollensa Bay. Tässä hotellissa on monipuoliset treenimahdollisuudet, ihana spa-osasto ja upeat huoneet.

Eteläinen ja läntinen Mallorca

Eteläinen ja läntinen Mallorca ovat mainioita kohteita golflomalle. Täällä on monipuolinen valikoima erilaisia ja eritasoisia golfkenttiä, joten täällä voit hyvin pelata muutaman kierroksen golfia lomasi aikana tai viettää vaikka kokonaisen golfloman.

Golfajat voit varata jo ennen lähtöä Greenfee365-yhteistyökumppanimme kautta useille kentille ja varmistaa haluamasi ajankohdat. Valittavanasi on esimerkiksi Golf Son Termes, jota pidetään Mallorcan yhtenä ekologisimmista kentistä tai vaikka tasokas golfkenttä Son Vida Golf.

Golfkierrosten välillä on tärkeää myös rentoutua. Eteläisellä ja läntisellä Mallorcalla on monipuolinen valikoima hyviä hotelleja kaikkine mukavuuksineen. Täällä voit asua rauhallisessa rannikkoidyllissä Puerto de Sóllerissa tai valita kohteeksi uskomattoman upean Valldemossan tai viehättävän Port de Andratxin, jotka tarjoavat mukavan rauhaisan ympäristön lomalle. Jos taas kaipaat vilkkaampaa menoa ja hyviä ostosmahdollisuuksia, kohteeksi kannattaa valita Playa de Palma, Palman kaupunki tai Santa Ponsa.

Riippumatta siitä, missä haluat asua, valittavanasi on hotelleja, jotka sijaitsevat suoraan rannalla tai vaikka hyvien ostosmahdollisuuksien läheisyydessä. Valittavanasi on myös käteviä ateriapaketteja. Jos matkustat ilman lapsia, mainio hotelli on esimerkiksi Sunprime Waterfront Playa de Palmassa tai SENTIDO Fido Punta del Mar & Spa Santa Ponsassa.

SUOSITUT GOLFHOTELLIT

Sunprime Waterfront
Sunprime

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront sijaitsee meren äärellä Playa de Palman hienon rantakadun varrella Can Pastillassa, joka on pieni kylä muistuttaen paljon vanhaa mallorcaa, mutrta modernilla tavalla.

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing

Sunwing Alcudia Beach

Tervetuloa ihana rannan äärellä sijaitsevaan perheparatiisiimme. Sunwing Alcudia Beach -hotellissa on kaikki, mitä onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan.

Lisätietoa golfin pelaamisesta Mallorcalla

Vuokraa-autolla golfkentälle

Kätevästi kentälle vuokra-autolla

Kun pelaat lomallasi golfia on ehdottomasti kätevintä ottaa käyttöön vuokra-auto, jolla siirtyminen kentille on kaikista kätevintä ja nopeinta.

Golfbägit

Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät yleensä sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta erillisen lisämaksun. Golfvarusteiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lippusi matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarastasi. Golfbag ei saa painaa enempää kuin 15 kg ja se saa sisältää vain golfmailoja ja golfpalloja.

Golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly hintaan, vaan on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.

Golfkärry

Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.