Kaksi tyttöä katselee maisemaa vuorelta

Elämyksiä ja aktiviteetteja Mallorcalla

Monipuolinen Mallorca

Mallorca on suosittu lomasaari, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja erilaisiin aktiviteetteihin. Poimi tästä parhaat vinkit lomallesi, kaipasitpa sitten vauhdikkaampaa menoa tai rauhallisisempia retkiä tällä kauniilla saarella.

Vaellus

Vaeltaminen Mallorcalla on mahtava elämys. Hyviä vaelluskohteita ovat esimerkiksi Alcudia, Cala Mesquida, Puerto de Sóller, Puerto de Pollensa, Cala Ratjada, Santa Ponsa, Can Picafort, Cala San Vicente ja Valldemossa. Serra de Tramuntanan vuoristo tarjoaa vaeltajalle kauniita maisemia, vaikuttavia rotkoja, metsää ja laaksoja sekä tuoksuvia appelsiini- ja oliiviviljelmiä.

Snorklausta Mallorcalla

Vedenalainen Mallorca

Sukellusta, snorklausta ja erilaisia vesiurheilulajeja voi harrastaa lähes kaikilla rannoilla ja uimapaikoilla. Entä miltä näyttää Mallorcan vedenalainen maailma? Sukeltaminen on jo itsessään elämys ja samalla voit tutustua Välimeren pinnanalaiseen elämään.

Kaksi henkilöä pitää taukoa pyöräretkellä ja syö jäätelöä

Koe Mallorca pyörän selässä

Mallorcan maasto sopii erinomaisesti pyöräilyyn. Samalla voit nauttia kauniista maisemista niin kaupunkialueilla kuin niiden ulkopuolellakin. Mallorca on mainio kohde sekä haasteellista treeniä kaipaavalle että sinulle, joka haluat tutustua kaupunkiin pyörän selässä.

Golfkenttä Mallorcalla

Golf

Golfin ystävälle on tarjolla golfkenttiä ympäri saarta. Hyviä kenttiä ovat esimerkiksi Real Golf de Bendinat, Golf Son Muntaner ja Golf Son Gual. Täällä voit pelata myös minigolfia ja seikkailugolfia.

Padelia pelaavia naisia

Padel

Oletko sinäkin innostunut padelista? Mallorcalla on paljon sekä tennis- että padelkenttiä esimerkiksi Palman kaupungissa, Cala d'Orissa ja Puerto de Sóllerissa.

Juna Sólleriin Mallorcalla

Seikkailua sopivassa tahdissa

Haluatko kokea Mallorcaa mieluummin hieman rauhallisemmassa tahdissa? Siinä tapauksessa mainio vaihtoehto on hypätä kuuluisan Sóllerin junan kyytiin Palman kaupungista ja matkustaa sillä Mallorcan länsirannikolla sijaitsevaan Sólleriin. Juna lähtee Plaza de Españalta Palman keskustasta, ja matkan aikana pääset ihastelemaan uskomattoman upeita maisemia.

Palma

Palman nähtävyydet

Palmassa on helppo lähteä kiertoajelulle hyppäämällä Hop-On Hop-Off -bussin kyytiin ja katsella nähtävyyksiä omaan tahtiin. Palmassa on myös paljon paikallisia oppaita, jotka järjestävät opastettuja kierroksia vielä auringonlaskun jälkeenkin. Kierroksilla pääset kokemaan nähtävyyksiä ja kuulemaan kaupungin mielenkiintoisesta ja pitkästä historiasta.

Lisää vinkkejä Mallorcalle

Seikkailijalle:

  • Haluatko haastaa itsesi tai päästä eroon korkean paikan kammostasi? Mallorcalla voit lähteä puiden latvojen korkeudessa oleville seikkailuradoille ja kokeilla vaijeriliukua.
  • Jos taas viihdyt veden äärellä, voit lähteä tutustumaan Mallorcan rannikkoluoliin. Mukaan kannattaa ottaa paikallinen opas, joka voi näyttää sinulle hienoimmat luolat.

Luonnonystävälle:

  • Oletko aloitteleva lintuharrastaja vai jo kokenut bongari? Pohjois-Mallorcalla on mahdollisuus ihastella ainutlaatuisia lintulajeja, ja tämä onkin suosittu kohde eurooppalaisten lintuharrastajien keskuudessa.

Jalkapallofanille:

  • Oletko todellinen jalkapallon ystävä, joka haluaa nauttia suosikkilajistaan myös lomalla? Mallorcalla tämä on mahdollista. Real Club Deportivo Mallorca (RCD Mallorca), jota kutsutaan myös nimellä Real Mallorca, on Palma de Mallorcan oma jalkapalloseura, joka on perustettu vuonna 1916. Seura on Baleaarien saariryhmän vanhin ja pelaa kotiottelunsa Iberostar Estadio -stadionilla. Käytä tilaisuus hyväksesi ja käy katsomassa paikallista jalkapalloa aurinkolomasi aikana.

Parhaat hotellimme Mallorcalla

Omissa konseptihotelleissamme on monipuoliset palvelut. Jos haluat viettää aktiivista lomaa, voit osallistua maksutta SATS ELIXIAN ryhmäliikuntatunneille.

Koko perheelle
Sunwing Alcudia Beach
Ilman lapsia matkustavalle
Sunprime Waterfront
Sunprime Pollensa Bay