Matkat – Illetas

Illetas sijaitsee alle kymmenen kilometriä Palmasta länteen ja se sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat asua tasokkaassa hotellissa ja samalla myös lähellä Palman houkutuksia.
Illetas on yksi kauneimmista tämän alueen paikoista ja täydellinen valinta silloin, kun etsit ainutlaatuista ja erilaista lomakohdetta. Illetasissa vietät rauhallisen loman lähellä Palmaa. Paikkakunta on vanha ylellinen asuinalue, jossa talot ja hotellit sijaitsevat kauniilla kukkulalla meren äärellä. Illetasissa on vain muutama ylellinen hotelli, muuten rakennukset ovat yksityisiä asuntoja ja omakotitaloja. Täällä on hyvätasoisia baareja ja ravintoloita. Laajemmat valikoimat ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia löydät alle kymmenen kilometrin päässä sijaitsevasta Palman kaupungista. Bussiyhteydet ovat todella hyvät ja taksilla matka vie noin vartin verran.

Rannat

Illetasissa on kaksi pientä upeaa hiekkarantaa, pääranta Platja d'Illetas sekä pienempi Platja Cala Comtessa. Rannat sijaitsevat suojaisissa paikoissa, joten niillä on mukava viettää aikaa myös varsinaisen sesongin ulkopuolella. Päärannalla on mahdollisuus ostaa pientä purtavaa sekä vuokrata aurinkotuoleja, aurinkovarjoja ja polkuveneitä. Rannalla on myös kallioinen kohta. Pienempi ranta on suosittu erityisesti paikallisten keskuudessa, ja tunnelma on täällä rento ja kotoisa. Varsinkin elokuun kuumina päivinä täällä on varsin vilkasta.

Vuokraa auto

Tiesitkö, että autonvuokraus käy kätevästi matkavarauksen yhteydessä? Jos haluat rentoutua lomallasi, mutta nähdä myös saarta, riittää ehkä, että vuokraat auton pariksi päiväksi. Siinäkin ajassa ehtii nähdä paljon ja sitten voi taas keskittyä olennaiseen, kuten rannalla makoiluun.

Ylellinen Illetas

Illetasin hotellit ovat täysin omaa luokkaansa. Täällä voit asua meren rannalla hotellissa, jossa on tarjolla kaikki mahdolliset mukavuudet ja palvelut. Mainio vaihtoehto on esimerkiksi Gran Meliá de Mar, joka upean sijaintinsa lisäksi houkuttelee myös monipuolisilla palveluillaan. Hotellissa on ihania hemmotteluhoitoja tarjoava spa-osasto, kauniita puutarhoja sekä kolme erilaista ravintolaa.
Hyvä tietää
  • Lähellä Palman kaupunkia
  • Luksushotelleja
  • Upeita hiekkarantoja
  • Paikallisia ravintoloita
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi

Muiden mielipiteet kohteesta Illetas

Tee matkahaku – Illetas