Matkat – Playa de Palma

  Playa de Palma on erinomainen valinta silloin, kun haluat viettää lomasi rannalla – lyhyen matkan päässä Palman kaupungin monipuolisesta ostos-, kulttuuri- ja viihdetarjonnasta.
  Playa de Palman rannikolla on kansainvälisiä lomakohteita, kuten El Arenal ja Can Pastilla. Mallorcalaiset rakensivat aikoinaan kesäasuntonsa tänne rannan yläpuolella oleviin pinjalehtoihin, eikä mennyt kauaakaan kunnes ulkomaiset lomailijat löysivät tiensä tänne. Can Pastillan kylässä on edelleen aistittavissa aito espanajalaistunnelma, ja täällä on mielenkiintoisia ravintoloita. El Arenal, joka sijaitsee Playa de Palman eteläpäässä, on kansainvälinen lomakohde, jossa saksalaisturistien vaikutus näkyy selvästi. El Arenalin rannan yläpuolella olevalla hotellialueella on useita ravintoloita, baareja ja diskoja. Rantapromenadilla ja sen sivukaduilla on kaikki, mitä tarvitset lomanviettoon – ulkoilmakahviloita, pubeja, kauppoja ja diskoja. Huippusesongin aikaan huvielämä on vilkasta, kun lomanviettäjät koko Euroopasta tulevat tänne nauttimaan auringosta, uimisesta ja olostaan.

  Siistiä rantaelämää

  Playa de Palman viisi kilometriä pitkä ja jalkapallokentän levyinen hiekkaranta on Palmanlahden upeimpia. Sitä reunustaa vilkas rantapromenadi, jossa voit käydä aamulenkillä tai tunnelmallisella iltakävelyllä. Ranta on hyvin hoidettu, puhdas ja siisti, sillä se on jaettu useisiin pienempiin alueisiin, joita kutsutaan nimellä "balnearios". Jokaisessa balneariossa on omat baarinsa, pukuhuoneensa ja suihkut. Palveluhenkiset rantavahdit tekevät parhaansa, että juuri heidän ranta-alueensa olisi kaikkein houkuttelevin.

  Sunprime Hotels - ilman lapsia matkustaville

  Tjäreborgilla on Playa de Palmassa Sunprime-hotelli, joka on paras valinta ilman lapsia matkustaville. Sunprime Waterfront -hotellin sijainti on täydellinen aivan rannan tuntumassa. Snprime-hotelleissa voit hemmotella itseäsi herkullisella ruualla ja hyvillä viineillä. Lähellä ovat myös Palman kaupungin nähtävyydet ja ostostarjonta.

  Lähellä lentokenttää ja Palman kaupunkia

  Playa de Palma on erinomainen matkakohde silloin, kun haluat asua rannan tuntumassa Palman kaupungin lähellä. Lentokentältä matkaa on vain vähän alle puoli tuntia. Palman kaupunkiin pääset kätevästi ja edullisesti paikallisbussilla.
  Hyvä tietää
  • Sunprime Hotels -hotelli
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
  • Pitkä rantapromenadi
  • Hyviä ravintoloita
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  Suodata ja hae matkaa

  Muiden mielipiteet kohteesta Playa de Palma

  Rannat
  Playa de Palman ranta on noin viisi kilometriä pitkä, ja hiekka on vaaleaa ja hienoa. Can Pastillan ranta on 400 metriä pitkä ja El Arenalin ranta noin 200 metriä. Sinulle, joka haluat tutustua saaren eteläosaan, kaunis Es Trencin ranta sijaitsee noin 47 kilometriä Playa de Palmasta kaakkoon. Lähellä Camposin kylää sijaitsevalla kauniilla rannalla on noin seitsemän kilometriä hienoa hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä.

  Playa de Palman rannat

  Playa de Palman viisi kilometriä pitkä ja jalkapallokentän levyinen hiekkaranta on Palmanlahden parhaita. Ranta on hyvin hoidettu, puhdas ja siisti, sillä se on jaettu viiteentoista pienempään alueeseen, joita kutsutaan nimellä "balnearios". Jokaisessa balneariossa on baareja, pukukopit, WC:t ja suihkut. Palveluhenkiset rantavahdit tekevät parhaansa, että juuri heidän ranta-alueensa olisi kaikkein houkuttelevin. Rannalla on mahdollista harrastaa vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua ja polkuveneilyä tai ajella vesiskootterilla. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja on mahdollista vuokrata. Rantapromenadilla ja sen sivukaduilla on ulkoilmakahviloita, pubeja, kauppoja ja diskoja.
  Lue lisää Mallorcan rannoista.
  Ruoka, juoma ja yöelämä
  Playa de Palmassa on paljon ravintoloita, joissa on tarjolla mallorcalaisia, saksalaisia ja kansainvälisiä ruokia. El Arenalin rantapromenadilla ja rannan yläpuolella olevalla hotellialueella on lisää baareja, kahviloita, ravintoloita ja ulkoilmakahviloita. Playa de Palma on erityisesti saksalaisturistien suosiossa, mikä näkyy selvästi kaikkialla. Useissa ravintoloissa on saksankieliset kyltit ja listoilla on myös useita saksalaisia oluita. Täällä on myös saksalaisia "Biergarteneita", joissa saksalaisten oluiden lisäksi voit nauttia myös saksalaisista iskelmistä.
  Playa de Palmassa on useita diskoja ja tanssipaikkoja, joissa soitetaan elävää musiikkia. Joissakin suuremmissa hotelleissa on myös orkestereita esiintymässä ja mahdollisuus tanssia. Baareja ja diskoja on erityisesti El Arenalin rantapromenadilla sekä hotellialueella. Kesällä huvielämä on todella vilkasta, ja Playa de Palman yöelämässä näkyy paljon erityisesti saksalaisia lomailijoita. Saksalaisten vaikutus näkyy muutenkin alueella. Kyltit ovat usein kahdella kielellä, espanjaksi ja saksaksi, ja saksalaiset iskelmät kaikuvat joka puolella. Suurin osa diskoista sijaitsee ranta-alueen balnearioissa numero 5 ja 6, kuten myös jättiläismäinen biletyspaikka Megapark. Paikallisempaa menoa on Playa de Palman laitamilla. Pohjoisessa päässä on esimerkiksi Can Pastilla, josta voit hyvinkin löytää baarin, jonka omistaja puhuu ainoastaan espanjaa. Useat paikalliset käyvät myös rantapromenadin baareissa ja diskoissa, jotka ovat balnearioissa numero 2 ja 3.
  Ostokset
  Playa de Palmassa on muutamia kauppoja, joissa myydään lähinnä rantatarvikkeita, matkamuistoja ja joitakin vaatteita. Parhaat ostosvalikoimat ovat Palman kaupungissa tai FAN Mallorca Shopping -ostoskeskuksessa, joka sijaitsee viiden minuutin ajomatkan päässä Playa de Palmasta.

  Ruokakaupat

  Jos asut huoneistohotellissa, ruokaostokset kannattaa tehdä heti loman alussa jossakin suuremmassa supermarketissa, joissa hinnat ovat edullisemmat ja valikoimat laajemmat. Can Pastillassa ja El Arenalissa on suuria supermarketeja. Jättiläismäinen Carrefour sijaitsee noin 10 minuutin taksimatkan päässä Palman suuntaan. Suuri osa supermarketeista on kiinni sunnuntaisin, paitsi huippusesongin aikaan, jolloin ne ovat yleensä auki puoleenpäivään asti. Hotellialueiden kaupoissa hinnat ovat usein kalliimpia.

  Playa de Palman markkinat

  Sekä El Arenalissa että Can Pastillassa järjestetään markkinoita, joilla kannattaa käydä vaikka vaan kiertelemässä ja aistimassa tunnelmaa. El Arenalissa markkinat järjestetään torstaisin Plaza Mayorilla, ja Can Pastillan markkinat ovat tiistaisin ja torstaisin osoitteessa Plaza Pio IX. Yleensä markkinat ovat avoinna lounasaikaan asti.
  Liikunta ja treeni
  Playa de Palmassa on paljon erilaisia treenausvaihtoehtoja, halusitpa sitten treenata vedessä, veden alla tai kuivalla maalla.

  Golf

  Jos haluat pelata golfia lomallasi, Playa de Palma on hyvä valinta. Suosittu golfauspaikka Playa de Palman lähellä on Son Antem Golf Resort, jossa on kaksi rataa ja joka sijaitsee Carretera Lluchmajorilla matkalla kohti Lluchmajoria.

  Surffaus ja purjelautailu

  Jos haluat aurinkotuolilla loikoilun lisäksi surffata tai purjelautailla, Bonaona tarjoaa vuokralle lautoja sekä järjestää surffausopetusta.

  Jooga

  Jos haluat kokeilla joogaa lomallasi, Gyana Yoga tarjoaa erilaisia joogatunteja sekä yksityisopetusta.

  Pyöräily

  Playa de Palmassa on erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn. Tiet ovat hyvässä kunnossa ja pyöräteitä löytyy upeilla merinäköaloilla.

  Erilaisia pyöriä voit vuokrata täältä.

  Sukellus ja snorklaus

  Jos haluat lähteä tutustumaan vedenalaiseen maailmaan lomaillessasi Mallorcalla, sukellusta ja snorklausta tarjoaa Diving and Adventure. Yritys järjestää eritasoisia kursseja myös vasta-alkajille sekä PADI-sukelluskursseja, snorklausta ja paljon muuta.
  Aktiviteetit ja nähtävyydet
  Playa de Palma sijaitsee lyhyen matkan päässä Palman kaupungista, joten näillä seuduilla on monipuolinen tarjonta erilaisia aktiviteetteja. Playa de Palman ja Palman välillä on hyvin hoidettuja kansainvälisiä turistikohteita, kuten El Arsenal ja Can Pastilla, joten aktiviteettitarjonta on todella suuri.
  Monet Tjäreborgin asiakkaat valitsevat kohteeksi Playa de Palman, jossa on mahdollista asua meren äärellä ja olla silti lähellä Palman kaupunkia. Käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde tutustumaan historialliseen keskustaan ja mielenkiintoisiin nähtävyyksiin.
  Retket
  Klassinen luolaretki sekä vierailu Porto Cristossa
  Klassinen luolaretki sekä vierailu Porto Cristossa
  Tällä kokopäiväretkellä on luvassa maanalaista mystiikkaa sekä viehättävä Porto Criston kylä. Käymme myös maistelemassa muutamia saarelle tyypillisiä liköörejä.
  Lisätietoa retkestä
  Markkinat, viiniä ja tapaksia – retki etelästä
  Markkinat, viiniä ja tapaksia – retki etelästä
  Koe enemmän kaunista Mallorcaa! Lähde mukaan puolipäiväretkelle saaren pohjoisosaan, ylös vuoristoon sekä Puerto Pollensaan, jossa käymme paikallisialla markkinoilla ja aistimme hurmaavan kylän tunnelmaa ennen kuin suuntaamme viihtyisään viinibodegaan, jossa istahdamme alas maistelemaan eri viinejä tapasten kera. Ruoka ja juoma sisältyvät hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Rancho Grande
  Rancho Grande
  Lähde mukaan Rancho Grandelle ja ole cowboy yhden illan ajan! Tila sijaitsee kauniilla paikalla Son Serra de Marinan viehättävässä kylässä n. 20 minuutin päässä Alcudiasta. Hieno retki koko perheelle. Illallinen sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Valldemossa & Sóller
  Valldemossa & Sóller
  Lähde kanssamme tutustumaan pariin Mallorcan tunnelmalliseen kylään - Valldemossaan ja Sólleriin! Kokopäiväretkellä tutustumme luontoon, kulttuuriin ja historiaan. Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan. Retki järjestetään huhti-syyskuussa
  Lisätietoa retkestä
  Life & Sea -katamaraani – Iltapäiväretki
  Life & Sea -katamaraani – Iltapäiväretki
  Vietä pari ihanaa tuntia Palmanlahdella Life & Sea -katamaraanilla.
  Lisätietoa retkestä
  Life & Sea -katamaraani – Aamupäiväretki
  Life & Sea -katamaraani – Aamupäiväretki
  Nauti ihanasta päivästä Palmanlahdella Life & Sea -katamaraanilla.
  Lisätietoa retkestä
  Life & Sea -katamaraanilla auringonlaskun aikaan
  Life & Sea -katamaraanilla auringonlaskun aikaan
  Lähde ihanan rentouttavalle meriretkelle Life & Sea -katamaraanin kyytiin! Pääset nauttimaan unohtumattoman upeasta auringonlaskusta, kun seilaamme Palman lahden ulkopuolella.
  Lisätietoa retkestä
  Kulkuyhteydet
  Paras tapa nähdä ja kokea Mallorca on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

  Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
  Playa de Palman paikallisliikenne toimii erinomaisesti. Busseja lähtee Palmaan useita kertoja tunnissa. Busseilla 23 ja 25 pääset perille nopeiten. Nämä bussit lähtevät El Arenalista ja kulkevat Playa de Palman rantaa ja sen jälkeen suoraan mottooritietä pitkin. Myös bussilla 15 pääsee kaupunkiin, mutta matka-aika on hieman pidempi, sillä bussin reitti kulkee rannikkoa pitkin. Rantapromenadilla kulkee edestakaisin myös pieni turistijuna. Playa de Palmasta pääsee lentokentälle bussilla 21. Muista Mallorcan osista lentokentälle kannattaa matkustaa Palman kautta. Bussiasema on rautatieaseman vieressä, ja lähellä on myös turisti-info, josta saat mm. aikatauluja ja muuta tietoa. Voit kysyä aikatauluja myös hotellistasi.

  Polkupyörät

  Playa de Palmassa on mahdollista vuokrata polkupyöriä. Pidemmän retken voit tehdä vaikka Playa de Palman eteläpuolella oleville rannoille, kuten kauempana sijaitsevaan Cala Blavaan.

  Mopot

  Mopoja ja moottoripyöriä voi vuokrata useista pakoista Playa de Palmassa. Muista kypärä, sillä sen käyttäminen on pakollista. Puhallutuksia tehdään silloin tällöin.
  Kohdefakta

  Palvelumme kohteessa

  Tavoitat meidät kesäkaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Yhteystiedot on merkitty matka-asiakirjaasi tai voit katsoa ne myös Tjäreborg-sovelluksesta. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

  Vastuullinen matkailu

  Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

  Rokotukset

  Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
  Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

  Paikalliset lait ja tavat

  Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

  Playa de Palman turistivero

  Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla majoittuvilta peritään ympäristövero. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

  Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

  Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
  4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
  3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
  1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

  Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

  Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  Valuutta ja maksaminen

  Euro (EUR). Rantakadun varrella on useita pankkiautomaatteja, samoin myös Ca´n Pastillassa ja Arenalissa.

  Aikaero

  Suomen aika -1 tunti.

  Sähkö

  220 V. Adapteria ei tarvita.

  Kieli

  Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

  Lisätiedot

  Playa de Palma on todella suosittu kohde varsinkin saksalaisten matkailijoiden keskuudessa. Nousevien ja laskeutuvien lentokoneiden äänet saattavat kuulua häiritsevästi.
  Ulkouima-altaat, jotka eivät ole lämmitettyjä, ovat yleensä käytössä uimakauden mukaisesti touko-lokakuussa.

  Pidätämme oikeuden muuttaa esim. retkiohjelmaa, retkien sisältöä ja hintoja.
  Lennot ja kuljetukset

  Lentoaika

  Vaihtelee lentoreitityksen mukaan. Suora lento Helsingistä noin 4 tuntia.

  Näin matkustat tänne

  Playa de Palmaan voit matkustaa kesäkaudella Tjäreborgin tilauslennoilla, sekä reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa.

  Lento laskeutuu Palman lentokentälle.
  Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Playa de Palmassa sijaitsevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Ajoaika bussilla Palman kaupungin lähellä sijaitsevalta Palma de Mallorcan lentokentältä hotelliisi on noin 15-40 min (n. 2-8 km). Matkan kesto vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

  Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

  Easy Travel

  Jos asut Sunprime Waterfront -hotellissa Playa de Palmassa ja lennät Sunclass Airlinesilla, sisältyy hintaan Easy Travel, joka tarkoittaa muun muassa 10 kg ylimääräistä matkatavaraa ja lähtöselvitys jo hotellissa. Jos olet varannut lentokenttäkuljetuksen, pääset suoraa reittiä hotellillesi ilman pysähdyksiä.
  Sää
  • tammikuu
  14°6°
  5
  Aurinkotuntia/pv
  14°
  Veden lämpötila
  18
  Sateettomia päiviä
  • helmikuu
  15°6°
  6
  Aurinkotuntia/pv
  13°
  Veden lämpötila
  17
  Sateettomia päiviä
  • maaliskuu
  17°8°
  7
  Aurinkotuntia/pv
  14°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • huhtikuu
  19°10°
  8
  Aurinkotuntia/pv
  15°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • toukokuu
  22°13°
  9
  Aurinkotuntia/pv
  17°
  Veden lämpötila
  22
  Sateettomia päiviä
  • kesäkuu
  26°17°
  10
  Aurinkotuntia/pv
  21°
  Veden lämpötila
  23
  Sateettomia päiviä
  • heinäkuu
  29°19°
  11
  Aurinkotuntia/pv
  24°
  Veden lämpötila
  27
  Sateettomia päiviä
  • elokuu
  29°20°
  10
  Aurinkotuntia/pv
  25°
  Veden lämpötila
  25
  Sateettomia päiviä
  • syyskuu
  27°18°
  7
  Aurinkotuntia/pv
  24°
  Veden lämpötila
  22
  Sateettomia päiviä
  • lokakuu
  23°14°
  6
  Aurinkotuntia/pv
  21°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • marraskuu
  18°10°
  5
  Aurinkotuntia/pv
  18°
  Veden lämpötila
  18
  Sateettomia päiviä
  • joulukuu
  15°8°
  4
  Aurinkotuntia/pv
  15°
  Veden lämpötila
  17
  Sateettomia päiviä

  Hintaesimerkkejä – Playa de Palma

  Sunprime Waterfront
  sunprime
  • Aikuisille
  Sunprime Waterfront
  Playa de Palma, Mallorca, Espanja
  • Lento + majoitus Pienempi Classic Room,pieni parveke, raj.merinäköala
  • 1 viikko
  • Lähtö 11.4.2023, lähtöpaikka Helsinki
  Lento + hotelli., 1 viikko
  11.4.2023 lähtöpaikka Helsinki
  Isla del Sol
  Isla del Sol
  Playa de Palma, Mallorca, Espanja
  • Lento + majoitus Yksiö, parveke uima-altaalle päin
  • 1 viikko
  • Lähtö 2.5.2023, lähtöpaikka Helsinki
  Lento + hotelli., 1 viikko
  2.5.2023 lähtöpaikka Helsinki
  Tee matkahaku – Playa de Palma
  Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
  Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
  Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
  Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.