Matkat – Palma Nova-Magaluf

Vauhdikasta menoa huhtikuusta lokakuuhun, huomattavasti rauhallisempaa keväällä ja syksyllä.
Palma Nova/Magaluf on yksi Välimeren suosituimmista lomakohteista niin nuorten kuin myös vähän varttuneempienkin lomailijoiden keskuudessa. Etenkin huippusesongin aikana, kesäkuusta lokakuuhun, kohde on erityisesti nuorten suosiossa. Silloin tänne matkustaa paljon nuoria koko Euroopasta ottamaan aurinkoa, uimaan ja juhlimaan vuorokauden ympäri. Tjäreborgilla on useita hotelleja, joissa menoa riittää lähes kellon ympäri. Voit tietenkin valita myös rauhallisemman hotellin esimerkiksi Palma Novasta, jossa on yleensä hieman rauhallisempaa tai matkustaa ennen varsinaisen sesongin alkua tai sen päättymisen jälkeen. Tutustu monipuoliseen hotellitarjontaamme, niin löydät varmasti juuri itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Palma Nova vai Magaluf?

Palma Nova/Magaluf sijaitsee noin 15 kilometriä Palman kaupungista länteen, kolmen upean ja hyvin hoidetun rannan Playa Palma Novan, Playa Son Matiaksen ja Playa Magalufin tuntumassa. Autottoman rantapromenadin varrella on useita viihtyisiä ravintoloita, kahviloita ja baareja. Lomalaiset ympäri Eurooppaa tulevat tänne nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta sekä nauttimaan paikallisesta menosta.

Lapsiystävälliset hotellit Palma Novassa

Perhehotellimme MarSenses Rosa del Mar & Spa sijaitsee vain kävelymatkan päässä Palma Novan rannalta. Täällä voit asua mukavasti huoneistossa ja nauttia lomasta hotellin viihtyisällä allasalueella, jossa on oma allas myös lapsille. Hotellin spa-osastolla voit nauttia ihanista hemmotteluhoidoista aktiivisen päivän jälkeen.

Palma Nova aikuisille

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita myös jonkun tunnetuista ja suosituista hotelleistamme, kuten INNSiDE by Meliã Cala Blanca tai Ponent Mar. Näillä molemmilla hotelleilla on uskollinen asiakaskuntansa, joka palaa kerta toisensa jälkeen nauttimaan Mallorcan tunnelmasta ja auringosta.
Hyvä tietää
  • Pitkä rantapromenadi
  • Upeita hiekkarantoja
  • Rantahotelleja
  • Paljon ravintoloita
  • Hotelleja aikuisille

Muiden mielipiteet kohteesta Palma Nova-Magaluf

Tee matkahaku – Palma Nova-Magaluf