Matkat – Cala San Vicente

Cala San Vicentessä voit nauttia terassilla merinäköalasta ja hyvästä ruuasta – mitä muuta lomalla kaipaakaan?
Mallorcan pohjoisosassa sijaitseva Cala San Vicente on saaren pienimpiä ja rauhallisimpia rantakohteita. Kylä on rakennettu pienten rantojen ympärille, yhteen Tramuntanan vuoriston laaksoista. Cala San Vicente on edelleen vain harvojen tuntema lomakohde, joten se sopii täydellisesti rauhasta ja kauniista maisemista nauttimiseen. Todennäköisesti et halua liikahtaakaan tästä täydellisestä paikasta perille saavuttuasi, mutta mikäli haluat lähteä vaikkapa kokeilemaan paikallista ruokaa, kylässä on muutama hyvä ravintola. Vaihtelua kaivatessasi voit matkustaa taksilla tai bussilla vajaan kymmenen kilometrin päähän Pollensan pikkukaupunkiin, jossa on kauppoja, markkinoita sekä laajempi valikoima ravintoloita ja tapasbaareja.

Kun matkustat ilman lapsia

Cala San Vicente soveltuu hyvin ilman lapsia matkustaville. Noposa Niu -hotellissa asut mukavasti, syöt hyvin ja rentoudut hotellin terassilla laineiden liplatusta kuunnellen, kenties syventyneenä hyvään kirjaan.

Omat retket

Cala San Vicentestä on helppo lähteä omille tutkimusretkille joko lähelle tai kauemmaksi. Helpoiten se onnistuu, kun vuokraat auton, jolloin voit lähteä nauttimaan Tramuntanan vuoriston luonnosta, tutustumaan Mallorcan viinialueeseen tai vierailla jollakin saaren markkinoista. Varaa vuokra-auto mieluusti jo matkavarauksesi yhteydessä, jolloin varmistat saatavuuden eikä sinun tarvitse lomallasi käyttää aikaa vuokrausjärjestelyihin.
Hyvä tietää
  • Edullinen autonvuokraus
  • Rantahotelleja
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
  • Paikallisia ravintoloita
  • Upea hiekkaranta

Muiden mielipiteet kohteesta Cala San Vicente

Tee matkahaku – Cala San Vicente