Matkat – Cala Millor

Cala Millorissa voit paistatella koko päivän rannalla ja illan tullen voit siirtyä vauhdikkaan iltaelämän pyörteisiin.
Cala Millor on klassinen matkakohde, jonka ranta lukeutuu Mallorcan parhaimpiin ja yöelämä on viihtyisää. Cala Millorin nimi tarkoittaa "parasta rantaa", joka onkin ansaittu nimi. Rannan suuntaisena kulkee pinjapuiden ja palmujen reunustama vilkas kävelykatu. Myös vähän matkan päässä samansuuntaisena kulkeva pääkatu on kävelykatu. Alueella on paljon kauppoja, ravintoloita, musiikkibaareja ja yökerhoja. Tunnelma on rento ja ystävällinen. Ilta-aikaan ravintoloihin kerääntyy ennen kaikkea saksalaisia ja englantilaisia turisteja, mutta seassa on muutama pohjoismaalainenkin.

Aivan Cala Millorin vieressä sijaitseva Cala Bonan viehättävä satamakylä on rauhallisempaa aluetta. Cala Millor kuuluu läheiseen Son Serveran kuntaan, jossa monet turistikohteiden työntekijät asuvat. Turistit menevät Son Serveraan perjantaisin markkinoille sekä syömään ja juomaan paikallisissa baareissa. Cala Millorin ympäristö on kumpuilevaa ja vehreää, ja monet lähtevätkin maaseudulle pyöräretkille. Cala Bonan lähellä sijaitsee Costa de los Pinosin rannikkokaistale, joka on ylellistä huvila-aluetta. Siellä on sekä vakituista asutusta että säännöllisesti vierailevia varakkaita turisteja.

Cala Millorin ranta

Cala Millorin matala, lapsiystävällinen ranta on lähes kaksi kilometriä pitkä ja erittäin hyvin hoidettu. Rannalla on monenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesiskoottereita, parasailingiä ja polkuveneitä, jotka tarjoavat mainiota vaihtelua hiekalla loikoiluun. Nälän tai janon yllättäessä lähistöllä on aina ravintola tai baari, jossa pääset paitsi varjoon, myös nauttimaan ruuasta ja juomasta.

Lapsiystävälliset hotellit

Lapsiystävällisen rannan lisäksi Cala Millorissa on myös koko perheelle sopivia hotelleja. Mainio vaihtoehto on esimerkiksi Hipotels Bahia Grande -huoneistohotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa vain kymmenen minuutin kävelyn päässä Cala Millorista. Siellä voit valita myös All Inclusiven, joka tekee lomastasi helpomman ja mukavamman.

Golf Mallorcalla

Cala Millor sopii erinomaisesti lomailijoille, jotka haluavat yhdistää matkaansa myös golfinpeluuta. Lähellä sijaitsee muutamia Mallorcan parhaimmistoon kuuluvia golfkenttiä, kuten Canyamel, joka on paitsi kaunis, myös yksi vaikeimmista kentistä. Lisäksi lähellä on Capdeperan kenttä, joka on vieraidemme ehdoton suosikki. Hieman pohjoisempana sijaitsee hieno Alcanadan kenttä, jolla on useita reikiä meren rannalla.
Hyvä tietää
  • Pitkä rantakatu
  • Upeita hiekkarantoja
  • Perhehotelleja
  • Paljon ravintoloita
  • Lapsiystävällisiä rantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Cala Millor

Tee matkahaku – Cala Millor