Matkat – Valldemossa

Lähde Tjäreborgin matkassa Valldemossaan ja nauttimaan upeista luonnonkauniista maisemista Tramuntana-vuoristossa.
Valldemossa on yksi Mallorcan upeimmista helmistä keskellä vehreää laaksoa Tramuntana-vuoristossa. Kylä on uskomattoman kaunis kalkkikivitaloineen, jotka on rakennettu perinteiseen mallorcalaiseen tyyliin. Kylän ainutlaatuisuuden säilyttämiseksi on säädetty rajoituksia, jotka koskevat muun muassa uusien rakennusten korkeutta. Kylän vanhassa osassa on mukava kävellä tunnelmallisia mukulakivikatuja pitkin, ja uudemmassa osassa voit tehdä ostoksia pienissä putiikeissa, joissa myydään paikallisia käsitöitä ja matkamuistoja. Valldemossassa on useita viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita, joissa voit syödä ja juoda hyvin ja samalla katsella paikallista elämää. Valldemossan suosio on kasvanut viime vuosien aikana, ja tänne tulee lomailijoita koko maailmasta. Kun seisot Valldemossan vanhassa osassa ja ihastelet vuoristoon avautuvaa maisemaa, ymmärrät, miksi Valldemossa on niin suosittu kohde.

Nähtävää ja koettavaa

Valldemossan nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa La Cartuja de Valldemossa -luostari sekä huipulla sijaitseva Costa Nord -museo. Valldemossa on tunnettu myös tunnetun säveltäjän Chopinin ansiosta, joka asui yhden talven kylän luostarissa 1800-luvun loppupuolella yhdessä ystävättärensä kirjailija George Sandin kanssa. Kylässä järjestetään vuosittain Chopin-festivaalit.

Vuokraa auto ja koe enemmän

Auton vuokraaminen on hyvä idea, sillä silloin pääset kätevästi tutustumaan lähiympäristöön. Lähistöllä on esimerkiksi Mallorcan pääkaupunki Palma sekä eteläisen rannikon rannat. Noin 7 kilometrin päässä kylästä sijaitsee Port de Valldemossa, jossa on pieni satama ja kiviranta, jossa voit uida.

Valitse vapaasti lomasi pituus Valldemossassa

Valldemossaan matkustat Tjäreborgin reittilennoilla. Päätät itse, milloin matkustat ja kuinka kauan lomailet kohteessa.
Hyvä tietää
  • Edullinen autonvuokraus
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Rauhallinen kohde
  • Kauniita maisemia
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Valldemossa

Tee matkahaku – Valldemossa