Matkat – Cala d'Or

Cala d'Orissa voit nauttia miellyttävästä rauhasta ja kauniista maisemista.
Cala d'Or on viihtyisä ja hieno matkakohde olematta kuitenkaan kallis. Kylä koostuu matalista valkoisista taloista, joiden välissä on vehreää puustoa. Keskustan muodostavat Avinguda de Calonge -kadun itäpuolella olevat kävelykadut, joiden varsilla on kauppoja ja viihtyisiä ulkoravintoloita. Illalla väki kerääntyy sinne nauttimaan hyvästä illallisesta, tekemään ostoksia ja katselemaan elämänmenoa. Satama-alue on myös suosittu illanviettopaikka. Myös siellä on paljon hyviä ravintoloita, joissa voi nauttia sekä paikallista että kansainvälistä ruokaa viihtyisässä ympäristössä.

Cala d'Oria ympäröivä maaseutu on viehättävää vanhoine kivitaloineen ja vehreine puutarhoineen. Jos haluat tehdä itsenäisiä retkiä, alue soveltuu siihen loistavasti, sillä täällä on paljon somia pikkukyliä ja ihania uimapoukamia. Suosittua ajanvietettä on myös polkupyörän vuokraaminen ja retken tekeminen rannikkoa pitkin, jolla voi poiketa esimerkiksi S'Hortan laakson puutarhoihin. Monet matkustavat Cala d'Oriin myös osallistuakseen jazzfestivaalille kesäkuussa tai paikallisen fiestan aikaan elokuun puolivälissä, jolloin järjestetään kulkueita ja muita tapahtumia. Vuokraamalla auton voit myös lähteä retkelle Porto Colomin kalastajakylään ja San Salvadorin pienelle luostarille.

Aurinko ja uiminen Cala d'Orissa

Cala d'Orissa on viisi uimapoukamaa, jotka lukeutuvat Mallorcan hienoimpiin. Kallioiset niemet erottavat poukamat toisistaan. Kaikissa poukamissa on pieniä, vaaleahiekkaisia uimarantoja, ja kallioiden ansiosta vesi on kristallinkirkasta, joten rannat soveltuvat erinomaisesti snorklaamiseen. Koska Cala d'Orista on tullut hyvin suosittu matkakohde, rannoilla voi olla korkeasesongin aikaan ahdasta. Hotelleiden hienoilla allasalueilla voi myös viettää ihania hetkiä auringon ja uimisen parissa.

Lapsiystävällinen hotelli Cala d´Orissa

Jos olet lähdössä lomalle lasten kanssa, suosittelemme, että tutustut lähemmin perheille sopivaan Family Selection -hotelliimme. Inturotel Cala Azul on mukava hotelli, josta on vain kivenheitto rannalle. Täällä lapsiperheet voivat viettää todellista perhelomaa, sillä hotellissa on lapsille esimerkiksi lastenkerho, Mini Disco ja TeenSport ja aikuiset voivat käydä aerobic-tunnilla tai pelaamassa vaikka lentopalloa. Suurin osa aktiviteeteista on maksuttomia.
Hyvä tietää
  • Family Selection -hotelli
  • Hotelleja, joissa on ilmainen WiFi
  • All Inclusive
  • Hyvät hiekkarannat
  • Paljon ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Cala d'Or

Tee matkahaku – Cala d'Or