Vastuullinen matkailu: Tukikohteet

Tukikohteet

Osallistumalla paikallisiin projekteihin haluamme osaltamme tukea yhteisöjä, ihmisiä ja ympäristöä matkakohteissa. Useiden vuosien ajan olemme valinneet yhteistyöprojekteja, jotka liittyvät ympäristönsuojeluun tai tukevat lasten kasvua ja kehitystä: terveyttä, koulunkäyntiä ja hyvinvointia. Tuemme projekteja yhteistyössä pohjoismaisten sisaryhtiöidemme ja lentoyhtiömme Thomas Cook Airlines Scandinavian kanssa.

TUKIKOHTEITAMME

City of Joy, Cancun, Meksiko

Thomas Cook Northern Europella on Meksikossa tukikohde, joka on oikeastaan kokonainen pikku kaupunki ”City of Joy”. Se sijaitsee Cancunin kaupungin kupeessa ja auttaa joka vuosi noin 20 000:ta köyhyydestä kärsivää ihmistä.

Hart House Gambiassa

Gambiassa Tjäreborg on mukana tukemassa Hart Housea, joka tarjoaa kehitysvammaisille lapsille turvallisen ympäristön ja mahdollisuuksia kouluttautumiseen.

Khao Sokin koulu ja kirjasto Thaimaassa

Lentoyhtiömme Thomas Cook Airlines Scandinavia ja tanskalainen sisaryhtiömme Spies lahjoittivat n. 100 000 Thaimaan bahtia uuteen kirjastorakennukseen, joka valmistui vuonna 2011.

Adepsi-järjestö Gran Canarialla

Sunwing Arguineguín Seafront ja Sunprime Atlantic View tarjoavat Adepsi-järjestön kautta työ- ja harjoittelupaikkoja kehitysvammaisille aikuisille.

Puiden istutusta Rodoksella

Rodoksella viranomaiset ovat käynnistäneet aloitteen metsän uudelleenistutuksesta maastopalojen tuhoamilla alueilla. Kolmen vuoden aikana on istutettu noin 1 500 puuta

Pattayan sokeainkoulu Thaimaassa

Ruotsin kuningatar Silvia vihki Pattaya Blind Schoolin käyttöön vuonna 2010. Myös Tjäreborg oli osana pohjoismaista konserniaan mukana rahoittamassa sokeainkoulun rakennusprojektia.

Centro Materno Infantil La Milagrosa

Centro Materno Infantil La Milagrosa on Dominikaanisessa tasavallassa 1979 perustettu järjestö, joka auttaa hädänalaisia lapsia Higüeyn kaupungissa.

SOS-lapsikylät

Thomas Cook Northern Europe ja Sunwing Family Resorts ovat tukeneet SOS-lapsikyliä vuodesta 2000 lähtien.