Tjäreborg yrityksenä

Täydellinen toiminimi: Oy Tjäreborg Ab

Yhteystiedot:

Osoite PL 185, 00101 Helsinki

Puhelin: 09 123 7200
Sähköposti: etunimi.sukunimi@tjareborg.fi

Y-tunnus: 0114101-6
Vakuusrekisterinumero (KKV): 3562/04/MjU

Yritys on merkitty seuraaviin rekistereihin: Kaupparekisteri, Työnantajarekisteri, Verohallinnon perustietorekisteri, Ennakkoperintärekisteri, Arvonlisäverorekisteri, Valmismatkarekisteri.

Valvovan viranomaisen yhteystiedot:
Postiosoite: Kilpailu- ja kuluttajavirasto, PL 5, 00531 Helsinki
Käyntiosoite: Siltasaarenkatu 12 A, 00530 Helsinki
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@kkv.fi

Kaupparekisteritiedot: www.ytj.fi
Vakuusrekisteri: www.kkv.fi

Markkinaosuus ja myynti

Viimeaikainen kehitys matkailussa on laajentanut matkailijoiden valinnanvaraa ja erilaisia vaihtoehtoja lomamatkan suunnitteluun löytyy netistä lukuisia. Perinteisen pakettimatkan käsite on hämärtynyt ja matkanjärjestäjät ovat tuoneet tarjontaansa entistä joustavampia vaihtoehtoja. Myös Tjäreborgin tarjonnassa vapaavalintaisesti koostettavat reittilento + hotelli -paketit ovat kasvattaneet osuuttaan merkittävästi. Toimintamme ydin on kuitenkin edelleen lomalentopaketeissa, ja konsernimme oma lentoyhtiö Sunclass Airlines lentää noin 80 % lennoista.

Markkinaosuus

Tavallisena vuotena Tjäreborgin lomalentotuotannon matkustajamäärä on noin 180 000, mikä on noin 20 prosentin osuus suomalaisten lomalentomatkailusta.

Myynti

Noin 90 % Tjäreborgin lomamatkoista varataan netissä. Loput varataan puhelimitse Tjäreborgin asiakaspalvelusta.

Tjäreborg on osa Nordic Leisure Travel Group -konsernia

Nordic Leisure Travel Group on Pohjoismaiden suurin matkanjärjestäjäkonserni. Nordic Leisure Travel Group -konserniin kuuluvia matkanjärjestäjiä on Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Ruotsissa konserniin kuuluvat Globetrotter ja Ving, joka on Ruotsin suurin matkanjärjestäjä. Tanskassa ryhmään kuuluu matkanjärjestäjä Spies, joka on Tanskan suurin matkanjärjestäjä. Norjassa ryhmään kuuluu matkanjärjestäjä Ving, joka on Norjan suurin matkanjärjestäjä. Pohjoismaissa konserniin kuuluvat myös Skandinavian suurin tilauslentoyhtiö Sunclass Airlines sekä Sunwing Family Resorts ja Sunprime Hotels -hotelliketjut.

Tietoa Tjäreborgista