Nordic Leisure Travel Group

Nordic Leisure Travel Group järjestää matkoja Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta. Konserniin kuuluvat matkanjärjestäjät Tjäreborg, Ving Ruotsi, Ving Norja, Globetrotter ja Spies jasekä lentoyhtiö Sunclass Airlines ja Hotels & Resorts, johon kuuluvat yhtiön omistamat hotelliketjut Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club ja Sunprime Hotels. Konserni myy Pohjoismaissa noin 1 600 000 matkaa vuosittain.

Nordic Leisure Travel Groupilla on integroitu toimintamalli, joka tarkoittaa että sen kaikki osat - matkanjärjestäjät, lentoyhtiö sekä hotellit, toimivat yhdessä ja samalla tavalla kaikissa neljässä maassa. Nordic Leisure Travel Group on nykyaikainen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa matkapaketteja lomalennoilla ja reittilennoilla sekä risteilylomia ja pelkkiä lentolippuja.

Tjäreborg

Tjäreborg tuli Suomeen vuonna 1966 ja on nykyään maan kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä. Tjäreborg tarjoaa perinteisiä lomalentopaketteja, mutta myös yksilöllisesti koostettavia hotelli + lennot -matkapaketteja reittilennoin. Kohdevalikoimassa on rantalomakohteita, suurkaupunkeja ja kansainvälisiä risteilylomia. Yhä suuremmassa roolissa ovat myös ohjatut liikunnalliset aktiivilomat, sekä jalkapallo- ja formulamatkat. Noin 90 % lomamatkoista varataan verkkosivujen tjareborg.fi kautta, ja loput varataan puhelimitse asiakaspalvelusta.

Ving Ruotsi

Ving perustettiin 1956 ja se on Ruotsin suurin matkanjärjestäjä. Ving tarjoaa kattavasti erilaisia matkoja perinteisistä matkapaketetista joustavasti räätälöityihin reittilentoratkaisuihin. Vingin valikoimassa on matkapaketteja lomalennoilla ja reittilennoilla, kaupunkilomia, viikonloppumatkoja, risteilylomia, erilaisia yhdistelmämatkoja, aktiivilomia, golfmatkoja, formulamatkoja, häämatkoja, kiertomatkoja sekä ryhmä- ja kokousmatkoja. Vingiltä voi varata myös pelkästään lentolippuja tai hotelliyöpymisiä. Noin 20 % matkoista varataan henkilökohtaisen palvelun kautta jälleenmyyjämatkatoimistoilta tai Vingin puhelinpalvelusta, suurin myyntikanava on kuitenkin ving.se, jonka kautta varataan noin 80 % matkoista.

Globetrotter

Ruotsissa toimiva Globetrotter on yli 50 vuotta toiminut, räätälöityihin lomamatkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä. Nykyään Globetrotter on myös Ruotsin suurin kansainvälisten ristelylomien välittäjä. Globetrotter tekee yhteistyötä johtavien lentoyhtiöiden ja hotelliketjujen kanssa. Sen tavoitteena on tarjota jokaisen asiakkaan tarpeisiin räätälöity lomaratkaisu. Globetrotterin myyntikanavia ovat oma puhelinpalvelu, jälleenmyyjämatkatoimistot sekä verkkokauppa globetrotter.se.

Ving Norge

Matkanjärjestäjä Ving perustettiin Norjaan 1970, ja nykyään se on Norjan suurin matkanjärjestäjä. Vuonna 2007 Saga Solreiser yhdistyi Vingiin ja myöhemmin samana vuonna vielä Bridge, Norjan johtava kaupunkimatkojen järjestäjä. Ving tarjoaa Norjassa kattavasti erilaisia matkapaketteja sekä lomalennoilla että reittilennoilla, sekä pelkkiä lentolippuja ja hotellimajoituksia. Matkoja voi varata myös puhelimitse ja koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Valtaosa, lähes 90 %, varataan kuitenkin verkkosivujen ving.no kautta.

Spies

Vuonna 1956 Simon Spies perusti Tanskassa toimivan matkanjärjestäjän, joka on nykyään maan suurin. Spies tarjoaa matkapaketteja lomalennoilla ja reittilennoilla, sekä pelkkiä lentoja tai hotellimajoituksia. Matkoja voi varata puhelimitse tai verkossa spies.dk. Verkkovarausten osuus on lähes 90 %% kokonaismyynnistä.

Tietoa Tjäreborgista