Turvallisuuskysymyksiä

Seuraavassa vastauksia Tjäreborgin turvallisuustyöstä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miten Tjäreborg matkanjärjestäjänä arvioi onko matkakohde turvallinen vai ei?
Ennen kuin avaamme uuden matkakohteen arvioimme sen aina turvallisuusnäkökulmasta. Arvioinnissa tarkastelemme kohteen infrastruktuuria, kuten sairaaloita, palotoimia, poliisia, liikennettä jne. Kuuntelemme omia asiantuntijoitamme ja paikallisten kontaktiemme verkostoa. Varmistamme myös, että hotellit täyttävät turvallisuusvaatimuksemme.

Mitä turvallisuusvaatimuksia Tjäreborgin hotelleilla on?
Vähimmäisvaatimuksemme on, että hotelli täyttää paikallisen lainsäädännön asettamat turvallisuusvaatimukset. Lisäksi hotellien tulee täyttää kansainväliset turvallisuusstandardit joiden mukaan työskentelemme. Hotellien tulee mm. valvoa paloturvallisuutta, parvekkeen kaiteiden korkeutta, uima-altaiden turvallisuutta jne.

Miten varmistatte, että turvallisuusvaatimuksenne täyttyvät esim. matkakohteissanne ja hotelleissanne?
Tarkastamme jokaisen hotellimme turvallisuuden sesongin alussa. Sen jälkeen henkilökuntamme seuraa mahdollisia puutteita ja valvoo jatkuvasti, että turvallisuusasioita ei unohdeta sesongin kuluessa. Lopetamme yhteistyön niiden hotellien kanssa, jotka eivät halua korjata ilmenneitä puutteita tai tehdä yhteistyötä kanssamme turvallisuusasioissa. Sama koskee retkiä ja kuljetuksia.

Lisää tietoa Tjäreborgista

Lue kuinka teemme työtä vastuullisen matkailun, matkakohteidemme, asiakastyytyväisyyden sekä turvallisuuden eteen.