Turvallisuus ennen kaikkea

Meille Tjäreborgilla matkustajien turvallisuus on aina kaikkein tärkeintä. Turvallisuustyömme kattaa koko toimintamme ja käsittää sekä ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä että valmiuden toimia hätätilan kohdatessa jotakin matkakohdettamme. Tjäreborg seuraa aina ulkoministeriön matkustussuosituksia, eikä järjestä matkoja kohteisiin, joihin matkustamista ulkoministeriö kehottaa välttämään. Jos johonkin maahan tai lomakohteeseen, jonne Tjäreborg järjestää matkoja, suositeltaisiin välttämään matkustamista, peruisimme matkat tällaiseen kohteeseen. Tjäreborgin henkilökunta olisi tuolloin yhteydessä niihin asiakkaisiin, joilla on matka varattuna ko. kohteeseen. Asiakkaille tarjottaisiin matkaa toiseen lomakohteeseen tai mahdollisuutta perua matka.

Jokaisen matkakohteemme sivulla, kohdassa ”Kohdefakta”, on linkki ulkoministeriön viimeisimpään matkustustiedotteeseen. Matkustustiedotteessa on paljon tietoa ko. maan yleisistä asioista sekä tietoa maan turvallisuustilanteesta.
Ulkoministeriön matkustustiedotteet

Voit halutessasi tehdä ulkoministeriölle matkustusilmoituksen. Sen avulla myös ulkoministeriö saa sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa.
Matkustusilmoitus

Tjäreborg noudattaa luonnollisesti myös kunkin kohdemaan paikallisia lakeja, sääntöjä ja standardeja.

Tietoa Tjäreborgista