Mallorca

Vastuullisen matkailun artikkeliarkisto

Tjäreborg sijoittaa vihreään siirtymään matkailussa  

6.10.2022
Nordic Leisure Travel Group, johon Tjäreborg kuuluu, edistää matkailun vihreää siirtymää yhteistyössä norjalaisen ClimatePointin kanssa. Uuden kumppanuuden myötä NLTG investoi yrityksiin ja projekteihin, jotka kehittävät ilmastoa hyödyttäviä teknologisia ratkaisuja.

Lue lisää yhteistyöstä

Loppu villieläinten trofeemetsästykselle

27.9.2022
World Animal Protection on yhdessä matkailualan toimijoiden kanssa kirjoittanut avoimen kirjeen Etelä-Afrikan hallitukselle villieläinten trofeemetsästyksen lopettamiseksi. NLTG tekee yhteistyötä World Animal Protection -järjestön kanssa ja tuemme aloitetta. Olemme myös yksi sen allekirjoittaneista matkailuyrityksistä.
Global Tourism Industry Joint Position on Trophy Hunting in South Africa | World Animal Protection

Lisätietoa yhteistyöstämme World Animal Protection -järjestön kanssa.

Sunwing Arguineguín Seafront Gran Canarialla sai uudet aurinkopaneelit

5.4.2023
Aurinkopaneelien asennus ja oma sähköntuotanto on tärkeä osa ESG-strategiaamme vähentää omien hotelliemme sähkönkulutuksesta aiheutuvia päästöjä. Pitkän aikavälin tavoitteena omien hotelliemme päästöissä vuoteen 2040 mennessä on nettonolla.

Gran Canarialla sijaitseva Sunwing Arguineguín Seafront, joka on yksi suosituimmista hotelleistamme, on saanut katolle uudet aurinkopaneelit ja ne on kytketty verkkoon. Arvioimme että 8–9 tuntia aurinkoa päivässä riittää siihen, että paneelit tuottavat n. 900 kWh sähköä päivässä. se kattaa noin 15 % sähkön kokonaiskulutuksesta hotellissa. Tällä hetkellä 56 % omista hotelleistamme käyttää uusiutuvaa sähköä, ja vuoden 2025 kuluessa se on tavoitteena kaikille omille konseptihotelleillemme.

Sunwing Arguineguín Seafront

Onnittelut Sunprime Pollensa Bay

6.9.2022
Tänään saamme onnitella uusinta aikuisille suunnattua hotelliamme Mallorcalla. Keväällä avattu Sunprime Pollensa Bay on saanut Travelife-vastuullisuussertifikaatin. Tavoitteenamme on että kaikilla omilla konseptihotelleillamme on sertifiointi vuoden 2022 loppuun mennessä.


Lue lisää Travelifesta

Sunprime ja Sunwing -hotellit Thaimaassa

31.8.2022
Onnea Sunwing Bangtao Beach, Sunwing Kamala Beach ja Sunprime Kamala Beach! Olemme ylpeitä, että nämä hotellimme Thaimaassa tekevät työtä kestävämmän matkailun edistämiseksi ja ovat onnistuneet uusimaan tiukoin kriteerein myönnettävän Travelife Gold Award -sertifioinnin.

Tavoitteenamme on, että jokainen oma konseptihotellimme on sertifioitu vielä tämän vuoden aikana.

Lue lisää Travelifesta

Tjäreborg ja Pelastakaa Lapset aloittavat yhteistyön

20.6.2022
Tuhannet iloiset lapset perheineen matkustavat vuosittain Tjäreborgin lomamatkalle. Samaan aikaan ympäri maailmaa on miljoonia lapsia, joiden asiat eivät ole yhtä hyvin, vaan heiltä puuttuvat perusoikeudet turvalliseen lapsuuteen.

Pohjoismainen Nordic Leisure Travel Group, johon Tjäreborg kuuluu, aloittaa nyt pitkäaikaisen yhteistyön Pelastakaa Lasten kanssa. Yhteistyöllä Tjäreborg haluaa tukea turvallista lapsuutta, yhtä lailla Kainuussa kuin Krabillakin.

Lue lisää yhteistyöstä

Tjäreborg yhteistyöhön World Animal Protection -järjestön kanssa

8.6.2022
Delfiininäytökset ja norsuilla ratsastaminen ovat lomamatkailussa mennyttä maailmaa. Olemme tehneet yhteistyösopimuksen kansainvälisen World Animal Protection -järjestön kanssa.

Yhteistyön avulla haluamme ohjata lomailijoita eläinystävällisiin tapoihin kokea lomakohteen eläinmaailma. Haluamme varmistaa, että eläimiin tutustutaan niiden luonnollisessa elinympäristössä ilman että taputellaan leijonia tai otetaan selfieitä tanssivien apinoiden kanssa.

Lue lisää yhteistyöstä