Organisaatio

Nordic Leisure Travel Group -konserniin kuuluvat matkanjärjestäjät Tjäreborg, Ving, Globetrotter ja Spies sekä lentoyhtiö Sunclass Airlines ja hotelliyhtiö Hotels & Resorts, johon kuuluvat hotelliketjut Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club ja Sunprime Hotels.

KONSERNIJOHTO

Nordic Leisure Travel Group

Magnus Wikner

Magnus Wikner

CEO
Nordic Leisure Travel Group

Tausta: Magnus on työskennellyt Vingillä ja Nordic Leisure Travel Group -konsernissa useaan otteeseen vuodesta 1985. Hänen työtehtäviään ovat olleet muun muassa markkinointipäällikkö (entinen Vingresor), markkinointijohtaja (Ving Group) ja brändijohtaja (MyTravel Northern Europe). Vuosina 2002–2006 Magnus toimi McDonald'sin markkinointijohtajana ja vuodesta 2006 ICA Sverige -yrityksessä ensin markkinointipäällikkönä ja sen jälkeen markkinointijohtajana. Hän aloitti uudelleen Vingillä Ruotsissa vuonna 2011 toimitusjohtajan roolissa ja Thomas Cook Northern Europen tuotepäällikkönä. Marraskuusta 2013 alkaen Magnus on toiminut Nordic Leisure Travel Group -konsernin (aikaisemmin Thomas Cook Northern Europe) toimitusjohtajana.

Sähköposti: magnus.wikner@ving.se

Maria Tullberg

Director Resorts & Hotels
Nordic Leisure Travel Group

Tausta: Maria on koulutukseltaan siviiliekonomi suuntanaan markkinointi. Hän on ollut hotellialalla yli 25 vuotta ja aloitti Nordic Leisure Travel Group -konsernissa joulukuussa 2021. Suurimman osan työurastaan Maria on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä muun muassa Scandic Hotelsissa ja Radisson Hotel Groupissa. Kansainvälistä kokemusta hänellä on muun muassa Dubaista, jossa hän toimi Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creekin hotellinjohtajana ja sai Hotelier Middle Eastin myöntämän vuoden parhaan johtajan palkinnon ”General Manager of the year 2016”. Ennen NLTG-konserniin tuloa Maria työskenteli klusterin johtajana, jonka vastuulla olivat Stockholm Waterfront, Waterfront Congress Center ja Radisson Blu Royal Viking Hotell.

Sähköposti: maria.tullberg@ving.se

Camilla Everberg

Camilla Everberg

CMO/CXO (Chief Sales, Marketing & Digital Experience)
Nordic Leisure Travel Group

Tausta: Camilla on koulutukseltaan siviiliekonomi, jolla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnin, viestinnän, liiketoiminnan kehittämisen ja verkkokaupan aloilta. Hän on työskennellyt useita vuosia kuluttajatuotteiden parissa sekä useissa pohjoismaisissa senioritason tehtävissä markkinoinnin ja innovaatioiden aloilla. Lisäksi hän on toiminut Channel & Business Area Managerina ruotsalaisessa Bonnier Broadcasting/TV4 Media -mediayhtiössä. Camilla aloitti Nordic Leisure Travel Group -konsernissa maaliskuussa 2023, ja sitä ennen hän toimi markkinointi-, viestintä- ja verkkokauppajohtajana Elgiganten-yrityksessä, joka on yksi Ruotsin suurimmista vähittäiskaupan toimijoista (Suomessa samaan konserniin kuuluva yritys tunnetaan nimellä Gigantti, Norjassa Elkjøp ja Tanskassa Elgiganten).

Sähköposti: camilla.everberg@nltg.com

Per Knudsen

Per Knudsen

CFO
Nordic Leisure Travel Group

Tausta: Per työskenteli aiemmin pörssimeklarina/sijoituspäällikkönä ja hänellä on kaupallisen alan koulutus. Per aloitti Spies-konsernissa vuonna 1992, ja nykyään Spies kuuluu Nordic Leisure Travel Group -konserniin. Hän on työskennellyt useissa johtotehtävissä rahoituksen alalla ja talousjohtajaksi hänet nimitettiin elokuussa 2013. Vuonna 2016 Per aloitti konsernin lentoyhtiön Sunclass Airlinesin toimitusjohtajana. Tammikuussa 2020 Per palasi jälleen konsernin rahoitusjohtajaksi.

Sähköposti: per.knudsen@sunclass.dk

Erica Wallin

Erica Wallin

CIO
Nordic Leisure Travel Group

Tausta: Erica on koulutukseltaan ajoneuvotekniikan siviili-insinööri, ja hänen tutkintoonsa sisältyy myös tietohallinnon opintoja. Suurimman osan työurastaan Erica on työskennellyt erilaisissa IT-alan kehitystehtävissä, kuten konsulttina pankki- ja rahoitusalalla. Erica aloitti Nordic Leisure Travel Group -konsernissa vuonna 2019 ja on työskennellyt muun muassa kehitysjohtajan roolissa. Helmikuusta 2022 alkaen Erica toimii tietohallintojohtajana.

Sähköposti: erica.wallin@ving.se

Fredrik Wessel

Fredrik Wessel

Human Resources Director
Nordic Leisure Travel Group

Tausta: Fredrik aloitti yrityksessämme heti siviiliekonomiksi valmistumisensa jälkeen vuonna 1993. Hän työskenteli ensin ulkomaan organisaatiossamme ja on toiminut eri tehtävissä tuotteiden, viestinnän ja kohdetoimintojen parissa. Pääasiallisesti Fredrik on työskennellyt HR:ssä, jossa hänen alueitaan ovat olleet muun muassa koulutus, palkat & palkitseminen sekä organisaation kehittäminen. Vuodesta 2019 alkaen Fredrik on toiminut Pohjoismaiden HR-johtajana.

Sähköposti: fredrik.wessel@ving.se

Stefan Lincoln

Stefan Lincoln

Commercial Director
Nordic Leisure Travel Group

Tausta: Stefan aloitti matkaoppaana Rodoksella vuonna 1993 ja työskenteli ulkomailla seitsemän vuoden ajan, viimeisenä Gran Canarialla kohdepäällikkönä. Tämän jälkeen Stefan toimi hotellien ostopäällikkönä ja vuosina 2000–2006 kohdevastaavana useissa kohteissa. Vuosina 2006–2014 Stefan työskenteli Ving Sverigen kaupallisena johtajana ja vuodesta 2014 alkaen hän on toiminut Product & Yield -konsernitoiminnon päällikkönä.

Sähköposti: stefan.lincoln@ving.se

Søren Græser Damgaard

Søren Græser Damgaard

Director Dynamic Packaging
Nordic Leisure Travel Group

Tausta: Søren on työskennellyt matkailualalla yli 25 vuoden ajan useissa johtotehtävissä myynnin eri alueilla. Hän aloitti Nordic Leisure Travel Group -konsernissa vuonna 2008 dynaamisen tuote- ja palveluvalikoiman kehityspäällikkönä myytyään oman TravelTech-yhtiönsä Travelwiren. Vuodesta 2017 alkaen Søren on vastannut Nordic Leisure Travel Group -konsernin erikoistuotteiden alueesta.

Sähköposti: soren.damgaard@spies.dk

Waldemar Varburg

Valdemar Warburg

Managing Director
Sunclass Airlines

Tausta: Valdemar Warburg aloitti 1.1.2023 NLTG-konserniin kuuluvan Sunclass Airlinesin toimitusjohtajana. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä lentoliikenteen, merenkulun ja logistiikan piirissä. Edellisessä toimessaan hän vastasi lautta- ja logistiikkayhtiö DFDS:n pohjoismaisesta liiketoimintayksiköstä Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Baltiassa ja Ukrainassa. Sitä ennen Valdemar oli Associate Partner McKinseyllä, jossa hän työskenteli ilmailualan parissa yhdeksän vuoden ajan. Valdemar on myös intohimoinen lentokoneharrastaja.

Sähköposti: valdemar.warburg@sunclass.dk

Jan Vendelbo

Director Country Management
Nordic Leisure Travel Group

Tausta: Jan aloitti työt lento-oppaana vuonna 1985 tanskalaisella Spiesillä, joka kuuluu nykyään Nordic Leisure Travel Group -konserniin. Työskenneltyään useita vuosia ulkomailla mm. aluejohtajana Espanjassa, USA:ssa ja Karibialla hän palasi takaisin Tanskaan ja on toiminut useissa johtotehtävissä mm. hotellikumppanuuksien, kohdetoiminnan, myynnin, viestinnän ja markkinoinnin alueilla. Vuonna 2011 Jan nimitettiin Spiesin toimitusjohtajaksi. Nykyään hänen vastuualueisiinsa kuuluvat Pohjoismaiden maajohtajat, viestintä, yhteiskuntasuhteet sekä konsernin asiakaspalvelukeskus.

Sähköposti: jan.vendelbo@spies.dk

Tietoa Tjäreborgista