Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys

Laatu on aina ollut yksi tärkeimmistä avainsanoista Tjäreborgille. Sana, jonka haluamme yhdistettävän meihin, koko organisaatioomme sekä toimintatapoihimme. Korkea laatu takaa asiakkaiden tyytyväisyyden ja tyytyväiset asiakkaat käyttävät palveluitamme uudelleenkin.

Ylivoimainen enemmistö eli yli 98 % vieraistamme on tyytyväisiä palveluumme, ja tällä hetkellä vain alle 2 % reklamoi matkansa jälkeen.

Toisaalta on itsestään selvää, että korjaamme tapahtuneet virheet, ratkaisemme ongelmat ja kiinnitämme huomiota vierailtamme saatuun palautteeseen. Asiakaspalaute on meille arvokasta, koska haluamme jatkuvasti kehittyä ja tulla aina vain paremmaksi matkanjärjestäjäksi.

Mitä sinä vieraanamme voit tehdä varmistaaksesi lomasi onnistumisen?

  • Tutustu kunnolla etukäteen varaamasi matkan sisältöön, jotta odotuksesi ovat oikeat. Tyytymättömyys johtuu usein virheellisistä odotuksista. Selvitä omaa matkaasi koskevat yksityiskohdat, esimerkiksi onko hotellihuoneessasi ilmastointi ja mitkä kaikki palvelut sisältyvät All Inclusive -hotelliin.
  • Kerro ongelmatilanteesta jo kohteessa. Tavoitteemme on ratkaista kaikki ongelmat mahdollisimman pian. Älä siis odota kotiinpaluuseen asti, vaan anna meille mahdollisuus ratkaista ongelmasi heti ottamalla yhteyttä kohdehenkilökuntaamme, jos esimerkiksi huoneesi ilmastointilaite ei toimi. Oppaamme tekevät parhaansa ratkaistakseen kaikki mahdolliset epäkohdat jo lomasi aikana, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut.

Jatkuvat parannukset

Osana laadukasta palveluamme haluamme olla mahdollisimman läpinäkyviä sen suhteen mitä mieltä vieraamme ovat meistä ja tuotteistamme. Sen vuoksi näytämme esimerkiksi Tjäreborg.fi -sivuillamme ”Asiakasarvosanan” hotellisivujen kohdalla.

Olemme itse vastuussa suurimmista ja kattavimmista laatututkimuksista. Pari päivää kotiinpaluusi jälkeen saat sähköpostiisi asiakastyytyväisyyskyselyn, jossa sinulla on mahdollisuus antaa palautetta matkasi onnistumisesta. Suurin osa vieraistamme täyttääkin saamansa asiakastyytyväisyyskyselyn, ja olemme siitä erittäin kiitollisia.

Asiakastyytyväisyyskysely on tärkein työkalumme tuotteidemme ja palveluidemme kehittämisessä. Vastausten perusteella mm. valitsemme ne hotellit ja kohteet, jotka ovat valikoimassa seuraavalla kaudella, ja myös ne, jotka jätämme valikoimastamme pois.

Sunwing Family Resorts
Sunwing

Sunwing Family Resorts

1970-luvulla avattiin ensimmäinen Sunwing Family Resort -hotelli ja hotellikonseptia on kehitetty vaiheittain ajan myötä, ja siinä apuna meillä on ollut varsinkin kaikilta vierailtamme saamamme vinkit ja parannusehdotukset.

Parempaa ruokaa lennolla

Parempaa ruokaa lennolla

Muutama vuosi sitten lentoyhtiömme lentokoneruokailua koskevat arvosanat laskivat. Sen vuoksi asiasta tehtiin tutkimus ja pari kuukautta myöhemmin koneisiin toimitettiin valituilta luottotoimittajilta uusi ruokatarjotin, jossa oli suuremmat annokset. Nykyään Sunclass Airlines saa lentokoneruokailua koskeviin kysymyksiin parhaimmat arvosanat kaikista Suomesta lähtevistä tilauslennoista.

Sovellus

Sovellus

Olemme koonneet kätevään sovellukseemme kaikki tärkeät asiat, joita vieraamme tarvitsevat, sekä ennen matkaa että matkan aikana. Tjäreborg-sovellus on ladattavissa iPhone- ja Android-puhelimeen.

Swim Out - terassilta altaaseen

Swim Out

Monet vieraistamme, jotka ovat yöpyneet ihastuttavissa hotelleissa, joissa huoneista on suora pääsy uima-altaaseen, ovat kertoneet meille, kuinka paljon he arvostivat tämän tyyppistä majoitusta. Olemme huomioineet tämän, ja nyt näitä Swim Out- eli Terassilta altaaseen -huoneita, kuten me niitä kutsumme, on tarjolla monissa hotelleissamme.

Tietoa Tjäreborgista