Asiakaslupauksemme

Asiakaslupauksemme

Laatu

Olemme järjestäneet lomamatkoja jo yli 50 vuoden ajan. Vuosikymmenten kokemus ja intohimomme matkailuun ovat siivittäneet meitä luomaan vieraillemme monia unohtumattomia elämyksiä ja muistoja. Otamme aina myös huomioon vieraidemme mielipiteet auttaaksemme heitä valitsemaan juuri heille sopivan lomamatkan. Kuuntelemme vieraitamme ja kehitämme palveluamme ja hotellejamme saamiemme palautteiden perusteella. Työntekijämme ja yhteistyökumppanimme pyrkivät jatkuvasti kehittämään toimintaansa, jotta lomastasi tulisi vieläkin parempi.

Palvelu

Olemme tavattavissa aina, kun tarvitset meitä. Useimmissa kohteissamme tavoitat meidät ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on tehdä kaikki mahdollinen, jotta lomastasi tulee ”vuoden parhaat viikkosi”, ja että lomakokemuksesi säilyy muistoissasi pitkään vielä lomasi jälkeen.

Luotettavuus

Sinun tulee aina tuntea olosi turvalliseksi, kun lähdet Tjäreborgin matkassa maailmalle. Pyrimme aina antamaan kaiken tarpeellisen tiedon jo ennen matkaa sekä matkan aikana. Ja riippumatta siitä, valitsetko perinteisen matkapaketin, kaupunkimatkan, kaukomatkan tai risteilypaketin, kyseessä on matkapaketti, josta Tjäreborg on asettanut Kilpailu- ja kuluttajavirastolle vakuudet. Tämä tarkoittaa, että saat rahasi takaisin, jos Tjäreborgille yrityksenä tapahtuisi jotain odottamatonta.

Tietoa Tjäreborgista