Ocean Beach Club Kypros uima-allasalue

Vastuullisuus hotelleissa

Tjäreborg on jo 90-luvulta alkaen painottanut ympäristötyötä ja sertifiointia erityisesti Sunwing Family Resorts, O.B.C. ja Sunprime Hotels -ketjuissa, jotka ovat omia hotellejamme. Haluamme myös kannustaa yhteistyökumppaneitamme toimimaan mahdollisimman kestävällä tavalla. Vuonna 2003 hotellimme Sunwing Family Resort Rodoksella sai EU:n ympäristömerkin ensimmäisenä hotellina Euroopassa. Nykyään käytämme omissa hotelleissamme kansainvälistä Travelife-sertifiointijärjestelmää.

Tavoitteet

2025 mennessä: Kaikki omat hotellimme käyttävät uusiutuvaa sähköä.
2040 mennessä: Kaikki omat hotellimme ovat saavuttaneet nettonollan. Kaikki kumppanihotellimme käyttävät uusiutuvaa sähköä.

Vihreitä palmun lehtiä

Ympäristöpykälä hotellisopimuksissa

Kaikkiin hotellisopimuksiimme sisältyy ympäristöpykälä. Hotellin omistaja sitoutuu noudattamaan ympäristönsuojelullisia perusperiaatteita, joiden tavoitteena on vähentää energian, veden sekä kemikaalien kulutusta ja jätteen syntymistä. Seuranta tapahtuu vuosittain, ja Tjäreborgilla on oikeus irtisanoa sopimus, jos ympäristöpykälää ei noudateta.

kaksi lasillista appelsiinimehua

Vähemmän muovia

Haluamme vähentää muoviroskaa. Yhtiön tavoitteena on lopettaa kertakäyttöisten muovituotteiden käyttö ja korvata ne paremmilla vaihtoehdoilla viimeistään vuonna 2023. Vuonna 2017 alkanut aloite on merkittävästi vähentänyt erilaisten muovituotteiden käyttöä eri toiminnoissamme.

Travel with Care

Travel with Care - vastuullisuusstrategia

Visiomme on olla Pohjoismaiden johtava matkanjärjestäjä vastuullisen lentomatkailun osalta. Haluamme tehdä kestävämpien valintojen tekemisestä helppoa ja edistää vastuullista lomamatkailua. Meillä on selkeä suunnitelma ja tavoitteet vuoteen 2030 – ja pääpiirteet aina vuoteen 2050 saakka. Tämä vaatii paljon sekä meiltä että lomamatkailijoilta, mutta yhdessä pääsemme tavoitteeseemme.

Travelife

Travelife

Travelife tarjoaa ohjeita ja mittausjärjestelmiä, joiden avulla hotellit voivat toimia kestävämmin. Omat hotellimme ovat käyttäneet Travelife-järjestelmää vuodesta 2010. Katso kaikki sertifioidut hotellimme.

GSTC-kriteerit

Kannustamme hotellikumppaneitamme työskentelemään Global Sustainable Tourism Councilin (GSTC) hyväksymien kestävän matkailun standardien mukaan. Tällaisia ovat esimerkiksi Travelife, Green Globe ja Green Key. Tällöin hotellilla on ulkopuolisen auditoima kestävän matkailun ohjelma, johon sisältyy suunnitelma ja toimenpiteet energian- ja vedenkulutuksen sekä jätteiden vähentämiseksi sekä sosiaaliseen vastuuseen liittyvät tavoitteet työpaikalla ja ympäröivässä yhteisössä. Ympäristöjohtamisen järjestelmä ISO 14001, EU-ympäristömerkki tai EMAS voivat myös olla kestävyystyön lähtökohtana. Tutustu sertifioituihin hotelleihimme

Tietoa Tjäreborgista

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia