Lollo & Bernie kävelevät puistossa käsi kädessä kolmen lapsen kanssa. Kuva on otettu takaapäin.

Lasten suojelu

Pelastakaa Lapset -järjestön tunnus

Tue turvallista lapsuutta

Tjäreborg tekee yhteistyötä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa. Tuhannet iloiset lapset perheineen matkustavat vuosittain Tjäreborgin lomamatkalle, mutta samaan aikaan ympäri maailmaa on miljoonia lapsia, joiden asiat eivät ole yhtä hyvin. Nordic Leisure Travel Group, johon Tjäreborg kuuluu, on tehnyt sopimuksen kolmivuotisesta yhteistyöstä Pelastakaa Lasten kanssa. Yhdessä voimme auttaa antamaan lapsille turvaa tässä ja nyt sekä tulevaisuutta varten. Sillä turvallisuutta kokeneista lapsista kasvaa turvallisia aikuisia. Tähänastisten yli 55 matkanjärjestäjävuotemme aikana meillä on ollut tilaisuus olla lomakohteissamme mukana monissa erilaisissa projekteissa, esimerkiksi kouluissa, sairaaloissa ja lastenkodeissa Thaimaassa, Meksikossa ja Gambiassa.

YK:n lapsen oikeuksien sopimus

YK:n lapsen oikeuksien sopimus ja Pelastakaa Lapset

Kumppanuutemme myötä haluamme entistä selkeämmin olla mukana edistämässä lasten oikeuksia. Turvallinen kasvuympäristö ja leikki ovat kaikkien lasten perusoikeuksia riippumatta siitä, missä he asuvat. Tukeudumme tässä YK:n yleissopimukseen lapsen oikeuksista, erityisesti kohtiin 2, 3, 12, 29, 31 ja 42 sekä Pelastakaa Lasten asiantuntemukseen.

goals

Yhteistyön painopisteitä

Turvallinen lomaympäristö

Haluamme jatkossakin huolehtia lomamatkoillamme turvallisten ja osallistavien lomaympäristöjen luomisesta kaikille lapsille. Koulutamme henkilökuntaamme näissä kysymyksissä yhteistyössä Pelastakaa Lasten kanssa.

Kaksi pientä lasta istuu riippumatossa.

Tuki Pelastakaa Lasten työlle

Haluamme tukea Pelastakaa Lasten tärkeää työtä haavoittuvassa asemassa olevien lasten suojelemiseksi ja lapsiystävällisten alueiden luomiseksi, jossa lapset voivat leikkiä ja olla lapsia. Tuemme järjestöä vuosittain lahjoitussummalla ja osallistamme myös asiakkaitamme erilaisiin keräyksiin.

Pelastakaa Lasten työntekijä, aikuinen mies, pelaa lautapeliä nuoren pojan kanssa.

Tietoisuuden lisääminen lapsen oikeuksista

Haluamme auttaa lisäämään pohjoismaisten perheiden ja lasten tietoa lapsen oikeuksista kertomalla niistä eri kanaviemme kautta.

Samalla kun varaat matkan Tjäreborgilta, voit tehdä lahjoituksen Pelastakaa Lapsille ja olla mukana tukemassa valoisampaa tulevaisuutta.

Tietoa Tjäreborgista