PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Railay Beach

Railay Beach, Krabi

Railay Beach houkuttelee sekä auringonpalvojia että uimareita, mutta täällä viihtyvät myös vuorikiipeilijät, snorklaajat sekä sukeltajat. Tjäreborgilla matkustaessasi asut bungalowhotellissa aivan rannan tuntumassa.

Railey Beach koostuu rannoista, joita ympäröivät mahtavan korkeat ja kauniit kalkkikivikalliot niemekkeen molemmin puolin. Rannoista suurin, West Railay Beach, soveltuu parhaiten uimiseen. Hiekkarannalla on leveyttä yli puoli kilometriä, ranta syvenee loivasti ja vesi on kirkasta. Uimaan!

Tjäreborgin joustava Railay Beach
Railay Beach kuuluu Tjäreborgin omatoimikohteisiin, jonne voit varata lennot ja/tai majoituksen kauttamme. Voit määrittää matkasi pituuden ja ajankohdan itse. Ja reittilennoilla voit matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lisää kohteesta Railay Beach Piilota teksti

Aallot eivät yllä Railay Beachille
Upean luonnon lisäksi Railay Beachin hyviin puoliin kuuluu, että aallot eivät yllä rantaan asti ja siksi myöskään meriliikenne ei häiritse lomailijoita. Toinen hyvä puoli, varsinkin sinulle joka kaipaat rauhaa ja hiljaisuutta, on että Railay Beachille pääsee ainoastaan veneitse Krabin kaupungista tai Ao Nangista. Nälän yllättäessä voi suunnata johonkin alueen monista ruokapaikoista tai bungalowien ja hotellien omiin ravintoloihin. Thairuokaa himoavien kannattaa maistaa paikallisia mereneläviä, mutta ruokalistoilta löytyy myös tavallisia länsimaisia suosikkeja.

Kiipeilyä, sukeltamista ja snorklaamista
Railaylla viihtyy enimmäkseen nuoria, aktiivisia ja kansainvälisiä matkailijoita, joiden keskuudessa kiipeilystä on tullut ykköslaji. Eikä mikään ihme, sillä kallioita on joka puolella ja kiipeilykursseja järjestetään sekä aloittelijoille että konkareille. Muita suosittuja aktiviteetteja ovat sukellus, snorklaaminen ja kanoottiretkeily. Railayn rannalla ei kuitenkaan ole varsinaisia sukellus- ja snorklausmahdollisuuksia.

Muutoksia rannoilla
Thaimaan viranomaiset ovat poistaneet rannoilta kaiken luvattoman kaupallisen toiminnan, kuten aurinkotuolien vuokrauksen, rantakahvilat ja muut palvelut. Tästä syystä nettisivuillamme olevat kohdekuvat ja videot voivat antaa kohteesta väärän vaikutelman, sillä kuvaukset on suoritettu silloin, kun rannoilla oli vielä toimintaa. Itse rannat näyttävät luonnollisesti edelleen samoilta, mutta palvelut ovat paljon rajoitetummat kuin mitä kuvista ja videoista voi päätellä.

Muiden mielipiteet kohteesta Railay Beach

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
3,5
Ostokset
2,5
Ruoka & juoma
3,5
Harrastukset
4

Arvosana 4,4

Perustuu 14 arvosteluun

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Railay Beach


Hotelli Sand Sea Resort ¬– Tjäreborgin valitsemaNäytä kuvia

Sand Sea Resort, Railay Beach
 

Railay Beach, Krabi

Luokitus: 2,5
Asiakkaidemme arvosana 4,4

Ihastuttava bungalowhotelli sijaitsee kauniilla ja lapsiystävällisellä Railay Beachillä. Kaikki...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 3,5 km
  • Uimaranta: 0 m
  • Internet: Kyllä, rajoitetusti
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Sand Sea Resort
  Bhu Nga Thani Resort and SpaNäytä kuvia

  Bhu Nga Thani Resort and Spa, Railay Beach
   

  Railay Beach, Krabi

  Luokitus: 4

  Set sail on a traditional long tail boat and putter through the calm turquoise waters of the...

   • Allas
   • Lastenallas
   • Baari
   • Ravintola
   • Paikallinen keskusta: 3 km
   • Uimaranta: 100 m
   • Internet
   Näytä hotelli kartalla
    
   Valitse Bhu Nga Thani Resort and Spa

   Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.