Matkat – Koh Phangan

Koh Phanganin saarella lomailet luksusympäristössä ja pääset myös nauttimaan löytöretkeilijän riemuista.
Koh Phangan sijaitsee 20 kilometriä Koh Samuin pohjoispuolella, ja se on etelämpänä sijaitsevia "isosiskojaan" huomattavasti rauhallisempi kohde. Koh Phangan suosittu kohde myös joogaajien keskuudessa. Saaren eteläisimmässä osassa sijaitseva Had Rin on tullut tunnetuksi Full Moon Parties -juhlistaan, jonne vierailijat läheltä ja kaukaa saapuvat juhlimaan aamun koittoon saakka. Mutta vain saaren eteläisin osa on näin vilkasta, kun taas saaren vuoristoinen keskiosa on tiiviin viidakon peitossa, ja rannat ovat useimmiten viihtyisän pieniä uimapoukamia, jotka rajoittuvat graniittikallioihin tai mangrovemetsiin. Voit joogata ja nauttia Thaimaan auringonnoususta rannalla tai uida maskin ja snorkkelin kanssa ihailemassa korallien väriloistoa.

Tutustu Koh Phanganiin

Koh Phangan on juuri sopivan kokoinen, että siihen ennättää tutustua loman aikana. Jos olet energinen, voit vuokrata maastopyörän ja lähteä Koh Phanganin kansallispuistoon, jossa pääset uimaan vesiputouksessa ja voit nauttia fantastisista maisemista. Tai vuokraa vene ja lähde tutustumaan saaren pohjoispuolella oleviin uimapoukamiin - Ao Chaloklum, Ao Thong tai Ao Mae Hat.

Yhdistele Tjäreborgilla

Saat lomastasi enemmän irti, kun yhdistät Koh Phanganin lomaan oleskelun joko Koh Samuilla tai Bangkokissa.

Omatoimikohde, jonne voit joustavasti varata majoituksen ja lennot kauttamme, ilman kuljetuksia tai opaspalveluja, ja määritellä itse matkasi pituuden. Ja reittilennoilla voit matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Phangan

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Koh Phangan