Matkat – Koh Ngai

Koh Ngain paratiisisaarella vietät rauhallisen ja rentouttavan loman kauniissa ympäristössä.
Koh Lantan eteläpuolella sijaitseva Koh Ngain pieni, vuoristoinen saari on oikea paratiisi sinulle, joka haluat lomaltasi ennen kaikkea rentoutumista ja rauhaa. Osa lomalaisista on niin vaikuttuneita saaren rennosta tunnelmasta, että he viipyvät siellä useita kuukausia. Koh Ngaissa pääset nauttimaan idyllisestä luonnosta: liikennettä ei ole, hotellien rakentaminen on pysynyt maltillisena ja kovimmat äänet kantautuvat viidakosta. Parhaat hiekkarannat sijaitsevat saaren itäpuolella, jolla hiekka on liidunvalkeaa ja vesi hyvin kirkasta. Rannoilla on helppo vain keskittyä rentoutumiseen ilman sen suurempia ponnisteluja. Myös Tjäreborgin hotelli sijaitsee itäpuolella. Ravintoloissa tarjoillaan yksinkertaista thairuokaa ja mereneläviä – ruoka on herkullista, huolella laitettua ja edullista.

Jylhä länsirannikko

Saaren länsirannikolla luonto on hieman villimpää. Siellä on viidakkoa sekä kallio- ja hiekkarantoja, ja aktiviteetit ovat sen mukaisia. Viidakkovaelluksella voit nähdä leikkisiä apinoita ja värikkäitä lintuja. Voit tietenkin myös vain uida ja rentoutua tai kokeilla snorklausta ja sukellusta. Koh Ngaita ympäröivä vesistö soveltuu erinomaisesti sukeltamiseen. Saarella on paljon nähtävää ja koettavaa.

Retkivinkkejä

Koh Ngailta voi tehdä helposti retkiä lähialueen muille saarille. Erinomainen retkikohde on myös Koh Muukin saaren tunnetuin luonnonnähtävyys, Emerald Cave eli smaragdiluola, jonne pääsee veneellä. Pimeän luolan läpi kuljetaan lämpimässä vedessä oppaan kanssa, ja lopuksi saavutaan kauniille laguunille.

Rentoudu rannalla

Tjäreborgin Fantasy Resort -hotelli on yksi saaren parhaista turistiluokan hotelleista, jonka viihtyisät bungalowit sijaitsevat suoraan rannalla. Täällä majoitut vehreän kasvillisuuden ympäröimänä, vain muutaman askelen päässä Andamaanienmeren lämpimästä vedestä.

Suunnittele unelmalomasi

Tjäreborgin kautta matkustat Koh Ngaihin joustavasti reittilennoilla, jolloin päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit matkustaa tänne sekä kesällä että talvella. Voit myös yhdistää matkaasi jonkin toisen matkakohteen, jolloin saat tuplasti elämyksiä lomallasi.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Yhdistelmämatkoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Matkoja ympäri vuoden

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Ngai

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Koh Ngai