Matkat – Koh Lanta

Koh Lantassa sinua odottavat rauha ja kilometrien mittaiset hiekkarannat. Monet hotelleistamme sijaitsevat suoraan rannalla.
Koh Lantan kaunis ja rauhallinen paratiisisaari sijaitsee Phi Phi -saarten eteläpuolella. Koh Lantalla on lukuisia hienoja hiekkarantoja, joilla voit viettää ihanaa rantaelämää ja ihastella päivän päätteeksi upeita auringonlaskuja. Voit myös vierailla Ban Saladanissa, joka on ikään kuin saaren pääkaupunki ja sijaitsee saaren pohjoisosassa. Kaupungin ominaispiirre on paalujen varaan veden päälle rakennetut talot, ja siellä voit tutustua paikallisiin ravintoloihin ja markkinoihin. Koh Lantalla on kaikenlaista suurista, ylellisistä lomakohteista pieniin perheiden omistamiin majataloihin. Asuminen, syöminen ja huvielämä keskittyvät yleensä rannan tuntumaan. Erona moniin Thaimaan vilkkaampiin matkakohteisiin Koh Lantassa enemmistö asukkaista on edelleen thaimaalaisia, ja heidän arkielämänsä on hyvin näkyvää – mukavaa vaihtelua, mikäli olet kyllästynyt neonvaloihin ja kovaääniseen musiikkiin. Siksi saaresta on tullut suosittu kohde niin kokeneiden Thaimaan-matkailijoiden kuin ensikertalaistenkin keskuudessa. Täällä voit rentoutua, tehdä päiväretkiä ja katsella auringon laskevan Intian valtamereen samalla, kun siemailet rantabaarissa jääkylmää Singha-olutta ja kuuntelet luonnon ääniä.

Asu lähellä rantaa

Useat Tjäreborgin hotelleista sijaitsevat aivan rannan tuntumassa, joten jos kyllästyt uima-altaaseen, Andamaanienmeren lämmin vesi odottaa sinua vain muutaman askelen päässä. Koh Lantan länsirannikolla, jolla hotellimme sijaitsevat, rannat ovat matalia ja lapsiystävällisiä, ja niillä on valkoista hiekkaa sekä paljon tilaa.

Joustavasti reittilennolla

Voit matkustaa Tjäreborgin kautta Koh Lantalle reittilennolla, jolloin voit valita itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit myös valita yhdistelmämatkan, jolloin lomailet Koh Lantan lisäksi jossakin toisessa alueen matkakohteessa ja koet tuplasti elämyksiä.
Hyvä tietää
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Edullisia hotelleja
  • Yhdistelmämatkoja
  • Kilometrien pituisia rantoja
  • Lapsiystävällisiä rantoja
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Lanta

Tee matkahaku – Koh Lanta