Matkat – Koh Lanta

Koh Lantassa sinua odottavat rauha ja kilometrien mittaiset hiekkarannat. Monet hotelleistamme sijaitsevat suoraan rannalla.
Koh Lantan kaunis ja rauhallinen paratiisisaari sijaitsee Phi Phi -saarten eteläpuolella. Koh Lantalla on lukuisia hienoja hiekkarantoja, joilla voit viettää ihanaa rantaelämää ja ihastella päivän päätteeksi upeita auringonlaskuja. Voit myös vierailla Ban Saladanissa, joka on ikään kuin saaren pääkaupunki ja sijaitsee saaren pohjoisosassa. Kaupungin ominaispiirre on paalujen varaan veden päälle rakennetut talot, ja siellä voit tutustua paikallisiin ravintoloihin ja markkinoihin. Koh Lantalla on kaikenlaista suurista, ylellisistä lomakohteista pieniin perheiden omistamiin majataloihin. Asuminen, syöminen ja huvielämä keskittyvät yleensä rannan tuntumaan. Erona moniin Thaimaan vilkkaampiin matkakohteisiin Koh Lantassa enemmistö asukkaista on edelleen thaimaalaisia, ja heidän arkielämänsä on hyvin näkyvää – mukavaa vaihtelua, mikäli olet kyllästynyt neonvaloihin ja kovaääniseen musiikkiin. Siksi saaresta on tullut suosittu kohde niin kokeneiden Thaimaan-matkailijoiden kuin ensikertalaistenkin keskuudessa. Täällä voit rentoutua, tehdä päiväretkiä ja katsella auringon laskevan Intian valtamereen samalla, kun siemailet rantabaarissa jääkylmää Singha-olutta ja kuuntelet luonnon ääniä.

Asu lähellä rantaa

Useat Tjäreborgin hotelleista sijaitsevat aivan rannan tuntumassa, joten jos kyllästyt uima-altaaseen, Andamaanienmeren lämmin vesi odottaa sinua vain muutaman askelen päässä. Koh Lantan länsirannikolla, jolla hotellimme sijaitsevat, rannat ovat matalia ja lapsiystävällisiä, ja niillä on valkoista hiekkaa sekä paljon tilaa.

Joustavasti reittilennolla

Voit matkustaa Tjäreborgin kautta Koh Lantalle reittilennolla, jolloin voit valita itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit myös valita yhdistelmämatkan, jolloin lomailet Koh Lantan lisäksi jossakin toisessa alueen matkakohteessa ja koet tuplasti elämyksiä.
Hyvä tietää
 • Hotelleja lähellä rantaa
 • Edullisia hotelleja
 • Yhdistelmämatkoja
 • Kilometrien pituisia rantoja
 • Lapsiystävällisiä rantoja
 • Paikallisia ravintoloita
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Lanta

Rannat
Koh Lantan länsirannikolla on upeita rantoja vieri vieressä. Niistä on vaikea valita suosikkiaan, sillä ne kaikki ovat yhtä hienoja. Rannat ovat kauttaaltaan matalia, mikä tekee snorklaamisesta vaikeaa. Snorklausta ja sukellusta voi sen sijaan harrastaa retkillä, joita järjestetään läheisille saarille, kuten Phi Phille, Koh Haalle ja Koh Rokille. Kansallispuistojen alueella sijaitsevilla rannoilla ja saarilla ei ole aurinkotuoleja eikä vesiaktiviteetteja.

Hat Khlong Dao

Hat Khlong Dao on Koh Lantan pohjoisin ranta, joten se sijaitsee lähimpänä Ban Saladania. Ranta on noin kolme kilometriä pitkä ja varsinkin laskuveden aikaan matala, joten siellä saattaa joutua kävelemään parikymmentä metriä ennen kuin vesi alkaa hieman syvetä. Loka- ja huhtikuun välisenä aikana aallokko on harvoin kovaa, vaikka toisinaan tuuli voikin olla melko voimakas. Ranta ei mataluutensa vuoksi sovellu snorklaamiseen. Snorklausta ja sukellusta voi sen sijaan harrastaa retkillä läheisille saarille, kuten Phi Phille, Koh Haalle ja Koh Rokille.

Ao Phra-Ae

Ao Phra-Ae on neljä kilometriä pitkä ranta, siis saaren pisin. Se on Hat Khlong Daon rantaa rauhallisempi osittain siksi, että siellä on vähemmän bungaloweja. Muilta osin ranta muistuttaa Hat Khlong Daoa: myös sen hiekka on kullankeltaista ja hienoa, ja hiekka saattaakin hieman kuumeta auringossa. Jos kova tuuli pöllyttää hiekkaa liiaksi päällesi, voit kokeilla siirtyä lähemmäksi vettä. Koska rannalla tuulee usein mereltä päin, tuulen mukana ei kulkeudu yleensä niin paljon hiekkaa.

Khlong Khong

Khlong Khong on kallioranta, josta pieni osa on uimakelpoinen. Rannalla on joitakin hostelleja ja rantabaareja.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Koh Lantalla on paljon ravintoloita, erityisesti Ban Saladanissa ja sieltä etelään johtavan päätien varrella. Ruoka on hyvää ja edullista ja valikoima laaja. Usein tilataan pari-kolme ruokalajia henkilöä kohden, ja koko pöytäseurue voi maistella eri ruokia. Yksi Koh Lantan erityispiirteistä on se, että saarelta saa myös intialaista ruokaa: lähes kaikilla ruokalistoilla on roti chanaita ja lassia tyypillisen thairuuan rinnalla. Tämä tekee kohteesta entistäkin houkuttelevamman, mikäli olet tullut tänne makumatkalle hyvän ja edullisen ruuan vuoksi. Kuten yleensäkin ulkomailla, myös täällä kannattaa pitää mielessä kaksi perussääntöä: syö sellaisissa ravintoloissa, joissa on paljon muitakin asiakkaita, ja jos mahdollista, syö paikallisten suosimissa ravintoloissa. Ensimmäinen sääntö takaa, ettei ruoka ole seissyt pitkään, ja toinen on yleensä merkki laadukkaasta ruuasta. Tavallisesti juomarahaa annetaan 10 prosenttia laskun loppusummasta.

Ruoka ja juoma Thaimaassa

Thairuuan perustan muodostavat suurelta osin tuoreet, paikalliset raaka-aineet sekä riisi tai nuudelit. Ruokalistat saattavat vaikuttaa ensivilkaisulla todella pitkiltä, mutta pian huomaat, että monet vaihtoehdot ovat muunnelmia muutamasta pääruokalajista. Wok-tyylistä ruokalajia, eli sekalaisia aineksia nopeasti paistettuna, tarjoillaan usein joko sellaisenaan, riisin tai nuudelin kera tai osana jotakin toista ruokalajia. Yksi tällainen ruokalaji on pad thai, johon tulee nuudeleita, tofua, munaa, vihanneksia ja muuta hyvää, ja se tarjoillaan usein maapähkinärouheen kera.

Riisi ja curry

Yksi pääruokalajeista on riisi ja curry, joka on eräänlainen thaimaalainen pikaruoka. Saat lautasellisen riisiä, johon voit lisätä curryn itse. Ruokalajista on yhtä monta versiota kuin on kokkiakin. Curry saattaa olla todella mausteista, koska siihen tulee chiliä ja muita voimakkaita mausteita.

Paistettu riisi

Paistettua riisiä saa monenlaisina annoksina, esimerkiksi katkarapujen, kanan, kasvisten ja naudanlihan kanssa. Ruokalaji on ikään kuin paikallinen pyttipannu, jota saa kaikkialta. Paistetun riisin tilaaminen on varmin tapa välttää vatsatauti, sillä se tarjoillaan aina vastapaistettuna.

Salaatti

Erilaiset salaatit ovat myös suosittuja, mutta kyse ei todellakaan ole tavanomaisista vihersalaateista. Salaattiin tulee usein katkarapuja, kanaa, mustekalaa tai muuta lihaa, ja tällainen salaatti riisin kera nautittuna riittää usein lounaaksi. Huomioi, että thaimaalaiset salaatit voivat olla todella tulisia, koska niissä on usein paljon punaista tai vihreää pilkottua chiliä. Valkoinen riisi helpottaa tulisuutta, mutta vedenjuonnista ei ole apua.

Keitto

Thaimaalaisesta ruuasta puhuttaessa on mainittava myös keitot. Keittoja on sekä kirkkaita että paksumpia, joista jälkimmäiset ovat usein kookospohjaisia ja siksi hieman makeita. Keitto täydentää erinomaisesti thaimaalaisen aterian.

Juomat

Thaimaalaisten oluiden lisäksi saatavilla on usein suurimpia eurooppalaisia olutmerkkejä. Paikallisia hedelmämehuja kannattaa ehdottomasti maistaa. Osa on mehumaisempia ja osa muistuttaa enemmän pirtelöä, ikään kuin jäätelön ja mehun sekoitusta. Mehut tehdään yleensä pullovedestä ja jäästä, joten ne ovat sekä turvallisia että virkistäviä. Jos et erikseen sano haluavasi vain vähän sokeria, mehusta voi tulla melko makeaa. Suosittu juoma on myös Mekong-viski, jota juodaan usein Coca-Colan kanssa.

Hedelmät

Mango, papaija, mangostani, rambutani, litsi, ananas, banaani – Thaimaan hedelmävalikoima on laaja, etkä välttämättä ehdi edes maistaa kaikkia lomasi aikana. Helpoin tapa tutustua erilaisiin hedelmiin on tilata ravintolassa hedelmälautanen, jolloin saat ainakin ananasta, banaania, kenties vesimelonia ja papaijaa. Muita hedelmiä voi ostaa hedelmäkojuista, kaupoista tai sesongin aikaan kierteleviltä myyjiltä. Jos et tiedä, miten jotakin hedelmää tulisi syödä, voit aina kysyä myyjiltä neuvoa. Vastakuorittuja hedelmiä voi syödä turvallisesti ilman pelkoa vatsataudista, ja lisäksi ne pitävät hyvin yllä nestetasapainoa. Krabin yömarkkinat ovat mainio paikka tutustua Thaimaan luonnon antimiin. Sekä hinnat että valikoima ovat erinomaiset.
Koh Lantan yöelämä on hyvin rauhallista verrattuna Phuketiin ja Ao Nangiin. Ympäri saarta on kuitenkin baareja ja ravintoloita, joista suurin osa on keskittynyt saaren niin sanottuun pääkaupunkiin Ban Saladaniin. Monet baarit ja ravintolat sijaitsevat läntisellä pääkadulla, ja monissa niistä soi livemusiikki useina iltoina viikossa. Täällä voit istahtaa alas nauttimaan juomista ja rennosta tunnelmasta. Joissakin baareissa on tarjolla myös muunlaista viihdettä, kuten tulishow'ita. Suurin osa baareista on avoinna hieman yli puoleenyöhön.
Ostokset
Ban Saladanissa on joitakin pikkukauppoja, joissa myydään matkamuistoja ja vaatteita. Parhaat ostosmahdollisuudet ovat Krabi Townissa ja Ao Nangissa.

Räätälit

Koh Lantalla on paljon räätälinliikkeitä, joiden hinnat ja laatu vaihtelevat paljon.

Optikot

Silmälasit ja aurinkolasit ovat huomattavasti edullisempia Thaimaassa kuin Suomessa. Tämä johtuu siitä, että monet optikot valmistavat edelleen linssit itse liikkeissään sen sijaan, että ne tilattaisiin suurista tehtaista. Siksi linssit ovat hyvin laadukkaita, eikä sinun tarvitse odottaa uusia lasejasi kuin 3–4 päivää.

Markkinat

Paikalliset markkinat ovat mainio tapa tutustua maan kulttuuriin ja arkielämään sekä tietenkin tehdä ainutlaatuisia löytöjä. Koh Lantalla tähän on hyvä mahdollisuus, sillä saarella järjestetään useita markkinoita, jotka tuovat lisäväriä lomaelämykseesi.

Ostokset Thaimaassa

Thaimaa on shoppailijan unelmapaikka. Valtavasta valikoimasta löydät melkein mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, vieläpä erittäin edulliseen hintaan. Useimmissa kaupoissa voi maksaa tunnetuimmilla luottokorteilla, kuten Visalla ja Mastercardilla. Tavarataloissa on käytössä vakiohinnat, joita yhä useammat liikkeet ovat alkaneet noudattaa. Markkinoilla ja monissa pikkukaupoissa sen sijaan tapana on edelleen tinkiä, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä hintaan. Tinkimisen voi hyvin aloittaa ehdottamalla puolikasta hintaa alkuperäisestä.

Ostosvinkkejä

Thaimaasta kannattaa ostaa esimerkiksi mittatilaustyönä tehtyjä vaatteita, silmälaseja ja linssejä, jalokiviä, kultaa, hopeaa, helmiä, puuveistoksia, batiikkivaatteita ja laukkuja.
Liikunta ja treeni
Koh Lanta on mainio kohde, kun haluat sukeltaa lomallasi.

Sukellus

Koh Lantalla on hyvät mahdollisuudet sukeltaa. Tarjolla on erilaisia kursseja sekä puolipäivä- että kokopäiväretkiä paikallisiin vedenalaisiin kohteisiin. Retkien aikana saatat nähdä esimerkiksi paholaisrauskuja ja harmaariuttahaita.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Koh Lantalla on tarjottavana paljon muutakin kuin pitkiä rantoja ja auringonpaistetta. Jos haluat vaihtelua rantaelämään, alueella on paljon aktiviteetteja ja nähtävyyksiä.

Lanta Animal Welfare

Lanta Animal Welfare on eläinsuojelujärjestö, joka auttaa kodittomia ja haavoittuneita eläimiä. Järjestön toiminta rahoitetaan hyväntekeväisyydellä, ja monet saarella vierailevat matkailijat päätyvät ottamaan itselleen lemmikin löytöeläinkodista. Järjestö on hyvin suosittu, ja löytöeläinkodissa vieraillessasi voit käyttää koiria lenkillä tai paijata kissoja.

Khao Mai Kaewin luola

Khao Mai Kaewin luola sijaitsee noin 15 kilometriä Ban Saladanista etelään, ja sinne on selkeät opasteet rannikkoa pitkin kulkevalta tieltä. Tervetulokeskukselta on itse luolalle puolen tunnin kävelymatka viidakon halki. Opastettu luolakierros kestää kaikkiaan noin kaksi tuntia, josta luolan sisällä ollaan noin tunti. Luolan sisäänkäynti on ahdas, ja luolan käytävillä kulkeminen vaatii hieman notkeutta – kierros ei siis sovi isokokoisille tai ahtaanpaikankammoisille. Muille se on kuitenkin vaivan väärti, sillä sisällä odottavat kauniit kivimuodostelmat, tippukivet ja parinkymmenen metrin korkuiset salit. Reitti kulkee vuoren läpi, ja ulostulo on eri kohdassa kuin sisäänkäynti. Hieman ennen uloskäyntiä on myös hyvin ahdas kohta, josta läpi päästäkseen selässä ei voi pitää edes pientä reppua. Luolakierroksen hintaan sisältyy tasku- tai otsalamppu sekä opastus. Omin päin luolaan ei pääse. Retkelle kannattaa ottaa mukaan vesipullo, sillä luolassa tulee kuuma. Jos et pidä ahtaista paikoista, voit odottaa ulkopuolella ja nauttia viidakon maisemista.

Ban Saladan

Ban Saladan on Koh Lantan saaren epävirallinen pääkaupunki, johon saarelle tulevat veneet saapuvat ensimmäisinä. Kaupungissa sijaitsee suurin osa saaren sukellusyrityksistä, pankeista, pankkiautomaateista sekä hyvät hedelmä- ja vihannesmarkkinat. Kaupunki koostuu oikeastaan vain parista kolmesta kadusta, ja siellä on enimmäkseen kaupallista toimintaa. Siitä huolimatta tunnelma on hyvin thaimaalainen, mikä johtuu siitä, että kaupungissa on edelleen enimmäkseen paikallista väestöä. Ban Saladanissa voi tehdä mukavan ostoskierroksen. Valikoimassa on muun muassa vaatteita, DVD-elokuvia, silkkiä, thaimaalaisia käsitöitä sekä retkiä muualle Koh Lantaan ja sen lähialueille. Syö lopuksi lounasta vaikkapa jollakin terassilla, jolta on hyvät näköalat. Nauti sitruunamehua ja mustekalasalaattia ja seuraa kalastusveneiden, lauttojen ja pitkähäntäveneiden hyörinää – ja paina mieleesi tämä ihana lomamuisto. Ban Saladaniin pääsee kävellen Khlong Daosta, mutta taksi on myös edullinen ja helppo vaihtoehto.

Kansallispuisto

Saaren eteläosassa sijaitsee Koh Lantan kansallispuisto, jossa on hienoja puutarhoja, kaksi kaunista rantaa sekä saaren tunnusomainen majakka. Puistossa voit kävellä noin puolentoista tunnin luontoreitin viidakon läpi.

Vesiputous

Ao Klong Jarkin rannan lähellä sijaitsee Koh Lantan vaeltava vesiputous, jonka paikallaolo riippuu sademääristä. Tunnin kestävä viidakkovaellus putoukselle on kuitenkin myös itsessään kiinnostava kokemus, ja matkalla ohitetaan muun muassa joitakin luolia. Retkelle voi lähteä joko omin päin tai oppaan kanssa.

Koh Lantan vanhakaupunki

Koh Lantan vanhakaupunki henkii satoja vuosia vanhaa historiaa ajalta, jolloin saari oli vielä lähes asumaton, ja kiinalais- ja arabikauppiaat pysähtyivät täällä pitkillä laivamatkoillaan. Vanhakaupunki oli tärkeä paikka vielä noin 50 vuotta sitten, jolloin saarelle pääsi vain veneellä, ja vanhoja kiinalaiskauppiaiden puutaloja on edelleen nähtävissä. Vanhakaupunki on rauhallinen pikkukaupunki, joka muistuttaa Ban Saladania paalujen varaan rakennettuine ravintoloineen.
Kulkuyhteydet
Ban Saladanissa on paljon mopotakseja ja muita kulkuvälineitä.

Veneet

Ban Saladanista lähtee säännöllisesti veneitä Phi Phi -saarille, Krabi Towniin ja Phuketiin. Nopeammat moottorivenematkat ovat kalliimpia, mutta tavallisellakaan veneellä matkat eivät yleensä kestä 2–3 tuntia pidempään. Krabi Towniin matka kestää noin puolitoista tuntia.

Pitkähäntäveneet

Eteläisessä Thaimaassa pitkähäntäveneet osoittautuvat usein loman hyödyllisimmäksi kulkuvälineeksi. Veneitä on saatavilla lähes aina ja kaikkialla, ja niitä voi vuokrata joko suoraan tiettyä retkeä varten tai tuntiperusteisesti.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tjäreborgin reittilennoilla toteutettavat matkat ovat omatoimimatkoja, ilman opaspalveluja.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Kohteessa suositellaan matkailijan perusrokotteiden (kurkkumätä, jäykkäkouristus, polio, MPR=tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko) lisäksi A-hepatiittisuojaa sekä harkinnanvaraisena B-hepatiittisuojaa.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus. Jos olet viimeisten 10 päivän aikana matkustanut maassa, joka on keltakuumealuetta, tarvitset keltakuumerokotetodistuksen Thaimaahan saapuessasi.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Olet itse vastuussa siitä, että tarkistat lomakohdettasi koskevat ajankohtaiset lait ja säädökset. Välttääksesi mahdolliset yllätykset tutustu maan säädöksiin ja tapoihin etukäteen, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Thaimaassa sähkötupakan tuonti ja käyttäminen on kielletty. Lain rikkomisesta voi seurata sakkoja tai vankeutta.

Valuutta ja maksaminen

Thai baht (THB). Eurocard, MasterCard ja VISA.
Tilaa valuuttaa FOREX Bankista ennen matkaa ja aloita lomasi mukavammin. Lue lisää yhteistyöstämme Forex Bankin kanssa.

Aikaero

Kesällä Suomen aika + 4 tuntia, talvella + 5 tuntia.

Sähkö

220 V

Kieli

Thai. Moni turismialalla työskentelevä puhuu myös jonkin verran englantia.

Lisätiedot

Nettiyhteydet Thaimaassa eivät ole yhtä nopeat ja luotettavat kuin kotimaassa, joten toimintahäiriöt ovat mahdollisia.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Reittilennoilla Helsingistä Krabille Bangkokin kautta n. 12 t 30 min.

Näin matkustat tänne

Tjäreborgin kautta voit matkustaa reittilennoilla Koh Lantalle mihin aikaan vuodesta tahansa ja valita itse matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Krabin lentokentälle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Koh Lantassa olevaan hotelliisi.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Jos lento saapuu myöhään illalla Krabille, samana iltana ei enää pääse jatkamaan matkaa Koh Lantalle ja Krabilla tulee varata yöpyminen. Huomioithan myös, että jos paluulentosi lähtee Krabilta aamupäivällä, tulee lentoa edeltävä yö varata Krabille, sillä lautta Koh Lantalta Krabille lähtee vasta aamupäivällä. Lisätietoja voit kysyä Asiakaspalvelustamme soittamalla numeroon 09 123 71.

Kokonaismatka-aika Krabin lentokentältä Koh Lantan hotelliin autolla ja lautalla on yleensä n. 2 tuntia 30 minuuttia (n. 75-95 km). Liikenneruuhkien, lauttojen odotusaikojen ja vuorovedenvaihteluiden mukaan aika kuitenkin saattaa toisinaan hieman pidentyä.

Krabi Airport:
Passi- ja turvatarkastuksen jälkeen kentällä on vain yksi kahvila ja pienehkö tax-free-myymälä.
Sää
 • tammikuu
31°23°
9
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
32°23°
8
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
33°24°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
33°25°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
31°25°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
9
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
31°25°
5
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
10
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
31°25°
5
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • elokuu
31°24°
5
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
30°24°
5
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
7
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
31°24°
5
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
9
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
31°24°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
31°24°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Koh Lanta
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.