Matkat – Khao Lak

Khao Lak - useita kilometrejä pitkä ranta Phang Ngan maakunnassa noin 1,5 tuntia Phuketista pohjoiseen - sopii täydellisesti rauhalliseen lomailuun.
Kuten moniin muihinkin Thaimaan kohteisiin, myös Khao Lakiin lomalaisia houkuttelee ennen kaikkea sen upea ranta. Kilometrien pituiset, kullankeltaiset hiekkarannat ovatkin suorastaan vastustamattomia. White Sand Beach on nimensä mukaisesti puuterinhienosta valkoisesta hiekasta koostuva pitkä ranta, jota palmut varjostavat. Khao Lak muistuttaa monen mielestä paratiisia, ja sen länsipuolen pitkiin rantoihin ja itäpuolen vehreisiin sademetsiin on helppo ihastua. Khao Lak on Phuketin rauhallisin kohde, ja täällä saa kenties parhaan käsityksen aidosta thaimaalaisesta elämänmenosta. Pääkadulla on useita hyviä ravintoloita, joista monissa voit illallista nauttiessasi katsoa upeita näköaloja. Jos haluat illallista syödessäsi nauttia auringonlaskusta, rannalla sijaitsevat ravintolat ovat silloin täydellinen valinta. Khao Lak voi olla joillekin hieman liiankin rauhallinen kohde, mutta se sopii täydellisesti rentouttavan loman viettämiseen. Rannalla on aina paljon tilaa, ja voit tehdä ihastuttavia kävelyretkiä rantaviivaa tai pikkuteitä pitkin.

Hotelleja aikuiseen makuun

Ilman lapsia matkustaville suosittelemme Beyond Resort Khao Lakia -hotellia, jossa on panostettu aikuisten vieraiden viihtyvyyteen. Täällä voit nauttia esimerkiki spa-hoidoista ja lähellä olevasta rannasta. Hotelli on saanut erinomaiset arvostelut aiemmilta vierailtamme.

Khao Lakin lapsiystävällinen hotelli

Tjäreborgin valikoimissa on myös erinomainen vaihtoehto lapsiperheille: Emerald Beach Resort & Spassa perheesi majoittuu trooppisen vihreässä ympäristössä aivan rannan tuntumassa. Täällä lomapäivät kuluvat kauniilla rannalla, allasalueella tai vehreässä puutarhassa. Tarjolla on myös aktiviteetteja kaikenikäisille sekä päivä- että ilta-aikaan.

Koe Thaimaa

Khao Lakista on helppo tehdä retkiä muualle Thaimaahan, jos haluat matkustaa ja tutustua maahan lähemmin. Voit esimerkiksi lähteä veneretkelle hieman rannikon ulkopuolella sijaitsevalle Koh Similanin saariryhmälle, joka on hyvin suosittu snorklaajien ja sukeltajien keskuudessa värikkään koralliriuttansa vuoksi. Hyvällä tuurilla saatat nähdä merikilpikonnia, rauskuja, mustekaloja ja monenlaisia värikkäitä kaloja. Voit myös lähteä tuk-tukilla/lavataksilla Khao Lakin vesiputouksille: To Chong Fah Waterfall tai To Sai Rung Waterfall.
Hyvä tietää
  • Perhehotelleja
  • Hotelleja aikuisille
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja, joissa spa
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
  • Rauhallinen lomakohde

Muiden mielipiteet kohteesta Khao Lak

Tee matkahaku – Khao Lak

Hintaesimerkkejä – Khao Lak