Ranta Krabilla, Thaimaassa
Krabi, Thaimaa

Lennot Thaimaahan

Unelmoitko makaavasi riippumatossa Thaimaan paratiisirannalla virkistävää juomaa kookospähkinästä nauttien? Jos olet niin olet nyt tullut oikeaan paikkaan. Thaimaahan pääset lennoilla ympäri vuoden. Lomalennoilla talvella ja reittilennoilla juuri silloin kun itse haluat.

3 hyvää syytä ostaa lentoliput Thaimaahan Tjäreborgilta

  1. Suorat lennot esim. Bangkokiin ja Phuketiin
  2. Paljon lentoyhteyksiä ympäri vuoden, joten voit itse päättää lähtö- ja paluupäivät.
  3. Meiltä ostettuihin reittilentolippuihin sisältyy aina matkatavarat.

Joustavasti ja edullisesti Thaimaahan

Tjäreborgin valikoimassa on paljon lentoja Thaimaahan ympäri vuoden. Talvikuukausina Finnairin lomalennoilla voit valita matkan pituudeksi viikon, kaksi, kolme tai neljä ja kun valitset reittilennon päätätä itse milloin lähdet ja milloin palaat. Lentolippujen hinnat vaihtelevat kysynnän ja tarjonnan mukaan, joten kannattaa toimia nopeasti, kun hyvä hinta osuu kohdalle. Meillä usein tarjolla myös kampanjahintaisia lentolippuja edullisesti.

Suorat lennot Thaimaahan

Koe Bangkokin ainutlaatuinen tunnelma tai lähde nauttimaan rennonletkeistä lomapäivistä veden äärelle jollakin maan monista upeista saarista. Etkö osaa päättää kaupungin vai rannan välillä? Mikset yhdistäisi molempia lomallasi. Monet lentoyhtiöt lentävät Bangkokiin, josta on hyvät yhteydet suosituille lomasaarille, kuten Krabi ja Koh Samui. Sekä Phuketiin, että Bangkokiin lennät sujuvasti suorilla lennoilla.

Koe hymyjen maa

Thaimaa tunnetaan "hymyjen maana" ja täysin syystä. Thaimaassa on upeita rantoja, mielenkiintoista kulttuuria, herkullista ruokaa ja ystävällisiä ihmisiä. Halusitpa sitten rentoutua rannalla, tutustua moniin temppeleihin, kokeilla thaimaalaista ruokaa tai kokea vilkasta yöelämää, Thaimaasta löytyy jokaiselle jotakin.

Inspiraatiota ja vinkkejä Thaimaan matkalle

Ranta Krabilla

Edulliset matkat Thaimaahan

Unelmia ei kannata hylätä vain siksi, että lomabudjetti olisi pieni, sillä Thaimaahan voi matkustaa myös edullisesti. Tjäreborgin lomalennot Phuketiin ja hotellit suosituimmissa lomakohteissa odottavat.

kaksi tyttöä juoksee uimaan rannalla Thaimaassa

Perheloma Thaimaassa

Thaimaa on täydellinen kohde perhelomalle: hyvät rannat ja ystävälliset paikalliset. Olemme koonneet parhaat vinkit perhelomakohteen valintaan Thaimaassa.

tuolit ja pöytä hiekkarannalla

Thaimaan yhdistelmämatkat

Yhdistelmämatkalla on hieno mahdollisuus kokea Hymyjen maan parhaat puolet ja yhdistää kaksi erilaista kohjdetta yhdellä lomalla. Kun kotona on kylmää ja pimeää, Thaimaan rannoilla on lämmintä ja aurinkoista.