Matkat – Ao Nang

Ao Nang ja sen kaunis rannikko houkuttelevat sekä auringonpalvojia, kiipeilijöitä että snorklaajia viettämään lomaa.
Ao Nangin korallihiekkainen ranta on melko kapea, ja hiekan seassa on pieniä simpukankuoria. Lähistöllä sijaitsee kuitenkin myös Thaimaan upeimpina pidettyjä rantoja, kuten kuuluisa Railay Beach sekä pienet paratiisisaaret Koh Poda ja Chicken Island. Niille ja muille alueen saarille pääsee helposti veneellä Ao Nangin rannasta. Ao Nangin lähialueilla sijaitsee useita erikokoisia koralliriuttoja, joille järjestetään paljon sukellus- ja snorklausretkiä.

Hotelleja moneen makuun

Kun varaat Ao Nangin matkasi Tjäreborgilta, majoitut juuri sinulle sopivassa hotellissa. Valikoimassamme on kymmenkunta eri hintaluokan hotellia, joissa asut joko ylellisesti tai yksinkertaisemmin. Jos haluat asua edullisesti keskeisellä paikalla, suosittelemme The Verandah -hotellia, kun taas Centara Grand Beach Resort & Villas -hotellissa asut ylellisesti aivan rannalla, hieman Ao Nangin keskustan ulkopuolella.

Seikkailuja lähistöllä

Krabia ympäröivä merivesi on kristallinkirkasta, ja siellä voit nähdä esimerkiksi riuttahaita, kilpikonnia, luolia ja laivanhylkyjä. Ao Nang on miellyttävä ja hyvin toimiva kohde, jonka pää- ja rantakadulla on viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Yöelämä ei ole kuitenkaan kovin vilkasta. Jos haluat kokea enemmän thaimaalaista kaupunkielämää, voit matkustaa provinssin pääkaupunkiin Krabi Towniin. Siellä kannattaa vierailla erityisesti yömarkkinoilla, joilla myydään kaikenlaista vaatteista ja käsitöistä vihanneksiin ja elektroniikkaan. Ao Nangista pääsee Krabi Towniin 20 minuutissa tuk-tukilla.

Tilausmatka, reittilento tai yhdistelmämatka

Ao Nangiin voit matkustaa Tjäreborgilla joko tilauslennolla tai joustavasti reittilennolla. Reittilennolla matkustaessasi voit itse valita matkasi ajankohdan ja keston ja matkustaa mihin vuodenaikaan tahansa. Reittilennot valitessasi lomasi on omatoimiloma. Voit myös yhdistää lomaasi viikon jossakin Puhketin kohteessa, jolloin koet tuplasti enemmän.
Hyvä tietää
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Edullisia hotelleja
  • Yhdistelmämatkoja
  • Mielenkiintoisia retkiä
  • Paljon ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Ao Nang

Tee matkahaku – Ao Nang