Hotellit (16)

Matkat – Pohjois-Thaimaa

Jokaisen Thaimaan ystävän kannattaa käydä Pohjois-Thaimaassa, jossa elämänrytmi on rauhallisempi kuin muissa Thaimaan kohteissa ja luonto upeaa.
Etelä-Thaimaan turistikohteet ovat suosittuja aurinkolomakohteita. Pohjois-Thaimaassa ei ole rantaelämää, vaan alue houkuttelee kävijöitä upealla luonnollaan ja mielenkiintoisilla aktiviteeteillaan, joita ovat muun muassa vaeltaminen, jokiretket ja jeeppisafari. Vuoristokylissä voit kohdata eri heimojen asukkaita, ja nähtävyyksiä ja temppeleitä täällä on paljon.

Yhdistä matkakohteita

Tjäreborgin Pohjois-Thaimaan hotellit sijaitsevat Chiang Maissa, Chiang Raissa sekä Kultaisessa kolmiossa, jossa Burma, Laos ja Thaimaa kohtaavat. Kaikkein eniten saat irti matkastasi yhdistämällä Pohjois-Thaimaan matkaasi jonkun toisen kohteen. Voit esimerkiksi aloittaa matkasi viettämällä muutaman päivän Bangkokissa ja jatkaa sen jälkeen nauttimaan Chiang Main rauhasta ja luonnosta. Voit myös halutessasi viettää viikon jossain rantakohteessa. Valinta on sinun. Näin pääset nauttimaan kaikista Thaimaan kohokohdista yhden ja saman matkasi aikana.

Tjäreborgin matkat Pohjois-Thaimaahan

Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden. Tjäreborgilla matkustat Pohjois-Thaimaahan ympäri vuoden, ja trooppisen ilmaston ansiosta lämmintä on vuodenajasta riippumatta. Kuivinta on talvikuukausina, jolloin sateita esiintyy harvemmin kuin kesäkuukausina. Yöt ja illat voivat kuitenkin olla viileitä, joten mukaan kannattaa ottaa myös pitkähihainen paita.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Pohjois-Thaimaa

Matkakohteet – Pohjois-Thaimaa

Chiang Mai
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Tutustu tunnettuun Kwai-jokeen, vaella vuorilla ja nauti luonnosta Chiang Maissa. Miksipä et yhdistäisi lomaasi myös paria päivää Bangkokissa?
Chiang Rai
Seikkailuja ja elämyksiä luonnossa. Tutustu Chiang Raihin ja huomaat, että Thaimaa on paljon muutakin kuin kauniita rantoja.