Matkat – Koh Chang

Koh Chang on vehreä saari, jossa on kauniita rantoja ja hyvät sukellusmahdollisuudet. Hieman tuntemattomampaan kohteeseen kannattaa matkustaa nyt.
Koh Changin saaren pinta-alasta 75 prosenttia on luonnonsuojelualuetta. Täällä voit nauttia luonnon ihanasta vehreydestä ja liidunvalkeista hiekkarannoista, joilla ei ole ruuhkaa. Koh Chang on edelleen suhteellisen koskematon saari, vaikka viime vuosina hotelleja onkin tullut paljon. Koh Changilla nautit täydellisestä rauhasta ja vietät rentouttavan loman, sillä suurimmat turistivirrat eivät vielä ole löytäneet tietään tänne. Koh Changille voi matkustaa ympäri vuoden, mutta paras ajankohta on marraskuusta huhtikuuhun.

Tekemistä Koh Changilla

Koh Changin eteläpuolella on useita pienempiä saaria, jotka soveltuvat erinomaisesti sukeltamiseen ja snorklaukseen. Koh Changilla voit myös kokeilla syvänmerenkalastusta tai lähteä veneretkelle, melomaan ja vaeltamaan. Useat paikalliset yritykset järjestävät erilaisia retkiä. Kannattaa tarkistaa, että opas puhuu englantia, niin voit nauttia retkestä täysin siemauksin.

Asu hyvin Koh Changilla

Tjäreborgin valikoimassa on useita suosittuja hotelleja, joista voit valita mieleisesi. Kaikki hotellit sijaitsevat lähellä rantaa. Jos matkustat ilman lapsia, mainio vaihtoehto on The Dewa Koh Chang. Hotellissa on upea allasalue, viihtyisä spa-osasto ja ravintola, jossa voi nauttia hyvin valmistettuja ruokia.

Tjäreborgin matkat Koh Changille

Tjäreborgilla voit matkustaa Koh Changille ympäri vuoden reittilennoilla. Päätät siis itse matkasi pituuden ja ajankohdan, ja voit räätälöidä juuri itsellesi sopivan loman. Voit myös tehdä vaikkapa kätevän yhdistelmämatkan ja viettää ensin muutaman päivän Bangkokissa ja jatkaa sieltä Koh Changin aurinkoon. Näin saat tuplasti enemmän lomaelämyksiä.
Hyvä tietää
  • Hotelleja aikuisille
  • Hyvät sukellusmahdollisuudet
  • Upeita rantoja
  • Yhdistelmämatkoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Chang

Tee matkahaku – Koh Chang