Tyttö snorklausvarusteissa rannalla

Perheloma Thaimaassa

Thaimaahan lasten kanssa

Thaimaa täydellinen perhelomakohde - hyvät hotellit, kaunnit hiekkarannat ja retkivalikoima, jossa on paljon lapsille sopivia kohteita. Thaimaalainen ruoka maistuu usein myös pienimmille lomailijoille. Suosittuja ovat paistettu riisi, banaani-pannukakut, kanavartaat ja erilaiset wokit. Ja ruokaa tilatessa voi aina pyytää vähemmän tulisia mausteita. Alta voit lukea lisätietoa parhaista Thaimaan perhelomakohteista.

Vinkit lomalle lasten kanssa

Phuket

Phuket

Thaimaan suosituin saari. Monen mielestä täällä sijaitsevat kaikkein lapsiystävällisimmät rannat, kuten Kata Beach, Kamala Beach ja Bangtao Bay. Kahdesta viimeksimainitusta kohteesta löytyvät myös saaren parhaat perhehotellit – Sunwing Resort & Spa Kamala Beach ja Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach.

Krabin provinssi

Krabin provinssi

Krabi on tunnettu näyttävistä kalliomuodostelmistaan. Thaimaan lapsiystävällisimmät saaret sijaitsevat Krabin provinssissa. Ao Nang sijaitsee lähellä Krabin kaupunkia ja on hyvä lähtöpiste moniin upeisiin saariin tutustumiseen (esim. Chicken Island, Koh Poda, Koh Ngai ja Koh Muk). Ota mukaan pelastusliivit, mutta jätä lastenvaunut hotellille saariretkille lähtiessäsi, sillä pitkähäntäveneissä voi olla ahdasta.

Hua Hin

Hua Hin

Klassikkokohde, jossa on kilometrien pitkä, matala hiekkaranta. Pari kilometrin päässä sijaitsee pienempi ja rauhallisempi rantakohde Cha-Am.

Koh Lanta

Koh Lanta

Koh Lantalle monet perheet palaavat kerta toisensa jälkeen. Klong Daobeach -ranta on matalin ja lapsiystävällisin.

Khao Lak

Khao Lak

Kilometrien pituinen kullankeltainan hiekkaranta ja kutsuva turkoosi meri. Täydellinen lomakohde rauhalliseen perhelomaan.

Löydä teille sopivin perheloma Thaimaahan

Voit suodattaa hakua esim. hotellin sijainnin tai huoneen varustetason mukaisesti

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia