Matkat – Aasia

Arabiemiraatit
Arabiemiraateissa on ihan kaikkea mitä vain kuvitella saattaa - rantoja, ylellistä luksusta, luontoa ja kaiken lisäksi aurinkoa riittää vuoden ympäri.
Indonesia
Indonesiassa voit rentoutua ihanien rantojen äärellä, sukeltaa kristallinkirkkaissa vesissä ja nauttia mahtavasta luonnosta.
Intia
Intiassa pääset nauttimaan mausteisesta ruuasta, edullisista ostoksista, kirjavasta väriloistosta, ihmisvilinästä, kullankeltaisista rannoista ja suitsukkeiden tuoksuista. Saatat myös kohdata lehmiä, joita voi käyskennellä oikeastaan missä tahansa.
Japani
Matka Japaniin on kiehtova vaellus äärimmäisyydestä toiseen. Täällä tuhatvuotinen historia on sulassa sovussa hypermodernien teknisten innovaatioiden kanssa.
Kiina
Kiinassa itä ja länsi sekoittuvat kiehtovalla tavalla, ja Hongkongin lähistön saarilla on upean kaunista luontoa.
Malediivit
Tervetuloa Malediiveille, paratiisiin, jossa on liidunvalkoiset rannat, kristallinkirkas vesi ja turkoosinsiniset laguunit. Rentouttava loma vedenpinnan alapuolella avautuvia nähtävyyksiä ihaillen.
Malesia
Malesiassa kohtaat Aasian kaikki puolet: värikkäitä markkinoita, muutamia maailman korkeimmista rakennuksista, myyttejä, legendoja ja hienohiekkaisia paratiisirantoja, joiden äärellä palmut luovat varjoja.
Singapore
Matkustaessasi Singaporeen voit pysähtyä vaikkapa Bangkokissa tai Kuala Lumpurissa. Tjäreborgilla on paljon vaihtoehtoja.
Thaimaa
Thaimaa on suosikkikohde vuodesta toiseen, eikä mikään ihme. Täällä sinua odottavat paratiisirannat, kuuluisa paikallinen keittiö, mielenkiintoiset retket, upeat hotellit, aurinkovarma ilmasto ja ystävällinen ilmapiiri.
Vietnam
Vietnamissa on yllin kyllin ihania rantoja, mielenkiintoista historiaa, todella herkullista ruokaa ja vilkasta elämänmenoa. Tjäreborgin kautta lennät kauniille Phu Quocin saarelle joustavilla reittilennoilla.
Sri Lanka
Sri Lankassa kohtaat tuhansia vuosia vanhaa kulttuuria, vehreää luontoa, värikästä elämänmenoa, kilometrejä pitkiä rantoja ja paljon muuta.
Israel
Israelissa on mielenkiintoista historiaa, ihania rantoja, vilkasta huvielämää ja hyvät ostosmahdollisuudet. Tjäreborgilla matkustaessasi asut Tel Avivissa. Koska Israel on suhteellisen pieni maa, siihen on helppo lähteä tutustumaan omin päin.
Qatar
Tjäreborgilla matkustaessasi voit tehdä lyhyen pysähdyksen Qatariin tai halutessasi viettää koko loman täällä rantaelämästä ja mielenkiintoisesta kulttuurista nauttien.