Hotellit (643)

Matkat – Aasia

Tjäreborgilla matkustaessasi valittavanasi on useita Aasian maita. Phuketiin, Thaimaahan lennät suoraan lomalennolla.
Tjäreborgilla on kaikenlaisia ja kaikenkokoisia kohteita Aasiassa. Esimerkiksi Thaimaassa valittavanasi on useita erilaisia kohteita tai voit lähteä vaikka Malediivien tyylikkäille saarille. Jännittävistä makuelämyksistä voit nauttia Vietnamissa ja Intiassa, sekä luontoelämyksistä Sri Lankassa ja Balilla. Moniin Aasian kohteisiin lennät Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla, joten voit suunnitella juuri itsellesi sopivan matkan. Thaimaan Phuketiin pääset mukavasti suoralla lomalennolla.

Suurkaupunkeja ja rantoja

Aasiassa voit viettää suurkaupunkiloman tai keskittyä ihanan rentouttavaan oleiluun rannalla – tai miksi et yhdistäisi näitä molempia? Voit esimerkiksi viettää muutaman mielenkiintoisen päivän Dubaissa ja jatkaa sitten Malediivien ihanille rannoille tai aloittaa Thaimaan rantalomasi tutustumalla ensin Bangkokin shoppailutarjontaan ja nähtävyyksiin. Jos kaipaat todellista suukaupunkielämystä, kannattaa kohteeksi valita Singapore, Hongkong, Kuala Lumpur tai Tokio.

Suunnittele omanlaisesi matka Aasiaan

Tjäreborgin Aasian kohteisiin matkustat joustavilla reittilennoilla, joten voit suunnitella juuri omien toiveittesi mukaisen matkan ja päättää itse matkasi ajankohdan, pituuden ja missä kaikissa lomakohteissa haluat lomailla. Voit lomailla muutaman päivän esimerkiksi Qatarissa vaikkapa paluumatkalla jostakin pidemmällä sijaitsevata kohteesta. Valittavanasi on useita eritasoisia ja erilaisia hotelleja, joten löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon kaipasitpa sitten yksinkertaisempaa tai ylellisempää hotellia All Inclusivella tai ilman. Valikoimassamme on hotelleja erilaisilla sijainneilla, niin rannan tuntumassa kuin keskeisellä paikalla.
Löydä hotellisi

Matkakohteet – Aasia

Arabiemiraatit
Arabiemiraateissa on kaikkea mahdollista - rantoja, luksusta, luontoa sekä valtavasti erilaisia aktiviteetteja - ja lisäksi aurinkoa vuoden ympäri.
Indonesia
Indonesiassa voit rentoutua ihanien rantojen äärellä, sukeltaa kristallinkirkkaissa vesissä ja nauttia mahtavasta luonnosta monipuolisella Balilla.
Intia
Intiassa nautit mausteisesta ruuasta, edullisista ostoksista, väriloistosta, ihmisvilinästä, kullankeltaisista rannoista ja suitsukkeiden tuoksuista.
Japani
Matka Japaniin on kiehtova vaellus äärimmäisyydestä toiseen. Tuhatvuotinen historia on sulassa sovussa hypermodernien teknisten innovaatioiden kanssa.
Kiina
Kiinassa itä ja länsi sekoittuvat kiehtovalla tavalla, ja Hongkongin lähistön saarilla on upean kaunista luontoa.
Malediivit
Tervetuloa Malediivien paratiisiin, jossa rannat ovat liidunvalkoiset, vesi kristallinkirkasta ja laguunit turkoosinsinisiä. Rentouttava loma vedenpinnan alapuolella avautuvia nähtävyyksiä ihaillen.
Malesia
Malesiassa kohtaat Aasian kaikki puolet: värikkäitä markkinoita, pilvenpiirtäjiä, tuhatvuotista historiaa, rikasta kulttuuria ja paratiisirantoja.
Singapore
Matkustaessasi Singaporeen voit pysähtyä vaikkapa Bangkokissa tai Kuala Lumpurissa. Tjäreborgilla on paljon vaihtoehtoja.
Thaimaa on suosikkikohde vuodesta toiseen paratiisirantojen, kuuluisan paikallisen keittiön, mielenkiintoisien retkien ja ilmaston ansiosta.
Vietnam
Vietnamissa on ihania rantoja, mielenkiintoista historiaa, herkullista ruokaa ja vilkasta elämänmenoa. Seklä suurkaupunki- että rantaelämää.
Sri Lanka
Koe värikäs ihmisvilinä, rehevä sademetsä, historia ja Sri Lankan upeat hiekkarannat. Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään, saarella on runsaasti nähtävää ja koettavaa.
Tjäreborgin matkalla voit tehdä lyhyen pysähdyksen Qatariin tai vietä koko loma täällä rantaelämästä ja mielenkiintoisesta kulttuurista nauttien.