Matkat – Koh Phi Phi

Kolme hyvää syytä matkustaa Koh Phi Phille: liidunvalkea ranta, uskomattomat uimavedet ja mahtavat sukellusmahdollisuudet.
Phi Phi -saaret lukeutuvat Thaimaan kauneimpiin. Täällä voit viettää huoletonta lomaelämää, kuljeskella paljain jaloin sarongissa tai shortseissa, rentoutua uima-altaalla palmujen varjossa ja tehdä kävelyretkiä pehmeällä, auringon lämmittämällä hiekkarannalla. Iltaelämä on rauhallista, mutta jos kaipaat vilkkaampaa menoa, pitkähäntäveneellä pääsee helposti saaren keskukseen Ton Saihin, jossa on paljon ravintoloita ja muuta viihdettä.

Majoitu rannalla

Tjäreborgin hotelleissa majoitut Koh Phi Phin lomallasi mukavasti. Esimerkiksi SAii Phi Phi Island Villagessa asut viihtyisässä bungalow-kylässä rannan tuntumassa ja nautit rennosta tunnelmasta sekä bungaloweja ympäröivästä vehreästä puutarhasta, jossa kasvaa muun muassa kookospalmuja ja ihmeköynnöksiä. Jos haluat asua lähempänä Ton Saita, voit valita jommankumman Ton Sain lahden vehreässä ympäristössä sijaitsevista hotellistamme.

Suunnittele unelmalomasi

Tjäreborgilla voit suunnitella matkasi omien toiveidesi mukaan. Matkustat Koh Phi Phille sujuvasti reittilennoilla, jolloin päätät itse matkasi ajankohdan ja keston ja voit matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Hat Thara – upeita sukelluselämyksiä

Vuokraa vene ja päätä retkikohteesi itse tai lähde opastetulle snorklaus- tai sukellusretkelle. Hat Tharan kansallispuistossa sukeltaessasi voit nähdä leopardihaita, kilpikonnia, siipisimppuja, skorpionikaloja ja lukemattomia muita kiehtovia mereneläviä. Näkyvyys veden alla voi olla jopa 40 metriä!
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Yhdistelmämatkoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Matkoja ympäri vuoden

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Phi Phi

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Koh Phi Phi